TirkaS Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ΕΙΜΑΙ gamer ποια ειναι απο αυτες ειναι καλυτερη?μονο ati οχι Nvidia.Για Τα καινουρια παιχνιδια..
John-lamia Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 δεν υπαρχει καρτα της ΑΤΙ που να λεγεται HD2870. εκτος αν λες για την HD3870. ειναι αυτη εδω: http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&title=3870 αν ειναι να παρεις καποια καρτα γραφεικων θα σου ελεγα να περιμενεις λιγες μερες ακομα γιατι θα βγουν καινουργιες κ απ την ΑΤΙ κ την NVIDIA. τι pc εχεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αυτη τη στιγμη σε αυτη τη τιμη: 8800GT. Αν θες να ανεβεις λιγο: 8800GTS/9800GTX. Αν θες να πεσεις λιγο: 9600GT. Εαν ηταν ενα 20ρικο πιο φτηνη η HD3870 θα ψιλοαξιζε...
antonl Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ελάχιστο προβάδισμα έχει η 3870 σε σχέση με τη 2900xt. Αλλά είναι πιο καλή στο o/c, πιο "δροσερή" και πιο ήσυχη.
Sadamiraq Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Φιλε ΗD3870 θα παρεις οχι την 2900 αν και θα σου ελεγα να περιμενεις για τις καινουργιες αν παλι δεν θες να ξοδεψεις παραπανω παρε αυτην τωρα. Georgeman ο topic starter ειπε μονο ati οχι Nvidia ηταν δυσκολο να το καταλαβεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ειμαι εναντια της κλειστομυαλιας ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ NVIDIA ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΤΙ, και ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΤΙ, την αγορασα γιατι τη δεδομενη χρονικη στιμη της αγορας εκρινα οτι με συμφερε περισσοτερο. Για τους ανωθεν λογους, ναι ηταν και παραμενει δυσκολο να το καταλαβω, αν και καταλαβαινω τη συμπεριφορα σου κρινοντας απο το avatar σου και την ''τοποθεσία'' σου.
Sadamiraq Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Το τι λει το avatar μου και η τοποθεσια δεν σε αφορα καθολου μα καθολου ουτε στο ελαχιστο το καταλαβες αυτο?Το forum εχει σκοπο να βοηθαει ο ενας τον αλλο οχι να προτεινει καποιος κατι που του αρεσει προσωπικα.Εγω γουσταρω ΑΤΙ το λεω γιατι εχω τα @@@ αλλοι ειναι το κρυβουν(δεν εννοω εσενα)το οτι γουσταρω ATI δεν σημαινει οτι θα γραψω σε thread στο οποιο καποιος ζηταει γνωμη αναμεσα σε δυο Nvidia και θα προτεινω ΑΤΙ καταλαβες?Εδω το παιδι λεει ξεκαθαρα "θελω ΑΤΙ ΟΧΙ Nvidia το οποιο σημαινει οτι δεν τον νοιαζει Nvidia καρτα γιατι εσυ συνεχιζεις τα δικα σου?Ελπιζω να καταλαβες τωρα και σε παρακαλω κοψε αυτην την πΙπ@ περι fanboy και μ@λ@κι3ς,ολοι υποστηριζουν κατι το οτι δεν το λενε δεν σημαινει κατι.
koridallos 21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ειχα βρει review που η 2900χτ περνουσε την 3870 σε μεγαλυτερες αναλυσεις σε μικροτερες ηταν ισες.θα κοιταξω και αν το ξαναβρω θα κανω post.εγω για τον λογο αυτον θα την προτιμουσα αλλα η 3870 κεει λιγοτερο ρευμα και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες οπως η 2900χτ.εγω εχω της asus και εχω θερμοκρασια 52 χωρις 3d εφαρμογη 78 σε παιχνιδι.
