Προς το περιεχόμενο

24άρα + προσφορά

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι-ναι, άλλη μία 24άρα για μένα. Κοιταξτε όμως για αυτή την εβδομάδα προσφορά από το overclockers. H Dell UltraSharp 2408WFP στις 417 λίρες μαζί με το φπα και με τη παρούσα ισοτιμία μεταφράζεται στα 525 ευρώ. Το panel της είναι 24 inch 6 ms (g2g) S-PVA (Samsung) panel

Και η άλλη μου επιλογή είναι η BenQ FP241W η οποία βγαίνει στα 532 ευρώ. Επίσης πολύ καλά για τις οθόνες που μιλάμε. Η συγκεκριμένη έχει 24 inch 8 ms (g2g) P-MVA (AUO M240UW01 V0) panel.

Οι οθόνες προορίζονται για ταινίες και παιχνίδια. Από τις δύο ποια προτείνετε? Σε αυτά τα χρήματα κάποια άλλη επιλογή?

Να προσθέσω ότι έχω σοβαρά υπόψιν και την LG 245WP

Δημοσ.

On line και να σου έρθει Ελλάδα δεν γίνεται. Το έχουμε κοιτάξει.

Εγγύηση θα έχεις από την μητρική εταιρία.

Δημοσ.
On line και να σου έρθει Ελλάδα δεν γίνεται. Το έχουμε κοιτάξει.

Εγγύηση θα έχεις από την μητρική εταιρία.

Παλιότερα είχα αγοράσει πολλά πράγματα από overclockers και ήρθαν μια χαρά. Τώρα πια δε στέλνουν??
Δημοσ.

Δεν στέλνουν οθόνες λόγω μεγάλου βάρους. Επεξεργαστές, σκληρούς, κάρτες γραφικών κτλ στέλνουν κανονικά.

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε αν μπορούμε να βρούμε ένα On-line κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα οθόνες Dell; Δεν μπορώ να βρω εδώ, γιατί; Δεν υπάρχει τουλάχιστον ούτε αντιπροσωπεία;

Δημοσ.

Δείτε εδώ τιμή και πείτε. Τι παίζει? Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί αλλά είναι από τα καταστήματα που πετυχαίνω καιρό. Δεν ξεφύτρωσε χθες δηλαδή. Τα 445 δολάρια είναι 287 ευρώ!!!! Αν είναι αξιόπιστο τα site, δε πάει να είναι πολύ κατώτερη από τις άλλες, θα τη πάρω.

Δημοσ.

Να προσέξεις το τελωνείο...

Και επίσης να βεβαιωθεις ότι θα σε καλύπτει και εδώ η εγγύηση (συνήθως αν δε κάνω λάθος είναι pan-european, δεν ξέρω τι γίνεται για αγορές από Αμερική)

Δημοσ.

Τελικά έτσι είναι.

Unfortunately, we do not accept any international orders or payments here. We do apologize for the inconvenience.
Ποιά οθόνη να πάρω ρε γαμώτο? Δύσκολη επιλογή. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά? Αυτό που δυσκολεύει τη κατάσταση είναι ότι θα παίζω και παιχνίδια. Η dell απορρίπτεται τελικά γιατί έχει αισθητή lag.
Δημοσ.

Να σας πω ότι τελικά πήρα την Samsung SM 245B. Η πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν θετικές μιας και μου φαινότανε ότι οι ταινίες πιξελιάζανε πολύ. Τελικά όμως από μια λογική απόσταση φαίνονται μια χαρά. Επιτέλους βλέπω ταινίες από το κρεβάτι μου χωρίς να τεντώνω το καλώδιο της 19άρας μου. Έχει μια χαρά χρώματα και στις ταινίες και στα παιχνίδια και σε όλες τις εφαρμογές. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ζορίστηκα να προσαρμοστώ στις καινούριες διαστάσεις. Είναι αλήθεια πολύ μεγάλη. Όσο όμως περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα. Άκουσα από πολλούς ότι μόλις πας σε τέτοιες διαστάσεις δεν ξαναγυρνάς στις <20". θα δούμε.... Από θέμα ghosting και lag , δεν έχω να πω κάτι στραβό. Ίσως για κάποιον πολύ έμπειρο να υπάρχει πρόβλημα. Στα μάτια μου πάντως, δεν είδα τίποτα ενοχλητικό. Έχει ελαφρά και από τα δύο, αλλά τίποτα που να κάνει το gaming εκνευριστικό. Ένα αισθητό πρόβλημα είναι οι χαμηλές γωνίες θέασης. Όντως αλλάζουν εντελώς τα χρώματα όταν αλλάζεις οπτική γωνιά, αλλά εγώ όταν είμαι μπροστά στο pc μου δεν κάνω βόλτες το κεφάλι μου πέρα-δώθε. ;)Αν λάβετε υπόψιν σας και τη τιμή, εγώ την πήρα 333 ευρώ από το MediaMarkt Λάρισας, νομίζω πως είναι μια σοβαρή πρόταση σε αυτές τις διαστάσεις. Εγώ τη συστήνω. Αυτά, ελπίζω να βοηθάω.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον kostasSTi για την βοήθειά του. Οι συμβουλές του και οι παρατηρήσεις του ήταν καταλυτικά για την απόφασή μου. :-)

Δημοσ.

Απο περιέργεια, από backlight bleeding πώς πάει? Η δικιά μου dell έχει κάμποσο κυρίως στις πάνω γωνίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπειρία με κάποια άλλη οθόνη να συγκρίνω...

Δημοσ.

Γεια σου φίλε winmik2kx. Κοίτα, ούτε εγώ έχω εμπειρία, αλλά στα μάτια μου τουλάχιστον δε φαίνεται να έχει τέτοιο πρόβλημα. Έβαλα μαύρο φόντο στο desktop και φαίνεται ομοιόμορφο παντού. Ανέβασα μια φωτο να δεις. Τώρα μπορεί να λέω και βλακείες το φαινόμενο αυτό να μην παρουσιάζεται στο desktop αλλά μόνο στις ταινίες ή σε συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά μέχρι εκεί ξέρω.

<a href=11706641es5.jpg' alt='11706641es5.jpg'>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...