dreaming123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από dreaming123
Expertr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 καλησπερα παιδια...Εχω εναν εξωτερικο σκληρο για αποθηκευση φωτογραφιων video κτλ και ξαφνικα δεν τον διαβαζει ο υπολογιστης ..τον διαβαζει σαν απλα εναν τοπικο δισκο χωρις να λεει μνημη και χωρις καν να μπορω να μπω μεσα...υπαρχει καμια λυση? 😕
Neo4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Στις 11/1/2018 στις 1:07 ΠΜ, kom είπε Ο δισκος σου εχει γυρισει σε raw οπως βλέπεις που σημαίνει οτι εχει χάσει το partition του Φυσικά και δεν κάνεις format σε πρώτη φάση,,,δοκίμασε το πρόγραμμα που σου δινω στο λινκ παρακάτω και ελπιζω να σώσεις οσα περισσότερα μπορείς https://www.icare-recovery.com/partition-recovery.html Όταν νομιζεις οτι εισαι ετοιμος για φορματ κάντο,αν δεν μπορεις να τον φόρμαρεις δοκιμασε απο diskpart,αν δεν ξέρεις ρωτα εδω και θα σε βοηθήσουμε Η sd που έχω στο κινητό μου έγινε "raw" μετά από ένα βγάλε - βάλε στο κινητό Έχω ελπίδες με το πρόγραμμα που αναφέρεις ;
christina887 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Θα ηθελα την βοηθεια σας!! Μετα τις καλοκαιρινες διακοπες (οπου και περασα υπεροχα!) επεστρεψα στην σκληρη πραγματικοτητα ξανα..! Οποτε καποιες μερες μετα αφοτου επεστρεψα, καθησα να περασω απο την καμερα τα βιντεο, που τραβηξα στις διακοπες, στο laptop μου για να φτιαξω το καθιερωμενο μου βιντεακι διακοπων! Βγαζω την sd memory card, την βαζω στο card reader και το συνδεω στο laptop. Ανοιγω τον φακελο , βρισκω τα αρχεια και τσουπ το παραθυρο κλεινει γιατι εχασε επαφη το usb. βγαζω, ξαναβαζω το usb και ξανανοιγω τον φακελο οπου και τι να δω?? κενη τελειως η memory card! Παθαινω ενα αμοκ, ξαναβγαζω , ξαναβαζω την sd, ξανα το συνδεω με το laptop και πουθενα ολα τα βιντεο!!! Ξαναβγαζω την sd , την βαζω παλι στην καμερα μηπως και δω απο εκει τα βιντεο, πουθενα και εκει περα!! Ξανασυνδεω την sd στο laptop και βλεπω οτι σαν εξωτερικο δισκο που εβλεπε την sd εδειχνε οτι ειναι full γεματος ο αποθηκευτικος χωρος αλλα εγω παρ'ολα αυτα δεν μπορουσα να δω κανενα αρχειο/βιντεο μεσα!! Και κοιταξα και το εψαξα στο ιντερνετ και ειδα οτι υπαρχουν προγραμματα που κανεις recovery τα χαμενα αρχεια απο τα usb. Το θεμα ειναι βρηκα ενα τετοιο προγραμμα, τα βρηκε τα βιντεο (οπου και μπορουσα και με αφηνε να πατησω play να τα δω) αλλα για να τα κανω recovery (και υποθετω να μπορεσω να τα κατεβασω στον υπολογιστη μου) επρεπε να το αγορασω το προγραμμα.