Προς το περιεχόμενο

Tellas Αναβάθμηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μίλησα χτες με Tellas για μια αίτηση που ήθελα να κάνω και ρώτησα αν οι αιτήσεις γίνονται και στην Wind. Μου είπε όχι, και όταν ρώτησα τι ρόλο παίζει η Wind μου είπε ότι είναι για να πληρώνεις τους λογαριασμούς της Tellas, απλά. Δε ξέρω αν στο μέλλον αλλάξει κάτι.

Σίγουρα θα αλλάξει, και παίζει και να σου είπαν ό,τι να'ναι. Αν δεν μπορούν να σου δρομολογήσουν μια συνδεση απο τα ίδια τους τα καταστήματα τότε τι σόι όμιλος είναι;;;;καλύτερα ρώτα σε κάποιο κεντρικό κατάστημα Wind και όχι στο τηλέφωνο

Δημοσ.
Ellis 88 βλεπω πως εισαι απο πειραια (εγω ειμαι φρεαττυδα ),μπορεις να μου πεις μηπως εισαι dslam πηγαδας?και αν ναι στα ποσα παιζει το dsl σου?

Δεν έχω ιδέα. Εγώ είμαι πασαλιμάνι. Δεν ξέρω που βλέπω το dslam που λες εσυ.

Ούτε με τηλέφωνο ουτε με το ιντερνετ έχω πρόβλημα. Ειδικά στο ιντερνετ συγχρονίζει με 11768.

Δημοσ.
Μίλησα χτες με Tellas για μια αίτηση που ήθελα να κάνω και ρώτησα αν οι αιτήσεις γίνονται και στην Wind. Μου είπε όχι, και όταν ρώτησα τι ρόλο παίζει η Wind μου είπε ότι είναι για να πληρώνεις τους λογαριασμούς της Tellas, απλά. Δε ξέρω αν στο μέλλον αλλάξει κάτι.

Πάντως η διαφήμηση άλλα λέει....

Δημοσ.

Σε 'μενα η αναβάθμιση έγινε δίχως να μεσολαβήσω (Ηράκλειο Κρήτης),

απο τα 11200 που συνχρονιζόταν το modem/router μου πλέον το κάνει στα 19 με 19,9 Μbps(Bits)

Αλλά παρατηρώ latency στa web sites,ίσως χρειάζεται διαφορετικό setup toy modem/router,διάβασα κάπου οτι αλλάζεις το ΜΤU size,to default είναι στα 1500 ,το έριξα στα 1450 αλλά δεν παρατήρησα βελτίωση,μήπως γνωρίζει κανείς περι opτimization του router moy(speedstream 4200)?

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως αν αλλάξεις dns servers...αν και το βρίσκω δύσκολο να δεις βελτίωση

Δημοσ.

Τυχεροί, εμένα ακόμα στα 12 με έχουνε. πφφφφ αυτή η τελάς, πάντα τελευταίο με αφήνει.

Δημοσ.
ίσως αν αλλάξεις dns servers...αν και το βρίσκω δύσκολο να δεις βελτίωση

Καταλαβαίνω αντι για google.com να πληκτρολογώ google.gr ...αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλες(το 95%) οι ιστοσελίδες αυτή την δυνατότητα (ας το πούμε).

Ερώτηση είναι εφικτό να μειωθεί το ping time με κάποια μέθοδο ,πού να υλοποιεί το λογισμικό του modem/router και όχι μόνο?

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν εννοούσα αυτό...

εννοώ στο router να βάλεις άλλους dns servers από αυτούς της Tellas ή να βάλεις γενικότερα αν δεν έχεις βάλει ήδη...

Δημοσ.

chemical και γv ηρακλειο ειμαι dslam θερισσου,εχω τους ιδιους dns αλλα εχει πεσει αρκετα η ταχυτητα!συγεκριμενα ενω πριν κανα μηνα κλειδωνα στα 12 mbit και ειχα πραγματικα τα 8 και upload μια χαρα στο 1mbit τωρα το ρουτερ κλειδωνει στα 16(!)και δεν εχω ουτε 2,το ιδιο σερνεται και το upload!

ρουτερ εχω το speedtouch 530

Δημοσ.

κοκόλης σε μένα κλειδώνει στα 19900 με πραγματική στα 14 κοντά είμαι αρκετά κοντά στον κόμβο...πάντως στις σελίδες delay υφίσταται,πριν αγοραστεί από wind δεν είχα προβλήματα ,θεωρώ ότι λόγο

επέκτασης και αναβαθμίσεις του δικτύου τα προβλήματα θα υπάρχουν...μας βλέπω στο να κυνηγάμε συχνά και άλλους dns για κάποιο χρονικό διάστημα...

offtopic αυτή η wind μου θυμίζει την "τελεστετ" και δεν μου αρέσει η εικόνα τις εταιρίας αυτής γενικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...