elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Άκουσα στη τηλεώραση ότι η Tellas έβαλε πλέον μέγιστη ταχύτητα στα 24. Έγω είμαι ακόμα με την 12αρα. Ξέρει κανείς αν και ποτε θα γίνει κι εμένα η ταχύτητα μου στα 24;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 θα γίνω πολύ σπαστικός αν πω να πάρεις τηλέφωνο την Tellas για να ρωτήσεις?
arxaggelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 θα γίνω πολύ σπαστικός αν πω να πάρεις τηλέφωνο την Tellas για να ρωτήσεις? +1 άσε που δεν νομίζω ότι θα γίνει αυτόματα. μάλλον πρέπει να το ζητήσεις. και φρόντισε να ενημερωθείς αν θα παραμείνει η ίδια χρέωση.
elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 θα γίνω πολύ σπαστικός αν πω να πάρεις τηλέφωνο την Tellas για να ρωτήσεις? Το λες επειδή μάλλον δεν έχεις κάτσει ποτέ στην αναμονή της tellas:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 είχα κάτσει παλιότερα, αλλά όχι εδώ και 1+ χρόνο
elis88 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 είχα κάτσει παλιότερα, αλλά όχι εδώ και 1+ χρόνο Απλά αν είσαι τυχερός σε 3-4 ώρες μπορεί να βρεθεί κάποιος να σου απαντήσει. (και δεν είναι υπερβολή)
gagbill20 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 η μεγαλυτερη αναμονη μου στην τελλας ηταν 7 λεπτα.. το σαββατο πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν η αναβαθμηση γινεται αυτοματα και θα ολοκληρωθει αρχες ιουνιου χωρις αιτηση.. επισης μου ζητησαν συγνωμη για τυχον ανωμαλιες στη συνδεση λογω εργασιων στο δικτυο.. αυτα παιδια..
elis88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 η μεγαλυτερη αναμονη μου στην τελλας ηταν 7 λεπτα..το σαββατο πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν η αναβαθμηση γινεται αυτοματα και θα ολοκληρωθει αρχες ιουνιου χωρις αιτηση.. επισης μου ζητησαν συγνωμη για τυχον ανωμαλιες στη συνδεση λογω εργασιων στο δικτυο.. αυτα παιδια.. Τους πήρα κι εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα έχουν προτεραιότητα οι καινούργιοι συνδρομητές, και μεσά στους 3 μήνες θα αναβαθμιστεί και στους παλιούς.
ChrisRX-8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Γεια σας.Σκεφτομαι να βαλω Tellas Double Play ( αυτη την στιγμη ειμαι στον ΟΤΕ ) θα ηθελα να μου πειτε σε γενικες γραμμες αν εχει καλη εξυπηρετηση ? ( το λεω αυτο γιατι εχω μοιρασμενες αποψεις... ) Επισης αν γνωριζετε ποσο διαστημα κανει να ενεργοποιηθει η γραμμη πανω κατω ? Το Modem/Router που δινει ειναι καλο ? Ευχαριστω.
elis88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Γεια σας.Σκεφτομαι να βαλω Tellas Double Play ( αυτη την στιγμη ειμαι στον ΟΤΕ ) θα ηθελα να μου πειτε σε γενικες γραμμες αν εχει καλη εξυπηρετηση ? ( το λεω αυτο γιατι εχω μοιρασμενες αποψεις... ) Επισης αν γνωριζετε ποσο διαστημα κανει να ενεργοποιηθει η γραμμη πανω κατω ? Το Modem/Router που δινει ειναι καλο ? Ευχαριστω. Τον παλιό τον καιρό πριν μπει η Tellas στη wind, η αναμονή στην εξυπηρέτηση ήταν υπερβολικά μεγάλη, τώρα δεν ξέρω τι παίζει μιας και μπορείς να εξυπηρετιθείς και από τα καταστήματα της wind. Εμένα για να ενεργοποιηθεί είχε κάνει λιγότερο από μήνα, αλλά δεν στερήθηκα το ιντερνετ, καθώς η tellas φρόντισε να διακοπεί η συνδρομή μου στο OTE με το που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. Τι αλλο.... με την ποιότητα της σύνδεσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έπιανα πάντα φουλ ταχύτητες. Όσο για το μόντεμ, αρχικά είχα πάρει το απλό μόντε που είχε ένα για εθερνετ και ενα usb. Την δουλειά του την έκανε. Μπορείς όμως να επιλέξεις και την ασυρματη την οποία δεν έχω και δεν μπορώ να σου πω αν είναι καλή...(Εγώ το ασύρματο το σούφρωσα από τον ξάδερφο μου, που έκανε αίτηση στη φορθνετ, του στείλανε το μόντεμ και εδώ και κάτι μήνες είναι χωρίς ιντερνετ)
ChrisRX-8 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 elis88 Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες σου.Καποια στιγμη αν οχι αυριο θα περασω απο καποιο καταστημα της Wind αλλα να παρω και τηλεφωνο για να δω τελικα πως θα με εξυπηρετουσε καλυτερα να κανω την αιτηση.Ελπιζω οπως αναφερεις και εσυ να μην εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα στην συνδεση...οπως στην ενεργοποιηση αλλα και στην ταχυτητα ( εγω βρισκομαι στο μπουρναζι ).Οσο για μοντεμ ειδα και στο site οτι προσφερει και ενα ασυρματο αλλα εκεινο χρεωνεται με 2.90 νομιζω ανα μηνα.Θα δω.Ευχαριστω και παλι.
elis88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 elis88 Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες σου.Καποια στιγμη αν οχι αυριο θα περασω απο καποιο καταστημα της Wind αλλα να παρω και τηλεφωνο για να δω τελικα πως θα με εξυπηρετουσε καλυτερα να κανω την αιτηση.Ελπιζω οπως αναφερεις και εσυ να μην εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα στην συνδεση...οπως στην ενεργοποιηση αλλα και στην ταχυτητα ( εγω βρισκομαι στο μπουρναζι ).Οσο για μοντεμ ειδα και στο site οτι προσφερει και ενα ασυρματο αλλα εκεινο χρεωνεται με 2.90 νομιζω ανα μηνα.Θα δω.Ευχαριστω και παλι. Good Luck Ελπίζω να κάνεις την σωστή επιλογή.
blackhill66 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ellis 88 βλεπω πως εισαι απο πειραια (εγω ειμαι φρεαττυδα ),μπορεις να μου πεις μηπως εισαι dslam πηγαδας?και αν ναι στα ποσα παιζει το dsl σου?
blackhill66 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Α! αι με τηλεφωνο ολα καλα διακοπες καθαροτητα ολα οκ?
Pessi Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μίλησα χτες με Tellas για μια αίτηση που ήθελα να κάνω και ρώτησα αν οι αιτήσεις γίνονται και στην Wind. Μου είπε όχι, και όταν ρώτησα τι ρόλο παίζει η Wind μου είπε ότι είναι για να πληρώνεις τους λογαριασμούς της Tellas, απλά. Δε ξέρω αν στο μέλλον αλλάξει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.