Το οποιο ελεγε οτι κανει 70ευρω/μηνα 😒 Ξερετε κανεις μηπως να με βοηθησει καπως αλλιως? ή σε ποιον μπορω να απευθυνθω να μου τα ανακτησει αυτος? και αν ναι, μηπως και ποσο κοστιζει κατι τετοιο? Ευχαριστω πολυ! 3 λεπτά πριν, christina887 είπε Γεια σας! Θα ηθελα την βοηθεια σας!! Μετα τις καλοκαιρινες διακοπες (οπου και περασα υπεροχα!) επεστρεψα στην σκληρη πραγματικοτητα ξανα..! Οποτε καποιες μερες μετα αφοτου επεστρεψα, καθησα να περασω απο την καμερα τα βιντεο, που τραβηξα στις διακοπες, στο laptop μου για να φτιαξω το καθιερωμενο μου βιντεακι διακοπων! Βγαζω την sd memory card, την βαζω στο card reader και το συνδεω στο laptop. Ανοιγω τον φακελο , βρισκω τα αρχεια και τσουπ το παραθυρο κλεινει γιατι εχασε επαφη το usb. βγαζω, ξαναβαζω το usb και ξανανοιγω τον φακελο οπου και τι να δω?? κενη τελειως η memory card! Παθαινω ενα αμοκ, ξαναβγαζω , ξαναβαζω την sd, ξανα το συνδεω με το laptop και πουθενα ολα τα βιντεο!!! Ξαναβγαζω την sd , την βαζω παλι στην καμερα μηπως και δω απο εκει τα βιντεο, πουθενα και εκει περα!! Ξανασυνδεω την sd στο laptop και βλεπω οτι σαν εξωτερικο δισκο που εβλεπε την sd εδειχνε οτι ειναι full γεματος ο αποθηκευτικος χωρος αλλα εγω παρ'ολα αυτα δεν μπορουσα να δω κανενα αρχειο/βιντεο μεσα!! Και κοιταξα και το εψαξα στο ιντερνετ και ειδα οτι υπαρχουν προγραμματα που κανεις recovery τα χαμενα αρχεια απο τα usb. Το θεμα ειναι βρηκα ενα τετοιο προγραμμα, τα βρηκε τα βιντεο (οπου και μπορουσα και με αφηνε να πατησω play να τα δω) αλλα για να τα κανω recovery (και υποθετω να μπορεσω να τα κατεβασω στον υπολογιστη μου) επρεπε να το αγορασω το προγραμμα.Το οποιο ελεγε οτι κανει 70ευρω/μηνα 😒 Ξερετε κανεις μηπως να με βοηθησει καπως αλλιως? ή σε ποιον μπορω να απευθυνθω να μου τα ανακτησει αυτος? και αν ναι, μηπως και ποσο κοστιζει κατι τετοιο? Ευχαριστω πολυ! Τωρα ειδα την πιο πανω απαντηση του Kom. Ειναι full το προγραμμα αυτο ή παλι ζηταει να το αγορασεις για να κανεις το recovery? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από christina887
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, christina887 είπε Γεια σας! Θα ηθελα την βοηθεια σας!! Μετα τις καλοκαιρινες διακοπες (οπου και περασα υπεροχα!) επεστρεψα στην σκληρη πραγματικοτητα ξανα..! Οποτε καποιες μερες μετα αφοτου επεστρεψα, καθησα να περασω απο την καμερα τα βιντεο, που τραβηξα στις διακοπες, στο laptop μου για να φτιαξω το καθιερωμενο μου βιντεακι διακοπων! Βγαζω την sd memory card, την βαζω στο card reader και το συνδεω στο laptop. Ανοιγω τον φακελο , βρισκω τα αρχεια και τσουπ το παραθυρο κλεινει γιατι εχασε επαφη το usb. βγαζω, ξαναβαζω το usb και ξανανοιγω τον φακελο οπου και τι να δω?? κενη τελειως η memory card! Παθαινω ενα αμοκ, ξαναβγαζω , ξαναβαζω την sd, ξανα το συνδεω με το laptop και πουθενα ολα τα βιντεο!!! Ξαναβγαζω την sd , την βαζω παλι στην καμερα μηπως και δω απο εκει τα βιντεο, πουθενα και εκει περα!! Ξανασυνδεω την sd στο laptop και βλεπω οτι σαν εξωτερικο δισκο που εβλεπε την sd εδειχνε οτι ειναι full γεματος ο αποθηκευτικος χωρος αλλα εγω παρ'ολα αυτα δεν μπορουσα να δω κανενα αρχειο/βιντεο μεσα!! Και κοιταξα και το εψαξα στο ιντερνετ και ειδα οτι υπαρχουν προγραμματα που κανεις recovery τα χαμενα αρχεια απο τα usb. Το θεμα ειναι βρηκα ενα τετοιο προγραμμα, τα βρηκε τα βιντεο (οπου και μπορουσα και με αφηνε να πατησω play να τα δω) αλλα για να τα κανω recovery (και υποθετω να μπορεσω να τα κατεβασω στον υπολογιστη μου) επρεπε να το αγορασω το προγραμμα.