hawkpilot Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 27 minutes ago, skoulas said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έγινε παρανόηση γιατί δεν εκφράστηκα σωστά. Ο δίσκος είχε αφαιρεθεί από laptop και λειτουργούσε κανονικά ως εξωτερικός. Χθες που προσπάθησα να τον συνδέσω μου έβγαλε αυτό το μήνυμα... Ίσως την προηγούμενη φορά που τον χρησιμοποίησα δεν έκανα ασφαλή κατάργηση. Επίσης εμφανίζεται και στο "Ο Υπολογιστής Μου" (ως τοπικός δίσκος και χωρίς να φαίνεται πόσο κατειλημμένο χώρο έχει) και στη διαχείριση δίσκων. Αν γνωρίζεις, θα σου πρότεινα να φορτώσεις Hiren's Boot CD και να δεις αρχικά το/τα partitions που είναι ορατά και μετά κινείσαι ανάλογα. Δε νομίζω ότι η μη ασφαλής κατάργηση προκαλεί τέτοιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hawkpilot είπε Αν γνωρίζεις, θα σου πρότεινα να φορτώσεις Hiren's Boot CD και να δεις αρχικά το/τα partitions που είναι ορατά και μετά κινείσαι ανάλογα. Δε νομίζω ότι η μη ασφαλής κατάργηση προκαλεί τέτοιο πρόβλημα. Πρόσθεσα στα δικαιώματα "everyone" και πλέον έχω πρόσβαση, μου εμφανίζει χωρητικότητα και κατειλημμένο χώρο ΑΛΛΑ όλοι οι φάκελοι είναι κενοί... (έχω στις επιλογές να φαίνονται τα κρυφά αρχεία αλλά δεν φαίνεται τίποτα) Update: Μετά από restart εμφανίστηκε φάκελος found.000 με υποφακέλους dir0000.chk και εκεί μέσα υπάρχουν σχεδόν όλα τα αρχεία... Τα κάνω copy και θα τρέξω άλλη μία φορα check disk μήπως εμφανιστούν στην θέση τους Επεξ/σία 29 Αυγούστου από skoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εχω έναν εξωτερικό 4Τ με ταινίες καί σειρές.Ξαφνικά τό player που έχω(zidoo) σταμάτησε να τόν βλέπει.Πάω στόν υπολογιστή μου καί βλέπω ότι ο σκληρός έχει εξαφανιστεί από τό "ο υπολογιστής μου".Μπαίνω στήν διαχείρηση καί βλέπω να τον έχει "δέν έχει εκχωρηθεί".Τί μπορεί να έχει συμβεί καί πώς μπορεί(εάν μπορεί)να λυθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, kastorianos είπε Εχω έναν εξωτερικό 4Τ με ταινίες καί σειρές.Ξαφνικά τό player που έχω(zidoo) σταμάτησε να τόν βλέπει.Πάω στόν υπολογιστή μου καί βλέπω ότι ο σκληρός έχει εξαφανιστεί από τό "ο υπολογιστής μου".Μπαίνω στήν διαχείρηση καί βλέπω να τον έχει "δέν έχει εκχωρηθεί".Τί μπορεί να έχει συμβεί καί πώς μπορεί(εάν μπορεί)να λυθεί? https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Οπως ξαφνικά "εξαφανίστηκε" έτσι ξαφνικά επανεφανίστηκε.Όλα καλά.Ας ελπίσουμε ότι δέν θά ξαναγίνει.Στήν διαχείρηση πάντος ακόμα βγάζει "δέν έχει εκχωρηθεί". Υ.Γ. Στό HDsentinel τόν δείχνει με υγεία στό 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Κατι κανει το interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. Σάββατο στις 04:17 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:17 μμ (επεξεργασμένο) Έχω έναν εξωτερικό usb δίσκο που ξαφνικά εμφανίζεται κενός και όταν προσπαθώ να μπώ από τα win αναφέριε ότι ο κατάλογος είναι κατεστραμένος. Δοκίμασα με το recuva και άλλα εργαλεία αλλά παρόλο που βλέπουν τα αρχεία που έχει αποθηκευμένα δεν μπορώ να τα αντιγράψω. Μάλλον την άκουσε το partition, καμμιά ιδέα πώς μπορώ να το επαναφέρω ;;; Επεξ/σία Σάββατο στις 04:23 μμ από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. Κυριακή στις 09:16 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:16 πμ 16 hours ago, dpolal said: Έχω έναν εξωτερικό usb δίσκο που ξαφνικά εμφανίζεται κενός και όταν προσπαθώ να μπώ από τα win αναφέριε ότι ο κατάλογος είναι κατεστραμένος. Δοκίμασα με το recuva και άλλα εργαλεία αλλά παρόλο που βλέπουν τα αρχεία που έχει αποθηκευμένα δεν μπορώ να τα αντιγράψω. Μάλλον την άκουσε το partition, καμμιά ιδέα πώς μπορώ να το επαναφέρω ;;; Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλη θύρα USB? Ο δίσκος έχει δική του τροφοδοσία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. Κυριακή στις 06:59 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:59 μμ 9 ώρες πριν, hawkpilot είπε Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλη θύρα USB? Ο δίσκος έχει δική του τροφοδοσία? Ναί - όχι. Διάφορα προγράμματα ανέφεραν ότι έχει μέσα αρχεία αλλά δεν μπορούσα να τα δώ και κάποια στιγμή που κατάφερα να εμφανίσω το file structure μετά από λίγο κόλαγε. Προσπάθησα με το ΑΟΜΕΙ να μικρύνω το partition καθώς ήταν 2Τb και είχε χώρο αλλά στο τέλος μου πέθανε. Πλέον κολλάει οποιοδήποτε πισί τον συνδέσω επάνω ενώ αν πρσπαθήσω να μπουτάρω με αυτόν οποιοσδήποτε υπολογιστής δεν ξεκινάει ποτέ. Πάει για ανακύκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. Κυριακή στις 11:55 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:55 μμ 4 hours ago, dpolal said: Ναί - όχι. Διάφορα προγράμματα ανέφεραν ότι έχει μέσα αρχεία αλλά δεν μπορούσα να τα δώ και κάποια στιγμή που κατάφερα να εμφανίσω το file structure μετά από λίγο κόλαγε. Προσπάθησα με το ΑΟΜΕΙ να μικρύνω το partition καθώς ήταν 2Τb και είχε χώρο αλλά στο τέλος μου πέθανε. Πλέον κολλάει οποιοδήποτε πισί τον συνδέσω επάνω ενώ αν πρσπαθήσω να μπουτάρω με αυτόν οποιοσδήποτε υπολογιστής δεν ξεκινάει ποτέ. Πάει για ανακύκλωση. Στη θέση σου, θα έβγαζα τον δίσκο από τη θήκη και είτε θα τον τοποθετούσα σε νέα, είτε θα τον έβαζα απ' ευθείας πάνω σε θύρα SATA. Είναι πιθανό να φταίει η θήκη, ιδιαίτερα αν δεν ακους κλικ-κλακ όταν προσπαθεί να τον διαβάσει ο Η/Υ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 08:50 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:50 πμ (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:23 πμ από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα