boba_sicuanita Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Γεια σας αγαπητοι, Τον Τελευταίο χρόνο περνάω ενα μαρτύριο με το λάπτοπ μου (fujitsu-Seimens) και είναι το εξής: Ένα μήνα με την λήξη της εγγύησης καίγεται η κάρτα γραφικών μου (Geforce Go series 7600) και αφου το είχαν ενα μήνα για service στην fujitsu έσκασε και 350 ευρώ για καινούργια καρτα αφου οι καρτες για λαπτοπ ειναι απο χρυσάφι.Μια εβδομάδα μετά τα ίδια ευτυχώς ηταν στην εγγύηση της κάρτας και το δικαιολόγησαν σαν "αστοχία υλικου".Το παίρνω πίσω το μηχανιματάκι μου και το ξαναπαθαίνει μετά απο 10 ημέρες τους λέω να δουν μήπως είναι τιποτα αλλο (μητρική ή δεν λειτουργεί καλά το ανεμιστηράκι) μου λένε ότι έχω δυνατο το καλοριφέρ στο σπιτι!Και οτι τραβάει ζεστό αέρα!Τέλος παντων μου αλλάζουν ανεμιστηράκι και προς εκπληξή μου κρατησε το λαπτοπ ζωντανο για 1 μηνα οπου το ξαναέπαθε αφου το ειχα 8-10 ώρες ανοιχτό για ανασυγκροτηση και virus check(οχι οτι φταίω εγώ το κολλητάρι μου εχει να το κλεισει απο τότε που το πήρε.Τώρα είναι η τρίτη μέρα που λειτουργεί αλλα αυτη την φορά έχω αγοράσει βάση με 3 Fans μήπως και κανουν δουλειά αλλα εχω παρατηρήσει οτι μετά απο 3 ώρες ζεσταίνεται και αυτο και βγάζει ζεστό αέρα.Επειδή λέω πολλά θα ήθελα να μου πειτε κανενα πρόγραμμα που να μπορω να βλέπω την θερμοκρασία της κάρτας και αν μπορώ να ρυθμισω την ταχυτητα του ανεμιστήρα του λαπτοπ.Επίσης το ποσο επικύνδινο ειναι να χρησιμοποιησω τετοιο προγραμμα για την γενικότερη ασφάλεια του (να μην καψω τίποτα ο ίδιος) Ευχαριστώ, Κώστας Υ.Γ.Sorry για την έκθεση ήθελα να ξεσπάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boba_sicuanita Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Γεια σας αγαπητοι,Τον Τελευταίο χρόνο περνάω ενα μαρτύριο με το λάπτοπ μου (fujitsu-Seimens) και είναι το εξής: Ένα μήνα με την λήξη της εγγύησης καίγεται η κάρτα γραφικών μου (Geforce Go series 7600) και αφου το είχαν ενα μήνα για service στην fujitsu έσκασε και 350 ευρώ για καινούργια καρτα αφου οι καρτες για λαπτοπ ειναι απο χρυσάφι.Μια εβδομάδα μετά τα ίδια ευτυχώς ηταν στην εγγύηση της κάρτας και το δικαιολόγησαν σαν "αστοχία υλικου".Το παίρνω πίσω το μηχανιματάκι μου και το ξαναπαθαίνει μετά απο 10 ημέρες τους λέω να δουν μήπως είναι τιποτα αλλο (μητρική ή δεν λειτουργεί καλά το ανεμιστηράκι) μου λένε ότι έχω δυνατο το καλοριφέρ στο σπιτι!Και οτι τραβάει ζεστό αέρα!Τέλος παντων μου αλλάζουν ανεμιστηράκι και προς εκπληξή μου κρατησε το λαπτοπ ζωντανο για 1 μηνα οπου το ξαναέπαθε αφου το ειχα 8-10 ώρες ανοιχτό για ανασυγκροτηση και virus check(οχι οτι φταίω εγώ το κολλητάρι μου εχει να το κλεισει απο τότε που το πήρε.Τώρα είναι η τρίτη μέρα που λειτουργεί αλλα αυτη την φορά έχω αγοράσει βάση με 3 Fans μήπως και κανουν δουλειά αλλα εχω παρατηρήσει οτι μετά απο 3 ώρες ζεσταίνεται και αυτο και βγάζει ζεστό αέρα.Επειδή λέω πολλά θα ήθελα να μου πειτε κανένα πρόγραμμα που να μπορω να βλέπω την θερμοκρασία της κάρτας και αν μπορώ να ρυθμισω την ταχυτητα του ανεμιστήρα του λαπτοπ.Επίσης το ποσο επικίνδυνο ειναι να χρησιμοποιησω τετοιο προγραμμα για την γενικότερη ασφάλεια του (να μην καψω τίποτα ο ίδιος) Ευχαριστώ, Κώστας Υ.Γ.Sorry για την έκθεση ,ήθελα να ξεσπάσω! Επίσης ποια περίπου πρέπει να είναι η θερμοκρασία της κάρτας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 κατεβασε το rivatuner(αν και δεν εχω ιδεα αν δουλευει για λαπτοπ καρτες),δεν εχεις να χασεις τιποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slaughter Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ή το everest για γενικες πληροφορίες κ θερμοκρασίες. Δεν ξέρω αν θα δείχνει κ πολλά σε laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.