system Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλημέρα. Αν έχω ένα forum phpBB μπορώ αν χρειαστεί να μεταφέρω τα μηνύματά του σε vBulletin?
giannis Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ναι απο την vbull υπρχει εργαλειο που το κανεις το convert
pusher Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ναι απο την vbull υπρχει εργαλειο που το κανεις το convert Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για forums μπορεί κάποιος να πει 2 λόγια για την παραπάνω διαδικασία; Τι χρειάζεται να κρατήσει κανείς πριν προχωρήσεις στην εγκατάσταση του vBulletin; Επίσης και μία offtopic ερώτηση. Διαβάζοντας τις οδηγίες --> http://www.rsit.co.il/forum/docs/INSTALL.html#quickinstall για την εγκατάσταση του phpBB3 με το οποίο θέλω να πειραματιστώ, βλέπω να αναφέρει για αλλαγή permissions του αρχείου config.php, αλλά ο WAMP που χρησιμοποιώ δεν υποστηρίζει FTP και συνεπώς δε μπορώ να αλλάξω τα δικαιώματα μέσω ενός ftp client. Υπάρχει άλλος τρόπος για να αλλάξω τα δικαιώματα ώστε να προχωρήσω στην εγκατάσταση;
aragorn Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 για να κάνεις μεταφορά από phpbb σε vb δεν πρέπει να πειράξεις καθόλου το phpbb σου πριν τελειώσουν όλα. Η διαδικασία ως βήματα είναι: 1. backup το phpbb 2. install το vb 3. μεταφορά χρηστών + θεμάτων από phpbb>VB 4. τσεκάρισμα ότι όλα λειτουργούν οκ στο VB 5. delete το phpbb Υπάρχει μετατροπέας από την jelsoft που κάνει τη δουλειά, και που φυσικά είναι δωρεάν με κάθε αγορά του VB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.