Προς το περιεχόμενο

psp...ποια εκδοση..?

takisblues

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια συγγνωμη αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα αλλα σκεφτομαι να αγορασω ενα psp και ειδα οτι εχουν βγει διαφορες εκδοσεις!

μπορειτε να μου πειτε πανω κατω ποιες ειναι αυτες και τι διαφορες εχουν?

ποια ειναι η τελευταια εκδοση?

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Δεν νομίζω πλέον να μπορείς να βρείς άλλη έκδοση εκτός απο την slim and lite (δηλαδή αυτή που έχουν όλα τα μαγαζιά). Γενικότερα αυτή να πάρεις. Τώρα αν εννοείς αυτές τις εκδόσεις που βγαίνουν με δώρα κάτι παιχνίδια και κάτι τέτοια τότε απλά διάλεξε όποιο παιχνίδι σου αρέσει.... αν και δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που αγοράζουν παιχνίδια για το psp.:-D

Δημοσ.

μαλλον παω για το καινουριο ...

επειδη γενικα ψωνιζω απο εξω γιατι βρισκω ΠΟΛΥ καλυτερες τιμες σε μουσικα ειδη(παιζω κιθαρα),παιζει κατι παρομοιο για το psp?αξιζει να κοιταξω καποιο on line καταστημα;

skywriter γιατι ειπες οτι δεν νομίζεις να υπάρχουν και πολλοί που αγοράζουν παιχνίδια για το psp?εννοεις οτι δεν αξιζουν ή γενικα δεν πολυ αξιζει το psp?:-)

Δημοσ.

Ναι ξερω και γω κανα 2 τετοιους...

Αν φιλε στην Ελλαδα τα πληρωνουμε χρυσα μεχρι και τη ζελατινα,λογικο δεν ειναι?

Δημοσ.
μαλλον παω για το καινουριο ...

επειδη γενικα ψωνιζω απο εξω γιατι βρισκω ΠΟΛΥ καλυτερες τιμες σε μουσικα ειδη(παιζω κιθαρα),παιζει κατι παρομοιο για το psp?αξιζει να κοιταξω καποιο on line καταστημα;

skywriter γιατι ειπες οτι δεν νομίζεις να υπάρχουν και πολλοί που αγοράζουν παιχνίδια για το psp?εννοεις οτι δεν αξιζουν ή γενικα δεν πολυ αξιζει το psp?:-)

Το psp αξίζει μια χαρά, ωραία games κλπ. Αλλά όπως είπε και ένας φίλος τα πληρώνεις χρυσα και δεν λέει. Οπότε του πετάς ένα custom firmware και είσαι άνετος. ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα.Το psp κατα την αποψή μου είναι οτι πιο τσάμπα υπάρχει.Σου λέω άπλα οτι αξίζει να το πάρεις και να εκμεταλεφτείς αυτό που κατα την γνώμη μου είναι έργο της Sony της hackies που υπαρχουν σ'αύτο.Θα εκπλαγείσ με πόσα πραγματα μπορείς να κανείς ώρες να χείσ να ασχολήσε.

Δημοσ.

Φίλε αν μένεις Αθήνα, πήγαινε αγόρασέ το από αυτό το μαγαζί:

http://www.ebw.gr

Με 175? παίρνεις την κονσόλα , σου παιρνάνε και ένα custome firmware και είσαι κύριος, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις μετά 172 topic ψάχνοντας για το GTA version 1.56787845 3/4

για pandora battery και για τα κέρατά του τα τράγικα.

Μετά παίρνεις καπάκι καρτούλες 4-8GB , ADSL έχεις φαντάζομαι και είσαι ΟΚ.

Δημοσ.
Φίλε αν μένεις Αθήνα, πήγαινε αγόρασέ το από αυτό το μαγαζί:

http://www.ebw.gr

Με 175? παίρνεις την κονσόλα , σου παιρνάνε και ένα custome firmware και είσαι κύριος, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις μετά 172 topic ψάχνοντας για το GTA version 1.56787845 3/4

για pandora battery και για τα κέρατά του τα τράγικα.

Μετά παίρνεις καπάκι καρτούλες 4-8GB , ADSL έχεις φαντάζομαι και είσαι ΟΚ.

paidia siggnomi to pc ehei faei flashia kai den graphei ellinika...

loipon distihos eimai apo thessaloniki alla apo oti vlepo prepei na to paro me custom firmware...tora tha psakso na vro apo pou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...