koridallos 21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Το τι λει το avatar μου και η τοποθεσια δεν σε αφορα καθολου μα καθολου ουτε στο ελαχιστο το καταλαβες αυτο?Το forum εχει σκοπο να βοηθαει ο ενας τον αλλο οχι να προτεινει καποιος κατι που του αρεσει προσωπικα.Εγω γουσταρω ΑΤΙ το λεω γιατι εχω τα @@@ αλλοι ειναι το κρυβουν(δεν εννοω εσενα)το οτι γουσταρω ATI δεν σημαινει οτι θα γραψω σε thread στο οποιο καποιος ζηταει γνωμη αναμεσα σε δυο Nvidia και θα προτεινω ΑΤΙ καταλαβες?Εδω το παιδι λεει ξεκαθαρα "θελω ΑΤΙ ΟΧΙ Nvidia το οποιο σημαινει οτι δεν τον νοιαζει Nvidia καρτα γιατι εσυ συνεχιζεις τα δικα σου?Ελπιζω να καταλαβες τωρα και σε παρακαλω κοψε αυτην την πΙπ@ περι fanboy και μ@λ@κι3ς,ολοι υποστηριζουν κατι το οτι δεν το λενε δεν σημαινει κατι. καλα γενικα αυτο το forum εχει πολλους "επιστημονες".σκεπσου οτι εχω δει και εχω ακουσει οτι της nvidia οι καρτες ειναι τεχνολογικα ανωτερες απο ατι οταν η ατι εχει ρποχωρισει πρωτη σε κατασκευη σε 55NM υποστηριζει και το tesseletor.ακομα μην ξεχναμε οτι υποστηριζει και dx10.1.το λεω αυτο γιατι δεν μετραει μονο το performance για να καταλαβεις ποια καρτα ειναι τεχνολογικα ανωτερη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Το τι λει το avatar μου και η τοποθεσια δεν σε αφορα καθολου μα καθολου ουτε στο ελαχιστο το καταλαβες αυτο? Ναι δε με αφορά, αλλά ''ηρθε κι έδεσε'' με την υποθεση εδω. Το forum εχει σκοπο να βοηθαει ο ενας τον αλλο οχι να προτεινει καποιος κατι που του αρεσει προσωπικα. Σύμφωνοι αυτο προσπαθουμε να κανουμε. Εγω γουσταρω ΑΤΙ το λεω γιατι εχω τα @@@ Οπα τοτε γιατί λες το απο κατω: Ελπιζω να καταλαβες τωρα και σε παρακαλω κοψε αυτην την πΙπ@ περι fanboy και μ@λ@κι3ς το οτι γουσταρω ATI δεν σημαινει οτι θα γραψω σε thread στο οποιο καποιος ζηταει γνωμη αναμεσα σε δυο Nvidia και θα προτεινω ΑΤΙ καταλαβες? Εαν μου πει δλδ οτι θελει AMD για overclocking, θα του πω ''παρε τον ταδε ειναι τελειος?" Δε θα προσπαθησω να τον μεταπεισω να παρει Intel γιατι ΤΩΡΑ ειναι καλυτερη η ιντελ? Κι εγω καποτε AMD ειχα, οταν με -30% χρηματα επαιρνες +20% επιδοσεις σε σχεση με Intel... Τελος ειπα και σε αλλο thread σημερα πως η Nvidia εχει ναι καλυτερες επιδοσεις αλλα η ποιοτητα εικονας και επιλογων στο HDtv-out, καθως και οι διαφορες μικροευκολίες ανηκουν στην Ati. Αυτο ομως δεν αναιρει τις καλυτερες επιδοσεις των επιμαχων nvidia. Αυτα απο μενα καλη συνεχεια στο θέμα.
antonl Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Comparison1 Comparison2 καλα γενικα αυτο το forum εχει πολλους "επιστημονες".σκεπσου οτι εχω δει και εχω ακουσει οτι της nvidia οι καρτες ειναι τεχνολογικα ανωτερες απο ατι οταν η ατι εχει ρποχωρισει πρωτη σε κατασκευη σε 55NM υποστηριζει και το tesseletor.ακομα μην ξεχναμε οτι υποστηριζει και dx10.1.το λεω αυτο γιατι δεν μετραει μονο το performance για να καταλαβεις ποια καρτα ειναι τεχνολογικα ανωτερη. Μόνο που τον χρήστη δεν τον ενδιαφέρει η "τεχνολογική ανωτερότητα" στα specs της κάρτας αλλά η απόδοσή της στις εκάστοτε ανάγκες του.
