savvvas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 χθες μου ειπαν οτι εχει ερθει ενα αμαξι απο εξωτερικο, στυλ του smart. ειναι 400 κυβικα, και μου ειπαν οτι αυτος που το εχει, το οδηγει με διπλωμα 50αριου!!!! Δεν μου ειπαν την μαρκα του.Παντως μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχω ερωτησει αυτον που το εχει, και θα μαθω περισοτερα(γιατι δεν πιστευω κιολας οτι το οδηγας με 50αρι διπλωμα!!!). Αν ξερει κανεις τιποτα, ας μου το πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αμφιβάλλω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλο μοτοποδήλατο και άλλο αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί τέτοια μοντέλα και κανένα δε κατάφερε τίποτα αξιόλογο στην Ελλάδα αν και αμφιβάλω αν πούλησε και πουθενά αλλού. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι σε παλαιότερες εκπομπές αυτοκινήτου που είχαν παρουσιάσει τέτοια μοντέλα νομίζω λέγαν ότι αρκούσε δίπλωμα μοτοσυκλέτας (όχι 50ριου). Αν ο ΄γνωστός σου το έχει νόμιμα με πινακίδες και λοιπά με ενδιαφέρει περισσότερο να μας πει την εμπειρία του από τη διαδικασία κατάταξής του ως μοτοσυκλέτα από την αρμόδια υπηρεσία (αν υπήρξαν πορβληματα, ασάφειες, τυπικότητες κλπ κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Υπαρχει παιδια.Παντως δεν εχει καμια σχεση με κανονικο αμαξι οπως ειπε και ο φιλος ειναι πολλη μικρου κυβισμου.Δεν αξιζει καν τα λεφτα του.Εγω το ειχα δει σε μια πρωινη εκπομπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvvas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Νομιζω οτι το βρηκα: http://www.powernatural.gr/pebase.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δέν ξέρω αν εννούμε το ίδιο... Η ΤΑΤΑ έχει βγάλει ένα compact αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στην ινδία κατα βάση και είναι για αρχή τρομερά φθηνό... ψάξε σχετικά με την εν λόγω εταιρεία και την ινδία και ίσως βρείς αυτό που ψάχνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αλλο ειναι το αυτοκινητο της TATA.. Παντως εχω δει κ γω σε εκθεση αυτοκινητου στην Θεσσαλονικη ενα τετοιο αυτοκινητο.. Κ μου ειχε πει ο εκπροσωπος οτι μπορεις να το οδηγησεις με διπλωμα απο μηχανακι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 και ποιος θα αγορασει ενα μαϊταπι σαν αυτο,εναντι ενας 50αριου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvvas Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Τελικα το βρηκα: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=12561&st=0 καίει πετρέλαιο οδηγείται από 16 ετών με άδεια μοτοποδηλάτου 50cc Aixam A.741 Tιμή: ? 8.600 400cc 2θέσιο οδηγείται από 16 ετών με άδεια μοτοποδηλάτου 50cc Πρωτοποριακό! κατανάλωση: 3,5lt στα 100 χλμ. ------------------------------------------------------------- Aixam A.751 Tιμή: ? 9.600 500cc 4θέσιο οδηγείται με άδεια μοτοσυκλέτας 125cc και με δίπλωμα αυτοκινήτου B,C,D Κατανάλωση: 4lt στα 100 χλμ. Αυτονομία: 400 χλμ. Η Aixam-Mega χρησιμοποιεί κινητήρες Ιαπωνικούς ΚΥΒΟΤΑ , Δικύλινδροι, Τετράχρονοι. 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τα μηχανικά μέρη και 12 χρόνια εγγύηση για οξείδωση αμαξώματος. -------------------------------- Και σε οποιους δεν αρεσει, υπαρχει βεβαια και φτιαγμενο!!!! ---------------------------- Εγω ενδιαφερομαι για το πρωτο. Ειναι αληθεια οτι μπορω να το οδηγησω με διπλωμα 50αριου??? http://www.saradopoulossa.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Εγω ενδιαφερομαι για το πρωτο. Ειναι αληθεια οτι μπορω να το οδηγησω με διπλωμα 50αριου??? Ελπίζω όχι, για το καλό όλων μας! Και μην το πάρεις προσωπικά. Δεν αναφέρομαι σε σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Γιατί δεν ρωτάτε στο παράρτημα του Υπουργείο Συγκοινωνιών της Νομαρχίας που βρίσκεστε; Μην πιστεύετε ότι σας πασάρουν οι πωλητές. Αν σας σταματήσει ο μπάτσος το τί είπε ο πωλητής είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που λέει η Νομοθεσία. Αλλά και ? 8.600; Λίγο ακριβά δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.