Προς το περιεχόμενο

τρελη καθηγητρια

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
* Το μάθημα των θρησκευτικών εκτός από "πίστευε" είναι και ας πούμε ιστορία των θρησκειών όλου του κόσμου. Καλό θα ήταν λοιπόν να μαθαίνει κανείς μερικά.

Μακάρι να ήταν έτσι...

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η πιο ευχάριστη ώρα ήταν αυτήν των θρησκευτικών. Ποτέ δεν κάναμε μάθημα στα πλαίσια της ύλης … συζητούσαμε άλλα, κάτι σαν κοινωνική αγωγή μου έκανε…βλέπαμε σλαιτς ακόμη και πως μεγαλώνει το έμβρυο, μάθαμε για την αντισύλληψη, για τα νοσήματα…πολύ ωραία.

Το πιο αντιπαθητικό και ανούσιο θα έλεγα μάθημα ήταν τα αρχαία…

Αντί να δώσουμε έμφαση στο περιεχόμενο των αρχαίων κείμενων , μαθαίναμε μια ξένη γλώσσα.

Ναυσικαααααααααα ότι τήδε κείμεθα … μαλακίες , καλά έλεγε η Βουγιουκλάκη

Στο ίδιο σχολείο πηγαίναμε????

Δημοσ.

Kαλα κι εγω ολες αυτες οι καθηγητριες που ειχα στα θρησκευτικα στο σχολειο, ηταν εντελως βλαμμενες.

Δημοσ.

Καλά και εγώ στο γυμνάσιο ειχα εναν καθηγητή θρησκευτικών παρα πολύ καλο συνηθως συζητάγαμε για διαφορα θεματα.Ολοι τον πήγαιναν

Δημοσ.

Κumulus και konnak

1)Δεν λεω να μην κανουμε καθολου μαθημα.

2)Κumulus,συγκρινε τα παλαια βιβλια της τεταρτης,πεμπτης και εκτης δημοτικου(τα

μαθηματικα συγκεκριμενα)και μετα ελα να μου πεις τη γνωμη σου.

Τα παλαια βιβλια ειχαν καποια θεωρια,ευκολα κατανοητη στους μαθητες και γραμμενη

ετσι ωστε να τη θυμουνται χωρις ομως και οι γονεις να πονοκεφαλιαζουν κανοντας ενα ειδος ιδιαιτερων μαθηματων στα παιδια τους ετσι ωστε να μαθουν ολους τους κανονες.

3)Επειδη εσυ εισαι μεγαλυτερος και γνωριζεις πιο πολλα απο μενα,σημαινει οτι πρεπει να

κατακρινεις ολα αυτα που λενε οι μαθητες και δυαμαρτυρονται για την εκπαιδευση των δημοτικων,γυμνασιων και λυκειων;Για ρωτα μαθητες πεμπτης και εκτης να σου πουν τη γνωμη τους για την εκπαιδευση των δημοτικων σχολειων σε ολη την Ελλαδα και μετα ελα να τα ποσταρεις αυτα!

Και κατι τελευταιο πριν κλεισω,οταν λεω οτι θα πεταξω τα βιβλια εννοω των μαθηματικων.

Οπως λεω και πιο πανω συγκρινε τα παλια με τα καινουρια βιβλια για να δεις τι εννοω.

Δημοσ.

Μην κανετε τους εξυπνους βρε παιδια. Και εσεις στο γυμνασιο/λυκειο το ιδιο δεν σκεφτοσασταν?

Δημοσ.
Μην κανετε τους εξυπνους βρε παιδια. Και εσεις στο γυμνασιο/λυκειο το ιδιο δεν σκεφτοσασταν?

1)Eυχαριστω για την υποστιρηξη.

2)Δημοτικο παω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...