washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ..άσχετο, αλλά αυτός ο Θεός, πολύ ατένσιον χορ και σώου στήλερ μου κάνει.Πού ήταν, πανάθεμα, όταν βάραγε ο δίσκος;Τεεεεεσπα. Μακάρι να βοηθήσει. 1
stavris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεν φταιει ο ο Θεος μεθ'ημων.....αλλά μακάρι να βοηθήσει.
p_under Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 είχα φτιάξει ένα multiboot φλασάκι με μερικά linux, win και bootable ISOs, στο οποίο είχα πετάξει μερικά αρχεία που χρησιμοποιώ συχνά. σήμερα πήγα να πάρω ένα αρχείο που χρειαζόμουν και το φλασάκι δεν εμφανίζει κανένα αρχείο μέσα. Δείχνει μεν ότι έχει λίγο ελεύθερο χώρο αλλά δεν φαίνεται κανένα αρχείο. Το έβαλα σε ένα live linux αλλά και εκεί τα ίδια. To πέρασα από το active file recovery αλλά δεν μου έβγαλε τον φάκελο με τα αρχεία μου, ενώ μου εμφάνισε πάρα πολλά αρχεία από τα boot menus κτλπ. Μπορώ να κάνω τίποτα ή να το πάρω απόφαση και να το φορμάρω?
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα. Πήγα να κάνω εγκατάσταση το vmware και στη μέση της εγκατάστασης πάτησα άκυρο και μετά πάω στο δεύτερο σκληρό και βλέπω πολύ λιγότερους φακέλους και έβαλα το mini tool power data recovery και τα βρήκα όλα εκτός απο ένα φάκελο που δεν το βγάζει έστω και κατεστραμενο. Ξέρει κανείς τι να κανω? σε αλλη εκδωση παλι το ιδιοοοοοοοοοοοοοο
FarCry Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 τουλαχιστον με τους SSD + TRIM δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με το συγκεκριμενο θεμα μενει το κεφαλι σου ησυχο (οτι χαθηκαν για παντα )
george kesoglu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 sos sos χτυπησε ενασ εξωτερικος σκληρος δεν τον βλεπουν τα windows υπαρχει κατι σε free να τον δουν και να σωσουμε αρχεια ???
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ^ 1) Αν τον βλέπουν ως συσκευή (στην ουσία τον disk controller της θήκης) αλλά όχι ως αποθηκευτικό μέσο, σκούρα τα πράμματα (σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα το έχει ο σκληρός και όχι η θήκη, και ίσως να είναι πρόβλημα που δεν επιδέχεται επιδιόρθωσης). 2) Για το κλασσικό φρη προγκ για ανάκτηση partitions, οδηγίες εδώ : http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-επαναφορά-διαμερισμάτων-με-το-r281 3) Για "απλώς ανάκτηση αρχείων" (δοκίμασε πρώτα όμως το TD), ψάχνεις σε σπασμένο το Active File Recovery. 4) Αν ΔΕΝ είναι σε εγγύηση ο εξωτερικός, βγάλε τον σκληρό από την θήκη και δες αν μπορείς να τον συνδέσεις εσωτερικά (αν είναι 2.5 ιντσών και όχι 3.5 , υπάρχει η περίπτωση να μην υπάρχει στην ουσία θήκη για να βγει, αλλά απλώς ένα πλαστικό να αγκαλιάζει τον σκληρό). Είναι η σωστότερη επιλογή που υπάρχει όταν θες να σώσεις αρχεία (διότι μπορεί την ζημιά να την έχει πάθει "η θήκη", ή τεσπα στην ουσία ο disk controller της) και ο σκληρός στην ουσία να είναι άθικτος (...πάντα με την ελπίδα να υπάρχει ξεχωριστό interface για τον disk controller και να μην είναι ενσωματωμένος στην πλακέτα του σκληρού. Διότι μετά τρεχαγύρευε = άντε βρες κατάλληλη πλακέτα και διάφορα σουξουμούξου...). 5) ...αν πάντως ΕΙΝΑΙ σε εγγύηση ο εξωτερικός δίσκος σου (και ειδικά αν είναι 3.5άρης), τότε σκέψου σοβαρά την περίπτωση να ξεχάσεις τ' αρχεία και να αιτηθείς αντικατάστασή του. Γιατί αν αρχίσεις τα ξεβιδώματα, κατά 99% θ' αφήσεις σημάδια που θα ακυρώνουν την εγγύηση. Ίσως λοιπόν να είναι για 'σένα πιο συμφέρον να πας κατευθείαν σε αντικατάσταση, από το να διακινδυνεύσεις να ακυρώσεις την εγγύηση ΚΑΙ στην τελική να μην μπορείς να σώσεις και αρχεία... 1