Το οποιο ελεγε οτι κανει 70ευρω/μηνα 😒 Ξερετε κανεις μηπως να με βοηθησει καπως αλλιως? ή σε ποιον μπορω να απευθυνθω να μου τα ανακτησει αυτος? και αν ναι, μηπως και ποσο κοστιζει κατι τετοιο? Ευχαριστω πολυ! Τωρα ειδα την πιο πανω απαντηση του Kom. Ειναι full το προγραμμα αυτο ή παλι ζηταει να το αγορασεις για να κανεις το recovery? κατέβασε το δωρεαν recuva. Μην κάνεις την οποιαδήποτε εγγραφή/ διαμόρφωση στην κάρτα και ΠΡΟΣΟΧΗ, τα αρχεία που θα κάνεις ανακτηση θα τα κάνεις αποθηκευση ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ και ΟΧΙ στην ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ,
christina887 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε κατέβασε το δωρεαν recuva. Μην κάνεις την οποιαδήποτε εγγραφή/ διαμόρφωση στην κάρτα και ΠΡΟΣΟΧΗ, τα αρχεία που θα κάνεις ανακτηση θα τα κάνεις αποθηκευση ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ και ΟΧΙ στην ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ, Ευχαριστω πολυ!Θα το κανω με το που γυρισω σπιτι απο την δουλεια και θα σας πω νεα!!!
christina887 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Στις 9/8/2018 στις 10:38 ΠΜ, christina887 είπε Ευχαριστω πολυ!Θα το κανω με το που γυρισω σπιτι απο την δουλεια και θα σας πω νεα!!! Παιδια γεια σας και παλι..! Το δοκιμασα το προγραμμα recuva και ενω βρισκει λεει 144 αρχεια μεσα (???) , καποια απο αυτα ελεγε οτι ειναι κατεστραμμενα, και οταν πατησα να κανει σε ολα τα αρχεια recover, ανοιξα τον φακελο στον υπολογιστη οπου τα αποθηκευσα και βρηκα μονο ενα βιντεο απο παλια (???) και τιποτα αλλο!!! Καμμια αλλη ιδεα ή προγραμμα που να ξερει καποιος? Ευχαριστω εκ των προτερων.
theoilia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 δυστυχώς το επόμενο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε εταιρία ανάκτησης δεδομένων (Tictac,Northwind κ.α) αλλά να ξέρεις ότι τσούζει πολύ κάτι τέτοιο και ΜΟΝΟ αν σου είναι άκρως απαραίτητα τα αρχεία να το κάνεις
whatsmyname Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Συμφωνω με τον/την theoilia και θα σου προτεινα κι εγω να πας σε εταιρια ανακτησης. Επισης θα σου προτεινα να μην προσπαθησεις αλλη φορα να διαβασεις την καρτα γτ πιθανοτητα ο controller της καρτας σου πεθαινει (αν δεν εχει πεθανει ηδη) και ισως να εχεις καμια τελευταια ελπιδα να παρεις τα αρχεια σου πισω χωρις μεγαλο κοστος. Δοκιμασε το. Υπαρχουν και εταιριες ανακτησης με δωρεαν διαγνωση κι αν δε συμφωνησεις απλα την παιρνεις πισω και δεν πληρωνεις τπτ οποτε δεν εχεις να χασεις κατι.
