Προς το περιεχόμενο

τρελη καθηγητρια

ellilili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήραμε βαθμούςκαι εχω παθει σοκ. Εχω ανεβει σε ολα τα μαθηματα και αυτη η Κ@@@@α η ηλιθια η θρησκευτικου μου κατεβασε 4 μοναδες ενω της ειχα γραψει 2 φορες 20!!!! Αυτο εγινε μετα απο ενα περιστατικο που ειχα αφησει την πισω μου να αντιγραψει. Αυτη σηκωνεται μου παιρνει την κολλα και την σκιζει! Της λεω οτι δεν αντεγραφα εγω και μου κανει ''το ξερω'' την ρωταω γιατι μου εσκισε την κολλα και μου λεει ''γιατι με κοροιδευες'' και φωναζε σαν τρελη μου δινει αποβολλη και την επομενη μερα με βαζει να ξαναγραψω (20). Παω εγω με κατι παιδια και της λεμε την αδικια που εγινε και αρχισε να φωναζει παλι σαν τρελη. Λοιπον εγω ειπα να μη δωσω συνεχεια θεωρωντας οτι ουτε αυτη θα εδινε. Τωρα μπορω να κανω κατι? :mad::mad::mad::mad::mad:

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν έχεις σοβαρό διευθυντή πήγαινε και μίλα πρώτα με αυτόν θα σου έλεγα, αλλιώς δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Αντρα εχει και ΑΠΟΡΩ πως την αντεχει.Για τα θρησκευτικα πραγματικα χεστηκα αλλα μου την εχει δωσει πολυ η κομπλεξικια. Δλδ τι επειδη εχουν εξουσια κανεις δεν τους ελεγχει και κνουν οτι θελουν?

Δημοσ.

Τι να κάνεις δηλαδή?Αφού ξέρεις οτι είσαι εντάξει μην σε νοιάζει τίποτα.Ετσι κι αλλιώς οπως λέει και ο Chrisxxx θρησκευτικά είναι(ενα απο τα χειροτερα μαθηματα),δεν θα τα χρειατείς.

Δημοσ.
Αν έχεις σοβαρό διευθυντή πήγαινε και μίλα πρώτα με αυτόν θα σου έλεγα, αλλιώς δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Μπορει να κανει κατι ή τζαμπα θα το κανω θεμα? Επειδη αυτη ειναι τελειως καμενη το λεω....

Δημοσ.
Μπορει να κανει κατι ή τζαμπα θα το κανω θεμα? Επειδη αυτη ειναι τελειως καμενη το λεω....

Θα μιλήσει μαζί της λογικά, δε μπορώ να ξέρω αν θα αλλάξει το βαθμό σου ή τη συμπεριφορά της. Πάντως αν είναι έτσι όπως τα λες, εμένα μου φαίνεται τελείως παρανοϊκή συμπεριφορά. Ο καθηγητής υποτίθεται πρέπει να επικοινωνεί με το μαθητή, όχι να τον αντιμετωπίζει σαν εγκληματία.

Εγώ πάντως θυμάμαι κόντρες καθηγητών-διευθυντών, λόγω συμπεριφοράς, στα σχολικά μου χρόνια. Δηλαδή δεν είναι πάντα καθηγητές εναντίον μαθητών.

Δημοσ.

Πες στον πατέρα σου να περάσει μια βόλτα απο τον διευθυντή να της κοπεί ο βήχας και η "τρέλλα".

Δημοσ.

Η καλύτερη ιδεα μου φένετε ο διευθιντής... τωρα αν κ αυτός δν κάνει τπτ καλυτερα θα ήταν μία αναφορά στην διέυθινση 2βάθμιας εκπαιδευσης..

Δημοσ.
Ε ρε φίλε, να χα κι εγώ τέτοια άγχη...

βασικά επιδη είμαι κ λιγο χαζος μπορές να τ κανεις πιο λιανα??:-)

Δημοσ.

σε τι σχολειο εισαι; ιδιωτικο ή δημοσιο; μεγαλη διαφορα, αν και απο οσα λες, μαλλον δημοσιο... γι αυτο και ουρλιαζει ετσι αυτη... :-)

Δημοσ.

Το χέσιμο από πατέρα/μάνα μπορεί να βοηθήσει, το λέω από προσωπική εμπειρία με τρία μαθήματα που μετράγανε κιόλας στις εισαγωγικές, ήμουνα και τρίτη λευκείου. Γιατί τόσο πείσμα όμως με τα θρηκευτικά, τον εαυτό σου κουράζεις τσάμπα νομίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...