EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλησπερα, Θα ηθελα να μου προτεινετε αξιολογες ταινιες μυστηριου, παρομοιες με τις Donnie Darko, Cube, Lost Highway, The game, Vanilla Sky κ.λ.
demonhunter22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Με μπέρδεψες λίγο, μπαίνει στην ίδια κατηγορία Cube και Vanilla Sky? μου φαίνονται 2 διαφορετικά είδη, εκτός αν εννοούμε διαφοερετικές ταινίες
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Abre los ojos είναι το σωστό. Το vanilla sky δεν υπάρχει. Είναι μια κάκιστη (τρισκάκιστη όμως) μεταφορά της παραπάνω ταινίας.
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Πιστεύω πάνω κάτω (πολύ πάνω και ακόμα πιο πολύ κάτω όμως) σε αυτά που ζητάς κολλάει και η σφαίρα με ντάστιν χόφμαν, σάρον στόουν κ.λ.π Ωραία ταινία και σε κρατάει πολύ ώρα να λες τι σκ.τα γίνεται?
demonhunter22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Vanilla Sky υπάρχει ρε, με Τομ Κρουζ, Πενελοπε Κρουζ και Καμερον Ντιαζ, πολυ άθλια ταινία . Το Cube πιο πολύ θρίλλερ δεν είναι, με όλες αυτές τις παγίδες που έχει?
demonhunter22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αχα, κατάλαβα με ποια έννοια το είπες , όντως άθλια
cassidy Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μμμ... όταν είδα τον τίτλο πήγα να προτείνω το Vertigo, απ'ό,τι βλέπω όμως θες κάτι πιο paranormal, σωστά; To Prestige που βγήκε τώρα τελευταιά, το The Ninth Gate του Polanski και το Angel Heart. To τελευταίο αν δε το έχεις δει, πρέπει οπωσδήποτε
gregdais Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Mr Brooks Old Boy--------------Κόλλημα τρελό! Butterfly On a Wheel Seven Memento--------------Κόλλημα The Sixth Sense Mystic River
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Απο ολες αυτες δεν εχω δει το mr brooks το angel heart το 9th gate και το Butterfly on a Wheel. Ευχαριστω θα κοιταξω να τις δω. Τωρα για το open your eyes, αξιζει να το δω απο την στιγμη που ειδα το vanilla sky ;
kostetos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το butterfly effect 1 τα σπαει,το πρωτεινω με κλειστα ματια!!! Το 2 πιστευω πως ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση....:-)
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το Μr Βrooks είναι αυτό με τον Kevin Costner? Αξίζει σαν ταινία?
Αmbient Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Θα σου πρότεινα την ταινιάρα μυστηριού όλων των εποχών αλλά δεν μπορώ να φανταστώ οτί δεν το έχεις δεί το seven, οπότε προχοράω και θα σε προτείνω το ''FRACTURE'' αρκετότατο μυστήριο, αρκετά καλή ταινία όχι όμως πρωτότυπη και ξεχωριστή(χωρις να σημαίνει οτι είναι και προβλέψιμη- καθόλου θα έλεγα, απλά εννοώ οτι είναι μια ακόμα αστυνομική... ).
cassidy Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το Μr Βrooks είναι αυτό με τον Kevin Costner? Αξίζει σαν ταινία? Εμ... το ξέχασα λίγες μέρες αφού το είδα, τίποτα ιδιαίτερο. Νομίζω πως δε χάνεις κάτι από τη ζωή σου δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.