Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμός Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εξής απορία, όταν ήρθε η dsl στο χωριό μου πριν 2μιση χρόνια περίπου, αγόρασα ενα πακέτο in-a-box plus (πως το λένε) που είχε 3+2 μήνες δώρο αν θυμάμαι καλά. Όταν τελείωσε ο χρόνος της σύνδεσης προπλήρωσα για ένα χρόνο ακόμα και μετά αποφάσισα να την κάνω αορίστου. Έκτοτε όμως δεν ερχόταν λογαριασμός στο σπίτι, ούτε το internet μου κόψαν ποτέ. Πριν κανένα 2μηνο με πήραν τηλ αν ήθελα αναβάθμιση στα 2mbit (το max που έχει εδώ) και να πληρώνω λιγότερο. Τους είπα ναι, μου ήρθε μια αίτηση για να μπω και στο ιδιόκτητο δίκτυο τους αν και πότε έρθει εδω, την έστειλα και αναβαθμίστηκε η γραμμή μου. Τελικά ήρθε και λογαριασμός μετα απο 1 ολόκληρο χρόνο για το τελευταίο δίμηνο μόνο. Εκεί γράφει ότι δεν εκκρεμεί κανένα υπόλοιπο. Τους πήρα τηλέφωνο να τους πω ότι δεν ήρθε "κάποιος" λογαριασμός πριν και επέμεναν οτι δεν χρωστάω τίποτα! Λέτε να την γλύτωσα την 200άρα η θα με θυμηθούν αργότερα; Μια φίλη μου που είχε επίσης αορίστου στην forthnet της ήρθαν λογαριασμοί μαζεμένοι μετά απο 1μιση χρόνο! Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε σας; Να ζητήσω κανένα χαρτί οτι δεν έχω καμία υποχρέωση προς αυτούς; Θα ρωτήσω βέβαια και σε κατάστημα forthnet όταν πάω να πληρώσω.

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι πιο σίγουρο ώστε να μην σκάσει κάτι μετά

στείλε email [email protected] ή [email protected] πες το τηλέφωνο ενεργοποίησης και το username σου και ρώτα αν εκρεμμούν λογαριασμοί και φυσικά αν η απάντηση είναι όχι θα το κρατήσεις το mail ως αποδεικτικό.

Από τη στιγμή που έχεις επίσημη απάντηση μετά είσαι cool ;)

Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται να ζητησεις κανενα χαρτί, αφου ο τελευταίος λογαρισμός λέει ότι δεν χρωστάς τίποτα, είσαι καθαρός, εσυ, είναι δικό τους το λαθος. Οποτε νομιζω την γλύτωσες. Γιαυτο παντα κράτα τον τελευταιο σου λογαριασμο.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254837

και ξαναλέω:

Αν θέλεις κάτι πιο σίγουρο ώστε να μην σκάσει κάτι μετά

στείλε email [email protected] ή [email protected] πες το τηλέφωνο ενεργοποίησης και το username σου και ρώτα αν εκρεμμούν λογαριασμοί και φυσικά αν η απάντηση είναι όχι θα το κρατήσεις το mail ως αποδεικτικό.

Από τη στιγμή που έχεις επίσημη απάντηση μετά είσαι cool ;)

@ΜrWhite Μπορούν να ισχυριστούν μηχανογραφικό λάθος αυτό δεν κάνει το λογαριασμό επίσημη απάντηση .

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προτείνω να κρατάς τα λεφτά και αν στα ζητήσουν να τα έχεις πρόχειρα να τα δώσεις. Το γεγονός πως από λάθος του λογιστηρίου δεν εχεις χρεωθεί μέχρι τώρα δεν σημάινει οτι σε 8 χρόνια δεν μπορούν να σου ζητήσουν τα χρήματα, ο,τι χαρτιά και να έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...