christina887 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά αν και δυστυχώς δεν ήταν να νέα που θα ήθελα να ακούσω 😣😥
CoOliO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Παίδες καλησπέρα..Το ξαδερφάκι μου έκανε restore τα windows 8 στο λάπτοπ του και έχασε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του..Κ το κακό είναι πως το χρησιμοποίησε για κάνα 3ημερο και πιθανόν γράφτηκαν πληροφορίες από πάνω...Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που εμπιστεύεστε για να αναλάβει την επαναφορά?Θα το αγοράσω εκτός και αν έχει κάποια δοκιμαστική έκδοση για να δω τι πληροφορίες θα βρει..
fmarkos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, CoOliO είπε Παίδες καλησπέρα..Το ξαδερφάκι μου έκανε restore τα windows 8 στο λάπτοπ του και έχασε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του..Κ το κακό είναι πως το χρησιμοποίησε για κάνα 3ημερο και πιθανόν γράφτηκαν πληροφορίες από πάνω...Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που εμπιστεύεστε για να αναλάβει την επαναφορά?Θα το αγοράσω εκτός και αν έχει κάποια δοκιμαστική έκδοση για να δω τι πληροφορίες θα βρει.. R studio ότι καλύτερο
CoOliO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, fmarkos είπε R studio ότι καλύτερο Κ κάποιο άλλο πρόγραμμα?
fmarkos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, CoOliO είπε Κ κάποιο άλλο πρόγραμμα? Σε free Stellar phoenix η piriform recuva
gtferrari Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Μου έφερε ένας φίλος μου τον δίσκο του που ξαφνικά έχασε τα πάντα από μέσα. Ο δίσκος ήταν γεμάτος φωτογραφίες. Έχω καταφέρει αρκετές φορές να κάνω ανάκτηση από χαλασμένους δίσκους. Με αυτόν όμως έγινε κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί. Εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ το GetDataBack από το οποίο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έτσι λοιπόν έβαλα το πρόγραμμα να ξεκινήσει και όλα έδειχναν μια χαρά μιας και μου έδειχνε ότι έβρισκε κανονικά τα αρχεία. Όταν τελείωσε όμως τότε βρέθηκα σε μια εικόνα που πρώτη φορά είχα συναντήσει. Μου έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει ανάκτηση γιατί ο δίσκος δεν είναι NTFS και με παρότρυνε να δοκιμάσω με το αντίστοιχο πρόγραμμα για FAT. Παρόλο που ήμουν σίγουρος ότι ο δίσκος ήταν NTFS είπα να το δοκιμάσω. Ξανά η ίδια διαδικασία. Έδειχνε να βρίσκει τα αρχεία και μόλις τελείωσε μου έβγαλε ότι δεν μπορεί να κάνει ανάκτηση γιατί ο δίσκος δεν είναι FAT και να δοκιμάσω με το αντίστοιχο NTFS πρόγραμμα. Το έκανα ξανά και είχα πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Δοκίμασα και άλλα προγράμματα αλλά κανένα δεν είχε επιτυχία. Μερικά όμως προγράμματα μου ζητούσαν να κάνω πρώτα διαμόρφωση στον δίσκο για να τον δουν πρώτα και μετά να κάνουν ανάκτηση. Πήρα λοιπόν την απόφαση να το κάνω. Ο δίσκος μέσα από τα windows φαινόταν σαν RAW και μου ζήτησε να τον ορίσω σαν MBR ή σαν GPT. Εγώ επέλεξα το δεύτερο. Κανένα πρόγραμμα όμως δεν μπορεί να κάνει ανάκτηση τον δίσκο. Το getdataback συνεχίζει να βλέπει τα αρχεία (πάνω από 10000 αρχεία) αλλά στα partitions που μου δείχνει δεν μου τα έχει. Μήπως γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα