Προς το περιεχόμενο

help σε δικτυο

jtsc21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

προσπαθω να συνδεσω ενσυρματα 2 υπολογιστες

εχω δει τον οδηγο που εχει εδω το φορουμ(απλα εξαιρετικος...και μπραβο)

εχω κανει ολα τα βηματα

ολα ειναι οκ

απλα οταν παω να συνδεθω απο τον ενα υπολογιστη στον αλλο, μου ζηταει username και password. username βαζω το ονομα του υπολογιστη (px user1, user2).στο password τι βαζω?απο που ρυθμιζω αυτο το password?

(και στα δυο πισι εχω vista)

Δημοσ.
Λογικά αυτό θα πρέπει να το ρυθμίζεις από τις Συνδέσεις (σύνδεση που έχεις κάνει)/ιδιότητες.

Καμια σχεση...

θα πας στους λογαριασμους χρηστων και θα βαλεις κωδικο προσβασης.

Δημοσ.
Καμια σχεση...

θα πας στους λογαριασμους χρηστων και θα βαλεις κωδικο προσβασης.

μολις το εκανα αλλα το προβλημα παραμενει....:mad:

εχετε παιδια καμια ιδεα???

παντως thanks για τις απαντησεις σας

το μηνυμα που μου βγαζει ειναι το εξης

Ανεπιτυχης συνδεση

Τα Windows δεν ειναι δυνατον να σας συνδεσουν.Βεβαιωθειτε οτι το ονομα χρηστη και ο κωδικος προσβασης ειναι σωστα

και κατι ακομα...

το δικτυο ethernet το χρειαζομαι για να συνδεθω ταυτοχρονα στο ιντερνετ σε 2 υπολογιστες. πρεπει να συνδεθω υποχρεωτικα στον server(αυτος που εχει το μοντεμ) για να εχω προσβαση και στον αλλον?γτ δε μου βγαζει σφαλμα δικτυου...

Δημοσ.

παιδια βρηκα το λαθος!!!τελικα ειχα κανει μια τεραστια #@%#%^ με τους κωδικους...τελικα ειχε δικιο ο tsakonas που μου ειπε να δω το λαγαριασμο του χρηστη THANKS!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

τωρα εχω μια τελευταια ερωτηση.αφου εχω συνδεσει τα πισι(απο το ενα βλεπω τα αρχεια του αλλου) τι πρεπει να κανω για να μπορω να συνδεθω και στο ιντερνετ απο το αλλο πισι(τωρα συνδεομαι μονο απο τον σερβερ δηλαδη αυτον που εχει το μοντεμ)

και παλι ευχαριστω;)

Δημοσ.

Δε το πολυκαταλαβα αυτο....το pc που σου δινει ιντερνετ, εχει λογικα πανω μοντεμ ? Το δευτερο PC πως ειναι συνδεμενο με το δικο σου? Πες την συνδεσμολογια για να βρουμε ακρη :-)

Δημοσ.
Δε το πολυκαταλαβα αυτο....το pc που σου δινει ιντερνετ, εχει λογικα πανω μοντεμ ? Το δευτερο PC πως ειναι συνδεμενο με το δικο σου? Πες την συνδεσμολογια για να βρουμε ακρη :-)

λοιπον.το πρωτο πισι(σερβερ) εχει πανω το μοντεμ και συνδεεται στο ιντερνετ. αυτο το συνεδεσα με το δευτερο πισι με ενα καλωδιο crossover για ethernet (αυτο που ειναι το ιδιο με ττου τηλεφωνου αλλα με πιο πλατυ κλιπσακι)

Δημοσ.

Που να το κάνατε και σε Llinux, σήμερα το έκανα και είναι πιο περίπλοκη διαδικασία γιατί τα κάνεις όλα εσύ και όχι αυτόματα... Πάντως μαθαίνεις πολλά :-) , ερώτηση, τα pc που θα συνδέσεις με τον σέρβερ εικονικές Ip δεν θα χρησιμοποιήσουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...