Προς το περιεχόμενο

sp 1 ...πότε????

theo182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ερώτηση μόνο...

Εσάς σας έχει εμφανιστεί στο windows update το sp1 ???

ή δεν είναι διαθέσιμο σε κανέναν ακόμα???

Εγώ κάνω κάθε μέρα έλεγχο sto update αλλά τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

για ποια windows μιλας?

vista? μπορείς να το κατεβάσεις manually από το site της Microsoft εδώ και αρκετούς μήνες

Δημοσ.

Ήδη έχει αρχίσει και κατεβαίνει από το windows update. Απλά περίμενε - πρώτα θα σου κατεβάσει κάποια άλλα μικρά patches και μετά θα σου εμφανίσει αυτό. Ανάλογα δε με τη σύνδεσή σου θα σου πάρει περίπου 1 ώρα (με 4Μbps). (μιλάμε για ελληνικά vista - για τα αγγλικά θα έπρεπε να σου είχαν εμφανιστεί εδώ και καιρό).

Δημοσ.
Ήδη έχει αρχίσει και κατεβαίνει από το windows update. Απλά περίμενε - πρώτα θα σου κατεβάσει κάποια άλλα μικρά patches και μετά θα σου εμφανίσει αυτό. Ανάλογα δε με τη σύνδεσή σου θα σου πάρει περίπου 1 ώρα (με 4Μbps). (μιλάμε για ελληνικά vista - για τα αγγλικά θα έπρεπε να σου είχαν εμφανιστεί εδώ και καιρό).

ναι για vista μιλάμε....

δε μου έχει εμφανιστεί ....ελληνικά έχω...

α....αφού όλοι εδώ μέσα είπανε πως δε πρέπει να το κατεβάσω από το microsoft.com γιατί είναι για πολλά pc αυτό και είναι μεγάλο....

Δημοσ.
ναι για vista μιλάμε....

δε μου έχει εμφανιστεί ....ελληνικά έχω...

α....αφού όλοι εδώ μέσα είπανε πως δε πρέπει να το κατεβάσω από το microsoft.com γιατί είναι για πολλά pc αυτό και είναι μεγάλο....

Τι να σου πω φίλε μου. Εγώ δεν το κατέβασα ακριβώς, αλλά μου "βγήκε" από το windows update. Και εγώ έχω διαβάσει για άλλη αυτόνομη έκδοση που την κατεβάζεις όχι με update αλλά από support.microsoft, αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο παραπάνω.

Για καλό και για κακό δες λίγο τις ρυθμίσεις σου στις αυτόματες ενημερώσεις μήπως και τις έχεις απενεργοποιημένες, ή κάτι άλλο και γι΄αυτό και δεν στο κατεβάζει. Πιθανόν αν τις είχες απενεργοποιημένες να πρέπει πρώτα να κατεβάζει κάποιες άλλες μικρές ενημερώσεις και ακολούθως να σου κατεβάσει το sp1.

Δημοσ.

Μπορεί το σύστημά σου, να έχει κάποιους drivers που δημιουργούν conflicts με το sp1. Έτσι πρώτα περιμένει να βγούν καινούριοι drivers για αυτές τις συσκευές, να τους εγκαταστήσεις και μετά θα στο εμφανίσει στο windows update. Και εγώ που έχω realtek κάρτα ήχου, που υπάρχει γνωστό πρόβλημα των drivers με το sp1, δεν μου το εμφάνιζε. Τελικά, με πατέντα, το έκανα να εμφανιστεί στο windows update και το έβαλα, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα τελικά.

Δημοσ.

αν εχεις συνδεση dsl γιατι δεν το κατεβαζεις απο την microsoft ,εγω εχω κατεβασει και τα δυο sp1 και για τα ελληνικα και για τα αγγλικα και τελιωσα ουτε να περιμενω να το εφανισει στο update

Δημοσ.
αν εχεις συνδεση dsl γιατι δεν το κατεβαζεις απο την microsoft ,εγω εχω κατεβασει και τα δυο sp1 και για τα ελληνικα και για τα αγγλικα και τελιωσα ουτε να περιμενω να το εφανισει στο update

Έχω adsl 1 Mbit.

Δώστε μου link για το ελληνικό sp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...