Προς το περιεχόμενο

εξευτελιστικες ταχυτητες ξαφνικα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω hol double play ολα καλα μεχρι σημερα που αρχισαν τα τρελα...

ανοιγω πρωι πρωι το πσ τι να δω σερνοταν παω να δω ποσο συγχρονιζει το fritz η τιμη ηταν 209/248 μετα απο πολλα restart καταφερα να το φερω στα 419/256.

παιρνω τηλ την hol τιποτα τιποτα στην αναμονη και κανενας δεν το σηκωνει ...και μετα μαλλον κλεινει γιατι δν αντεχει η γραμμη αφου συγρονιζει τοσο χαμηλα...

τι να εγινε? και τι μπορω να κανω για να το διορθωσω???

μηπως σημερα εχει τιποτα εργασιες ...

ευχαριστω...:-):-):mad:

Δημοσ.

μα ολα ηταν τελεια απλα ξαφνικα κατι εγινε μολις πιασω γραμμη θα σας πω... αμα ξερει κατι καποιος σχετικα...

Δημοσ.

η γραμμη επεσε στα 312/256 και η hol λεει οτι ολα ειναι μια χαρα απο που τα βλεπει αυτα ... και ζητησα τεχνικο αλλα μου ειπαν αφου εχω τηλ και νετ θα μπω σε σειρα προτερεοτητας και οχι στα απειγοντα... τι να κανω μπορω να τσεκαρω κατι μονος μου ?

Δημοσ.

αν εχεις γνωσεις κανεις μια δοκιμη στον κατανεμητη.αν και εκει τα ιδια τοτε κατι εγινε με τον χαλκο που μαλον αυτο ειναι το πιο πιθανο.

Δημοσ.

εκανα φυσικα δοκιμη στον κατανεμητη αλλα εχω σχεδον ιδια απο τελεσματα με διαφορα 100 λογικο αρα τι φταει ?

Δημοσ.

εμενα εδω και 3 ημερες επεσε απο τα 19 στα 6 Mbps με καμια 200 αποσυνδεσεις την ημερα.

επισης εδω και 3 ημερες εχει κοπει το τηλεφωνο.

αμπελοκηποι, 24αρα ιδιοκτητο forthnet.

(αυτο με μαρανε)

30 λεπτα αναμονη απο το κινητο μου σημερα για να μου πουν οτι δεν βλεπουν τερματικο συνδεμενο σπιτι μου. επεμεναν οτι δεν εχω τηλεφωνο συνδεμενο σπιτι μου. τους ειπα να δηλωσουν βλαβη βροχου στον οτε και περιμενω... να περασει ακομα ενας μηνας να κλεισω χρονο και μετα αν με ξαναδουν....

Δημοσ.
εμενα εδω και 3 ημερες επεσε απο τα 19 στα 6 Mbps με καμια 200 αποσυνδεσεις την ημερα.

επισης εδω και 3 ημερες εχει κοπει το τηλεφωνο.

αμπελοκηποι, 24αρα ιδιοκτητο forthnet.

(αυτο με μαρανε)

30 λεπτα αναμονη απο το κινητο μου σημερα για να μου πουν οτι δεν βλεπουν τερματικο συνδεμενο σπιτι μου. επεμεναν οτι δεν εχω τηλεφωνο συνδεμενο σπιτι μου. τους ειπα να δηλωσουν βλαβη βροχου στον οτε και περιμενω... να περασει ακομα ενας μηνας να κλεισω χρονο και μετα αν με ξαναδουν....

κατα 99 τις εκατο προβλημα στο ενα καλωδιο για αυτο το adsl παιζει ετσι και το τηλ καθολου.και να πας αλλου οπου και να πας εισαι παντα κατω απο τον οτε.

Δημοσ.

Εγώ μία συμβουλή θα σου δώσω. Πάρτους τηλέφωνο και φώναξε, γκάρικσε, βρίσε, απείλησε.

Ειχα πρόβλημα στην γραμμή και για 20 μέρες δεν είχα ούτε τηλ, ούτε φυσικά ιντερνετ.

Κάθε μέρα έπερνα τηλ. να δώ τί γίνεται και όλο τα ίδια "Είναι στα Super Επίγοντα, Θα σας πάρει κάποιος τήλ, αύριο θα έχει λυθεί."

ΤΙΠΟΤΑ!

Ώσπου μια μέρα πήρε η μάνα μου τηλ, τρελαμένη που δεν ειχε τηλ 20 μερες.

Αδελφέ? σε 1 ώρα ήρθε τεχνικός και Μπαίνω με καλύτερες Ταχύτητες απο πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...