poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 για μενα παντως αμα μια ετερεια δεν με καλυπτε δεν 8α φωναζα ουτε κατι αλλο.θα εφευγα παρα να παρακαλαω.
warewolf Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 κατα 99 τις εκατο προβλημα στο ενα καλωδιο για αυτο το adsl παιζει ετσι και το τηλ καθολου.και να πας αλλου οπου και να πας εισαι παντα κατω απο τον οτε. το προβλημα με μενα ειναι το τηλεφωνο αυτο καθ'αυτο. χρησιμοποιω την γραμμη του πατερα μου και απο τοτε που μπηκα στο ιδιοκτητο (περισυ ιουνιο) αρχισαν τα παρατραγουδα. κουραστηκα να δικαιολογω την forthnet σε αυτον. καθε φορα που δεν εχουμε τηλεφωνο, του λεω : αναβαθμισεις, φταιει ο οτε κ.τ.λ. δεν τον ενδιαφερουν αυτα. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ. ολα τα αλλα δεν τα καταλαβαινει. αφου λοιπον μας εχει ξεσκισει το...last mile, τα crosstalk, τα καφαο, τα σκουριασμενα συρματα, και ολα τα υπολοιπα που ακουμε ολοι μας καθημερινα,θα επιστρεψω οτε με απλη pstn (οχι adsl) με ενα απλο τηλεφωνακι οπως παλια, και εγω θα συνδεομαι με wifi με οτι ταχυτητες πιανω. κουραστηκα πια. οταν καποτε θα μπορουν να μου παραδωσουν σωστο internet και τηλεφωνο που δεν θα κοβεται καθε 3 και λιγο το ξανασυζητω. δεν τα εχω με την forthnet, αλλα με ολη την κατασταση γενικα. 24 Mbps, ιδιοκτητα, και κουραφεξαλα. κουραστηκα να ξυπνω καθε μερα και να ψαχνω να δω αν σημερα ολα δουλευουν καλα. φτανει πια, αγανακτησα.
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 σε καταλαβενω και για αυτο ας σηκωσω ετσι λιγο υλικο απο μερικα απο τα εκατονταδες παραδειγματα.
alt10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τι ειναι αυτο το ασπρο με το φωτακι στην εικονα 3 και 4
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 η καταρα ολων τον εποχων.στα ελληνικα φερεσυχνο στα agglika pcm. απο μια γραμμη βγαζει δυο αν και αυτο δεν ειναι απο μια σε 2 αλλα ειχε πανω 10 γραμμες οικονομεις ζευγων.οποιος ειναι πανω σε αυτο δνεμπορει να βαλει adsl.
alt10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 στην αρχη στεναχωρηθηκα λεω εγω δν εχω τετοιο αλλα τωρα οκ παραχαρηκα....
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 χαχα.οχιδεν ειναι καμια μισθωμενη οποτε καλυτερα που δεν εχεις.
Siropiastos Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 το προβλημα με μενα ειναι το τηλεφωνο αυτο καθ'αυτο. χρησιμοποιω την γραμμη του πατερα μου και απο τοτε που μπηκα στο ιδιοκτητο (περισυ ιουνιο) αρχισαν τα παρατραγουδα. κουραστηκα να δικαιολογω την forthnet σε αυτον.καθε φορα που δεν εχουμε τηλεφωνο, του λεω : αναβαθμισεις, φταιει ο οτε κ.τ.λ. δεν τον ενδιαφερουν αυτα. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ. ολα τα αλλα δεν τα καταλαβαινει. αφου λοιπον μας εχει ξεσκισει το...last mile, τα crosstalk, τα καφαο, τα σκουριασμενα συρματα, και ολα τα υπολοιπα που ακουμε ολοι μας καθημερινα,θα επιστρεψω οτε με απλη pstn (οχι adsl) με ενα απλο τηλεφωνακι οπως παλια, και εγω θα συνδεομαι με wifi με οτι ταχυτητες πιανω. κουραστηκα πια. οταν καποτε θα μπορουν να μου παραδωσουν σωστο internet και τηλεφωνο που δεν θα κοβεται καθε 3 και λιγο το ξανασυζητω. δεν τα εχω με την forthnet, αλλα με ολη την κατασταση γενικα. 24 Mbps, ιδιοκτητα, και κουραφεξαλα. κουραστηκα να ξυπνω καθε μερα και να ψαχνω να δω αν σημερα ολα δουλευουν καλα. φτανει πια, αγανακτησα. φιλε σε νοιωθω πιο πολυ κι απο καρμπον ας πουμε κι ειδικα στο θεμα πατερας - τηλεφωνο. Βλαβη βρογχου και τα ιδια ακριβως πραγματα εχω με τη νετονε εδω και 7-8 μερες. Αποσυνδεσεις και ταχυτητες0.25 - 2μβιτ. Ηρθε και τεχνικος σπιτι και τα ειδε (εγω ελειπα). Περιμενω τον οτε να δει τον βρογχο....
warewolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 οταν ο οτε δει τον βροχο θα εισαι ενταξει. εμενα, με πηραν τελικα τηλ απο τον οτε (ο τεχνικος καλεσε το κινητο μου απο το σταθερο μου τηλ, για να μην χρεωθει μαλλον.) και μου ειπε σηκωστε το τηλεφωνο σας να μου πειτε αν δουλευει. του ειπα ολα οκ και χαριτολογωντας του ειπα να μου δωσει καλη ταχυτητα (αναφερομενος παντα στον θυρυβο γραμμης και την σωστη δουλεια) και μου απαντησε με ειρωνεια: εμεις, μονο τηλεφωνο, αν θες ταχυτητα να πας να παραπονεθεις στην forthnet. ελειψη χιουμορ, αλλα δεν με πειραξε. αυτο που με προβληματησε ομως ειναι το εξης. αν λοιπον δημιουργουνται προβληματα σε βροχους, απο την στιγμη που μονο ο οτε βαζει χερι, τοτε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ειναι υπευθυνος για το ξεσκισμα των γραμμων εκει. δεν ειπα να εχουν ... δαχτυλα κιθαριστα, αλλα αν ειναι να διορθωσαν την δικη μου βλαβη και να ξεσκισαν την γραμμη καποιου αλλου τι να τους κανω ?
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ο οτε κοιταει μονο το τηλ επειδη ξερει οτι αμα κοιταξει το adsl θα πρεπει να αλλαξει ολα τα καλωδια.το τηλεφωνο θα παιξει και με χεσκισμενη γραμμη ενω το adsl οχι .to adsl θα παιξει με ενα καλωδιο αν το αλλο κανει γειωση το τηλ οχι.καμια σχεση το ενα με το αλλο και πολες φορες μπορεις να εχεις τελειο τηλ και το adsl νακλειδωνει χαμηλα που ειναι θεμα χαλκου και ο οτε να κανει το παραπανω.αστα να πανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.