mihalakis Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Παρόλο που ο τοπικ σταρτερ διευκρίνησε τι ζητούσε δεν είναι καθόλου κακό να προτείνεις και κάτι άλλο. Έτσι κι αλλιώς συζήτηση γίνεται και δεν είναι ανάγκη να τα παίρνεις τόσο και να χρησιμοποιείς τέτοια γλώσσα. Με τον τρόπο σου χάνεις τα δίκια σου. Στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία πιστεύω οτι οι προτάσεις του gerorge_man ήταν εύστοχες. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει και καλά να λέμε μου αρέσει η άτι ή προτιμώ nvidia, και να τις αγοράζουμε λόγω προσωπικής αρέσκειας σε κάποια μάρκα, ακόμα και αν βλέπουμε (ή δεν θέλουμε να δουμε) οτι η επιλογή μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Δεν θα σε ευχαριστήσει κανένας αν προτιμήσεις ατι ή νβιδια. Μεγάλες επιχειρήσεις είναι που νοιάζονται για το κέρδος μόνο. O george_man πρότεινε μεταξύ των 2 την 3870 όμως παρόλο που θεώρησε καλύτερη επιλογή κάρτα της νβιδια. Συμφωνώ με τις προτάσεις του αλλά αν πρέπει να είναι μεταξύ των 2 καλύτερα ίσως η 3870
Sadamiraq Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εαν μου πει δλδ οτι θελει AMD για overclocking, θα του πω ''παρε τον ταδε ειναι τελειος?" Δε θα προσπαθησω να τον μεταπεισω να παρει Intel γιατι ΤΩΡΑ ειναι καλυτερη η ιντελ? Αυτο ομως δεν αναιρει τις καλυτερες επιδοσεις των επιμαχων nvidia. Αυτα απο μενα καλη συνεχεια στο θέμα. Αν σου πει οτι οτι θελει σωνει καλα amd κανεις τουμπεκι λεγοντας οτι προτεινεις Intel πχ.Μετα ειναι δικο το θεμα να αποφασισε.Εδω το παλικαρι ζηταει κατι αναμεσα στα δυο και τονιζει οτι δεν θελει Nvidia.Εσυ μπορεις να προτινεις μια απο τις δυο και μετα εκφερεις την γνωμη σου προτεινοντας,εσυ ξεκινας το ποστ προτινωντας ενα κατεβατο απο Nvidia και λες μετα ΑΝ εκανε 20 ευρω λιγοτερα η HD 3870 τοτε θα αξιζει.Τεσπα αρκετα off-τοπικ βγηκαμε τελος εδω. Ps: Αλλο φανβοy αλλο γουσταρω την εταιρια,μπορει να ακουγεται το ιδιο αλλα για μενα προσωπικα δεν ειναι για εμενα η αρεσκεια μου στην ΑΤΙ ηρθε σιγα σιγα οταν αρχισα να μαθαινω καποια πραματα για Nvidia τα οποια δεν μου αρεσαν και δεν αρεσουν σε κανεναν που τα ξερει....
antonl Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 TirkaS πέταξες μια βόμβα κι εξαφανίστηκες Μιας και πιστεύω πως το θέμα έληξε υπέρ της 3870, μπορείς να μας πεις -για να μας φύγει η περιέργια- ποιος ο λόγος για προτίμηση μόνο σε ATI;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Στελνεις ενα pm αν δεν σου κανει κόπο με τα απόκρυφα μυστικα που ξερεις και σε κανανε να μισησεις την Nvidia? Η HD3870 εχει 0 εως 25% χειροτερες επιδοσεις απο την 8800GT, αναλογα το παιχνιδι και την αναλυση. Οταν ειχαν πρωτοβγει λοιπον η Ati ητα στη κατηγορια των 199? ενω η Nvidia 250?. Τοτε ναι, με -50? επαιρνες λιγο κατω επιδοσεις αλλά διαφορα άλλα μικροπραγματα καλυτερα (οπως και η ψυξη που στην αρχη οι 3870 ειχαν dual slot). Τωρα με 130? η 8800Gt και 145 η 3870 γιατι να εξακολουθω να προτεινω 3870? Συγνωμη κιολας, αλλα το να το κανω αυτο υποτιμαει τη νοημοσυνη μου. Καλυτερα εχω να πεισω τον αλλον να παρει nvidia που ΤΩΡΑ εχει πιο ανταγωνιστικες προτασεις, παρα να προτεινω Ati. Η ιδια συζητηση πριν 3-4 μηνες θα ειχε σαν αποτελεσμα να προτεινω Ati. τωρα ομως οχι. (δε νομιζω να ειναι και τοσο offtopic το παρον ποστ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.