kax54638 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Για να ρωτήσω και εγώ παιδιά. Χτύπησε πριν μερικές μέρες ένας εξωτερικός σκληρός wd passwort 1TB. Όταν συνδέεται σε usb κάνει έναν επαναλαμβανόμενο ήχο σαν κάτι να είναι κολλημένο και ο υπολογιστής μετά από κάποια ώρα τον εμφανίζει ως δίσκο F χωρίς να δείχνει χωρητικότητα, περιεχόμενο ή να σου δίνει την δυνατότητα να μπεις στο root ενώ ο ίδιος ήχος συνεχίζεται. Υπάρχει καμία πιθανότητα να σώσουμε κανένα αρχείο;
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ^ ...σε γενικές γραμμές ισχύουν τα του προηγούμενού μου ποστ, ΓΕΝΙΚΑ όσον αφορά τους εξωτερικούς. Πιο συγκεκριμένα πάντως, το ότι ακούς να χτυπάει, πιθανότατα σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι στον σκληρό, και μάλιστα δεν έχει σωτηρία. Όμως ισχύει το "βγάλε τον από την θήκη" κλπκλπ. 1
george kesoglu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Για να ρωτήσω και εγώ παιδιά. Χτύπησε πριν μερικές μέρες ένας εξωτερικός σκληρός wd passwort 1TB. Όταν συνδέεται σε usb κάνει έναν επαναλαμβανόμενο ήχο σαν κάτι να είναι κολλημένο και ο υπολογιστής μετά από κάποια ώρα τον εμφανίζει ως δίσκο F χωρίς να δείχνει χωρητικότητα, περιεχόμενο ή να σου δίνει την δυνατότητα να μπεις στο root ενώ ο ίδιος ήχος συνεχίζεται. Υπάρχει καμία πιθανότητα να σώσουμε κανένα αρχείο; ακριβώς τον ίδιο δίσκο και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που αναφέρω από πάνω ,,, δοκίμασα το easeus τα βρήκε σχεδόν όλα . ευχαριστώ για τις απαντήσεις το επόμενο σταδιο είναι να τον βγάλω από την θήκη και να τον βάλω σε pc
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 ...το άμεσο στάδιο θα ήταν πρωτ' απ' όλα να κάνεις ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ πάντως... 1
kax54638 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα το επιχειρήσω. Ευτυχώς δεν υπήρχαν σημαντικά δεδομένα στον δίσκο.
george kesoglu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 ...το άμεσο στάδιο θα ήταν πρωτ' απ' όλα να κάνεις ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ πάντως... εννοειται τα εκανα ηδη
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εχω προβλημα σε ενα δισκο 1tb που ειχα τενειες κ μεσα. Περασα σενα 160αρη δισκο windows home server 2011 κ ολα οκ. Τον 160αρη τον εβγαλα κ εβαλα ενα m2 ssd περασα windows 10αρια. Οταν ολα οκ , βλεπω τον δισκο με τις τενειες χωρισμενος σε παρτισιον 870, κ 60 γιγα. Δεν εχει τιποτα μεσα απο τις τενειες. Δηλ τα εχασα ολα?
PRE04139 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, χρησιμοποιησα το testdisc για να φτιαξω το boot ενος εξωτερικου σκληρου (και εγινε με επιτυχια) αλλα εκανα το λαθος να κανω write μετα την αναλυση στο σκληρο του υπολογιστη με το λειτουργικο. Ετσι μετα απο τη γκαφα δεν ξεκινα ο υπολογιστης (missing boot) και οταν τον συνδεω ως εξωτερικο βλεπω 3 partipition (απο ενα που ηταν πριν) με συνολικο μεγεθος 1,2 gb απο 500Gb που ειναι ο δισκος συνολικα. Υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να τον επαναφερω με το ιδιο προγραμμα στην προηγουμενη κατασταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα