Προς το περιεχόμενο

Ταινιες μυστηριου

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bασικά άλλο ένα που μόλις είδα στην υπογραφή ενός μέλους, το Jacob's Ladder. Ταιριάζει πολύ με τις άλλες επιλογές σου (και είναι και ταινιάρα).

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τωρα για το open your eyes, αξιζει να το δω απο την στιγμη που ειδα το vanilla sky ;

Κοίτα, την ανατροπή την ξέρεις, αλλά η ταινία δεν παύει να είναι ανατριχιαστική.

Κάποιος που ξέρει το τέλος της 6ης αίσθησης αξίζει να το δει; Κατά τη γνώμη μου και μόνο για τον τρόπο που αποκαλύπτεται η ανατροπή στην ταινία και για τη μουσική που παίζει εκείνη τη στιγμή, ναι, αξίζει, γιατί εγώ ακόμα ανατριχιάζω ολόκληρος όταν το βλέπω.

Τώρα ειδικά για το abre los ojos και το vanilla sky, προσωπική μου γνώμη ότι είδες μια κατεστραμμένη έκδοση. Σαν να μου λες αν αξίζει να δω το Dangerous Liaisons επειδή είδα το Cruel Intentions.

Δες το απλά κάποια στιγμή που θα είσαι χορτασμένος από ανατροπές και θα θέλεις απλά να δεις κάτι εξαιρετικό με υπέροχο κλίμα (και σίγουρα θα ανατριχιάσεις και πάλι, παρόλο που θα ξέρεις τι γίνεται). Για τώρα απ' ότι νιώθω είσαι σε κατάσταση "φέρτε πράγμα!".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...