Προς το περιεχόμενο

Ταινιες μυστηριου

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θα ηθελα να μου προτεινετε αξιολογες ταινιες μυστηριου, παρομοιες με τις Donnie Darko, Cube, Lost Highway, The game, Vanilla Sky κ.λ.

Δημοσ.

Με μπέρδεψες λίγο, μπαίνει στην ίδια κατηγορία Cube και Vanilla Sky? μου φαίνονται 2 διαφορετικά είδη, εκτός αν εννοούμε διαφοερετικές ταινίες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Abre los ojos είναι το σωστό.

Το vanilla sky δεν υπάρχει. Είναι μια κάκιστη (τρισκάκιστη όμως) μεταφορά της παραπάνω ταινίας.

Δημοσ.

Πιστεύω πάνω κάτω (πολύ πάνω και ακόμα πιο πολύ κάτω όμως) σε αυτά που ζητάς κολλάει και η σφαίρα με ντάστιν χόφμαν, σάρον στόουν κ.λ.π Ωραία ταινία και σε κρατάει πολύ ώρα να λες τι σκ.τα γίνεται?

Δημοσ.

Vanilla Sky υπάρχει ρε, με Τομ Κρουζ, Πενελοπε Κρουζ και Καμερον Ντιαζ, πολυ άθλια ταινία :P. Το Cube πιο πολύ θρίλλερ δεν είναι, με όλες αυτές τις παγίδες που έχει?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ούτε ο Τομ Κρουζ υπάρχει.

Δημοσ.

Μμμ... όταν είδα τον τίτλο πήγα να προτείνω το Vertigo, απ'ό,τι βλέπω όμως θες κάτι πιο paranormal, σωστά; To Prestige που βγήκε τώρα τελευταιά, το The Ninth Gate του Polanski και το Angel Heart. To τελευταίο αν δε το έχεις δει, πρέπει οπωσδήποτε :P

Δημοσ.

Απο ολες αυτες δεν εχω δει το mr brooks το angel heart το 9th gate και το Butterfly on a Wheel.

Ευχαριστω θα κοιταξω να τις δω.

Τωρα για το open your eyes, αξιζει να το δω απο την στιγμη που ειδα το vanilla sky ;

Δημοσ.

Το butterfly effect 1 τα σπαει,το πρωτεινω με κλειστα ματια!!!

Το 2 πιστευω πως ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση....:-):-):-)

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα την ταινιάρα μυστηριού όλων των εποχών αλλά δεν μπορώ να φανταστώ οτί δεν το έχεις δεί το seven, οπότε προχοράω και θα σε προτείνω το ''FRACTURE'' αρκετότατο μυστήριο, αρκετά καλή ταινία όχι όμως πρωτότυπη και ξεχωριστή(χωρις να σημαίνει οτι είναι και προβλέψιμη- καθόλου θα έλεγα, απλά εννοώ οτι είναι μια ακόμα αστυνομική... ).

Δημοσ.
Το Μr Βrooks είναι αυτό με τον Kevin Costner?

Αξίζει σαν ταινία?

Εμ... το ξέχασα λίγες μέρες αφού το είδα, τίποτα ιδιαίτερο. Νομίζω πως δε χάνεις κάτι από τη ζωή σου δηλαδή :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...