Προς το περιεχόμενο

τρελη καθηγητρια

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν εκαπιδευτικός σου λέω το εξής: Ο εκπαιδευτικός έχει παντα δίκιο και ξέρει τι κάνει. Κατά τα άλλα όμως ήμουν και μαθητής κάποτε...

Υγρό φρένων ή συμπλέκτη πάνω στο αυτοκίνητο της...

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οφ τοπικ λοιπον:

στο λυκειο ειχα παρει απαλλαγη απ τα θρησκευτικα.

το ειχε κανει κανας αλλος;

η ειμαι πολυ μαγκας; :ρ

Δημοσ.

Χαζομάρα :(

Η πείρα λέει ότι οι θρησκευτικούδες(? ...θρησκευτικές???? ...καθηγήτριες θρησκευτικών τελοςπά) έχουν β\/ζ@ρες.

Και εκτός από αυτό, είναι το μάθημα με το πιο ανάλαφρο αντικείμενο, άρα αφήνει περιθώριο για αρκετό μπλαμπλά.

Δημοσ.

Eγω ειχα την τυχη οι θρησκευτικοι μου σε γυμνασιο και λυκειο να και γ..ω τα ατομα. Ο ενας στο γυμνασιο παντα ρωτουσε τη γνωμη μας μετα απο καθε μαθημα για το θεμα που συζητουσαμε + οτι ειχε απειρο χιουμορ. Ο αλλος στο λυκειο απλα δεν εκανε ποτε μαθημα αλλα παντα συζητουσαμε το θεμα του μαθηματος που ηθελε να παραδωσει φου μας εκανε πρωτα μια μικρη εισαγωγη.

Δημοσ.

Η πιο ευχάριστη ώρα ήταν αυτήν των θρησκευτικών. Ποτέ δεν κάναμε μάθημα στα πλαίσια της ύλης … συζητούσαμε άλλα, κάτι σαν κοινωνική αγωγή μου έκανε…βλέπαμε σλαιτς ακόμη και πως μεγαλώνει το έμβρυο, μάθαμε για την αντισύλληψη, για τα νοσήματα…πολύ ωραία.

Το πιο αντιπαθητικό και ανούσιο θα έλεγα μάθημα ήταν τα αρχαία…

Αντί να δώσουμε έμφαση στο περιεχόμενο των αρχαίων κείμενων , μαθαίναμε μια ξένη γλώσσα.

Ναυσικαααααααααα ότι τήδε κείμεθα … μαλακίες , καλά έλεγε η Βουγιουκλάκη

Δημοσ.
Σαν εκαπιδευτικός σου λέω το εξής: Ο εκπαιδευτικός έχει παντα δίκιο και ξέρει τι κάνει. Κατά τα άλλα όμως ήμουν και μαθητής κάποτε...

Μήπως είσαι και κομπλεξικός? Ρε σεις αφήστε τα αυτοκίνητα και τις ζημιές. Η χαρά κάθε κομπλεξικού και δειλού είναι αυτά. :-(

Τί καλύτερο από μια ανθρώπινη συζήτηση?;)

Δημοσ.

αν όντως είσαι εκπαιευτικός , είσαι επικίνδυνος

Δημοσ.
Σήμερα πήραμε βαθμούςκαι εχω παθει σοκ. Εχω ανεβει σε ολα τα μαθηματα και αυτη η Κ@@@@α η ηλιθια η θρησκευτικου μου κατεβασε 4 μοναδες ενω της ειχα γραψει 2 φορες 20!!!! Αυτο εγινε μετα απο ενα περιστατικο που ειχα αφησει την πισω μου να αντιγραψει. Αυτη σηκωνεται μου παιρνει την κολλα και την σκιζει! Της λεω οτι δεν αντεγραφα εγω και μου κανει ''το ξερω'' την ρωταω γιατι μου εσκισε την κολλα και μου λεει ''γιατι με κοροιδευες'' και φωναζε σαν τρελη μου δινει αποβολλη και την επομενη μερα με βαζει να ξαναγραψω (20). Παω εγω με κατι παιδια και της λεμε την αδικια που εγινε και αρχισε να φωναζει παλι σαν τρελη. Λοιπον εγω ειπα να μη δωσω συνεχεια θεωρωντας οτι ουτε αυτη θα εδινε. Τωρα μπορω να κανω κατι? :mad::mad::mad::mad::mad:

Πες της οτι μετα απο αυτο, άλλαξες θρησκεία και δεν ξαναπαρακολουθεις θρησκευτικα. Οσοι δεν παρακολουθουν θρησκευτικα, δεν παιρνουν και βαθμο στα θρησκευτικα (duuuh ) :lol:

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ενδιαφέρονται για το βαθμό στα θρησκευτικά!:confused:

Δημοσ.

Όχι,δεν πρέπει να αρέσκεσε στα λίγα και να λες ντάξει δε τρέχει τίποτα,θρησκευτικά είναι.Άμα είσαι έτσι,θα σε εκμεταλλεύονται μια ζωή.

Δημοσ.

το καλυτερο ειχε συμβει σε εμενα παλια στη β γυμνασιου. παρα τα 4 χρονια κλασσικου πιανου και θεωριας-αρμονιας και 2 χρονια ηλεκτρικη κιθαρα ειχα στο σχολεια στο μαθημα της μουσικης 09!!!και αυτο γτ η συγκεκριμενη καθηγητρια ειχε φτιαξει στο σχολειο μια χορωδια για τις εθνικες εορτες(25 μαρτιου, 28 οκτωβριου, επαιτειος του πολυτεχνειου κλπ) και οποιος συμμετειχε στη χορωδια επερνε 18+.οποιος δε συμμετειχε (οπως τα περισσοτερα ατομα και εγω) δε ειχαμε βαθμο μεγαλυτερο απο 10....

και αυτο που εκανα ηταν να τη γραψω κανονικα....

Δημοσ.

Μαλλον υπαρχουν παντα και στην εκπαιδευση εξαιρέσεις οπότε μην δίνετε σημασία, σημασία έχει να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας..και να κάνετε αυτό που αξίζει το καλύτερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...