elena blue Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. θα ηθελα τη συμβουλη σας στο εξης θεμα: εχω εγκατεστημενο στο pc μου τον Windows Messenger 5.1 και τον Windows Live Messenger 8.5 1302. εδω και 3 μερες μολις ανοιγω το pc γινεται αυτοματη εισοδος στο Windows Messenger 5.1 και δεν μπορω να το ρυθμισω να μην συμβαινει αυτο. σκεφτομαι να απεγκαταστησω τον 5,1. ομως σε αυτη την περιπτωση υπαρχει κινδυνος να απεγκατασταθει επισης και ο Live Messenger 8.5; σας ευχαριστω.
disqualified Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 δεν εχει στις επιλογες του να μην ξεκιναει??? σιγουρα θα υπαρχει στο msconfig
lion2486 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αυτόματη είσοδος untick. ή Tume up --> start up manager --> untick MSN 5.1
elena blue Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αυτόματη είσοδος untick. ή Tume up --> start up manager --> untick MSN 5.1 στην προεπιλογη προγραμματων το κανω αυτο?
elena blue Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 στην προεπιλογη προγραμματων το κανω αυτο? αστοχη ερωτηση εκ μερους μου. οκ, το βρηκα. αλλα, αν απεγκαταστουσα τον 5.1, θα διαγραφοταν αυτοματα και ο live messenger 8.5; και σε αυτη την περιπτωση θα εχανα τις επαφες μου;
msl` Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Τα δύο είναι ανεξάρτητα προγράμματα. Ό,τι και αν κάνεις στο ένα, δεν επηρρεάζεται το άλλο. Επιπλέον, οι επαφές σου είναι σε ένα account, καταχωρημένες σε ένα mail (ανεξάρτητο προγράμματος). Μπορείς να τρέξεις το msn σου απο οποιοδήποτε άλλο pc και οι επαφές σου να είναι εκεί. Δες το σαν τις επαφές στο mail σου .. Και στα δύο προγράμματα όταν τα ανοίγεις έχει την επιλογή "αυτόματη είσοδος" (εννοεί να ξεκινάει να τρέχει το πρόγραμμα μαζί με την εκκίνηση των Windows). Για να μη ξεκινάει κάποιο, αρκεί να μην είναι τικαρισμένο αυτό το κουτάκι. Αν είναι, το κάνεις κλικ για να μην είναι και προσπαθείς να συνδεθείς στο account σου για να αποθηκευτεί η αλλαγή. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τον 5.1 σε περίπτωση που δε σε βάζει μέσα ο 8.5 (ή οι νεότερες εκδόσεις τέλος πάντων) επειδή κάποιες υπηρεσίες που έχει (π.χ. windows live call) καμιά φορά είναι προβληματικές και δε σου επιτρέπουν τη σύνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.