Προς το περιεχόμενο

HD 2900XT VS HD2870

TirkaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεσπα δεν πατε να κανετε οτι θελετε γιατι ποτε καταλαβατε για να καταλαβετε τωρα....Τζαμπα το ο χρονος που γραφω

Δημοσ.

επειδη αναφεραται γιατι οχι στην nvidia εγω αν και δεν με ρωτησε κανεις εχω να πω πως ειχα 2 nvidia και 5 ατι.οταν ειδα οτι η 9600(agp) που ηταν ποιο παλια απο την 7600gt(pci express) ειχε καλυτερη αποικονιση , δεν ξαναπηρα nvidia.skefteitai oti sto βφ2 με την 7600 εβαζα ΑΑ2χ ενω με 96004Χ αν και ηταν ποιο παλια.

Δημοσ.

το θέμα έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός...εάν θες επιδόσεις θα πάρεις nvidia τη δεδομένη στιγμή εάν θες απεικόνιση θα πάρεις ati αν και εγώ δε μπορώ να καταλάβω διαφορά στην απεικόνιση άλλά εγώ δεν είμαι και ο ψείρας όταν βλέπω μια ταινία στο pc..αυτά ισχύουν γενικώς...τώρα μεταξύ των 2 καρτών που αναφέρει ο φίλος σαφώς η 3870 είναι καλύτερη...η κριτική προς τους άλλους θεωρώ ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτη αρκεί να γίνεται τεκμηρειωμένα και κυρίως ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω,πως καθε τοπικ που ανοιγει καπιος για επιλογη καρτων γραφηκων,καταληγει σε 3ο παγκωσμιο πολεμο?

• Super Moderators
Δημοσ.

η όλη φάση με το θέμα της απεικόνισης της ΑΤΙ βγήκε από τότε που υπήρχε η σειρά FX της Nvidia...πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο...αν ρυθμιστούν σωστά είναι το ίδιο πράγμα...

Δημοσ.
η όλη φάση με το θέμα της απεικόνισης της ΑΤΙ βγήκε από τότε που υπήρχε η σειρά FX της Nvidia...πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο...αν ρυθμιστούν σωστά είναι το ίδιο πράγμα...

indeed....

• Super Moderators
Δημοσ.

ξέρεις γιατί δεν τις πουλάει σε αντίστοιχες τιμές η ΑΤΙ όμως? :P

γιατί γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να τις αγόραζε κανείς αν είχαν τις ίδιες τιμές με αυτές τις Nvidia :P

άρα για λόγους ανταγωνισμού ρίχνει τις τιμές

όσο για την Intel πάντα αυτό γινόταν όπως και με την AMD (αν θυμάσαι τους Athlon FX)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...