Προς το περιεχόμενο

HP Omnibook προβλημα !!!help!!!

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα παλιο HP Omnibook (P2 366Mhz μου φενετε δεν θυμαμαι ακριβος /64mb ram) για να κοιταζω τα e-mail μου και για να περναω και λιγο την ωρα μου οταν ειμαι εκτος στο χωριο μου και μου βγαζει το εξης προβλημα το ανοιγω μπενει στα windows

και μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας σβηνει μονο του ετσι στο ασχετο δεν προλαβενει να ζεσταθει ουτε λιγο τι να εχει??? αλαζω θεση στη μνημη ανοιγει και φτανει μεχρη bootscreen και ξανασβηνει ,κραταω πατημενο το κουμπι του power για να κανει restart το bios και μετα παλι τα ιδια μπενει στα windows και μετα απο 5 λεπτα παπαλα

μπορει να βοηθεισει κανεις??? ευχαριστω προκαταβολικα!:-)

να σας πω κιολας πως το λειτουργω παντα με ρευμα γιατι η μπαταρια του ειναι εντελος off

Δημοσ.

Κανε ενα εσωτερικό καθάρισμα με πεπιεσμένο αέρα ή στις γρύλιες εξαερισμού διότι ανεβάζει θερμοκρασία και ενδέχεται να μην δουλεύουν οι ανεμιστήρες, αξίζει να τονίσουμε ότι με την βοήθεια φιλου σου τεχνικού μπορει να το ανοιξει και να το καθαρισει σε σημεια με σκονη..

Δημοσ.

οκ θα το δοκιμασω να το ανοιξω ξερω το εχω ξανα ανοιξει αλλη φορα για να βγαλω μια βιδα που μου ειχε πεζει μεσα απο το πλαι απο εκει που βαζοθμε τις καρτες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...