Προς το περιεχόμενο

24άρα + προσφορά

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με print screen δε θα φαινόταν, αφού έτσι πήρες ένα screenshot από το σήμα που δέχεται -και απεικονίζει- η οθόνη. Αφού το φαινόμενο αυτό οφείλεται στη πηγή που φωτίζει το panel, μόνο με τα μάτια σου (η μια φωτογραφία με προσεκτικές ρυθμίσεις στη κάμερα) θα φανεί.

Για να το δεις καθαρά, μπορείς να βάλεις μια full-screen εφαρμογή να δείχνει μαύρο (πχ τρέξε ένα powerpoint presentation με μαύρο φόντο ή βάλε την αρχή μιας ταινίας που συνήθως έχουν μαύρα credits) και κλείσε όλα τα φώτα στο χώρο της οθόνης. Θα δεις σίγουρα κάποιες περιοχές όπου "σπάει" το μαύρο και φαίνεται ο φωτισμός από πίσω. Κάπως έτσι:

>http://img256.imageshack.us/img256/6932/img0066rr9.jpg

Σε αυτή την τυχαία φωτό που βρήκα στο Internet φαίνεται καθαρά στο δεξί μέρος της οθόνης...

Δημοσ.

Καλά. Τώρα δεν είμαι σπίτι. Το βράδυ μόλις πάω θα το κάνω. Βασικά άκου να σου πω κάτι. Εσύ την οθόνη την ήθελες για internet, office και video. Σε αυτή τη βάση, έκανες την καλύτερη αγορά. Δεν συγκρίνονται η οθόνη μου με τη δικιά σου. Απλά εγώ, επειδή με ενδιέφεραν και τα παιχνίδια, έπρεπε να βρω μία με μικρότερη lag. Εκεί κερδίζω. Κατά τα άλλα τι να λέμε, η οθόνη σου είναι εξαιρετική. :-)

Με την ευκαιρία να πω ότι και εσύ winmik2kx με βοήθησες αρκετά. :-)

Δημοσ.
Απο περιέργεια, από backlight bleeding πώς πάει?

Δεν εντοπίζω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Έβαλα να παίζει το TV Tuner, χαμήλωσα όλες τις ρυθμίσεις για την οθόνη στο 0 και δεν είδα τίποτα. :lol:

Χωρίς πλάκα δεν βλέπω καποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την Samsung 245B. Εχω χαθεί. Φοβερή οθόνη και ούτε το παραμικρό πρόβλημα με Pixel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...