lamarko Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδιά. σε περίπου 2 μήνες πρόκειτε να φύγω στην Αγγλία προκειμένου να φοιτήσω σε κάποιο πανεπιστήμιο(μεταπτυχιακό). Ωστόσο το πρόβλημά μου είναι τα αγγλικά καθώς δεν έγγραψα και τόσο καλά στο IELTS και μου είπαν πως μπορούν να με δεχτούν είτε με pre-sessional(με την προυπόθεση ότι θα τα περάσω) είτε με το να ξαναδώσω αγγλικά IELTS. Τι γνώμη έχετε με για τα pre-sessional?Έχει κανείς καμία εμπειρία?Πληροφοριακά θα ήθελα να πω ότι είναι μαθήματα αγγλικών και όχι ακαδημαικά(πχ που να έχουν σχέση με το business τομέα...) Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας!
lamarko Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 δεν ξέρει κανείς ρε παιδιά?δεν έχει πάει κανείς?
alexmor Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Εγω αυτο που ξερω για τα presessional ειναι πως θα μαθεις τα αγγλικα που μπορεις να μαθεις κ εδω αλλα θα κ μαθεις πραγματα στο τροπο εξετασεων ,πως να κανεις σωστες εργασιες κ γενικα θα μπεις πιο νωρις απο τους αλλους στο τροπο ζωης της πολης . Το ακρως αρνητικο της ολης υποθεσης ειναι το συνολικο κοστος των presessional το οποιο στη περιπτωση που ξερω εγω ηταν απιστευτα μεγαλο ,πιο μεγαλο κ απο τα διδακτρα της χρονιας .Αυτο το ξερω απο πολυ γνωστο μου .ΤΟν βοηθησε βεβαια στο οτι εμαθε να γραφει σωστες εργασιες αλλα φυγανε απιστευττα πολλα χρηματα για 1,5 μηνα ουσιαστικα για να μαθει αγγλικα .
lamarko Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 το κόστος των pre-sessional δεν είναι τόσο όσο σου είπαν.είναι ακριβά μεν αλλά όχι και τόσο...η διάρκεια αύτών που θα πάω εγώ είναι 1μήνας και 3βδομάδες. Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω έτσι ήταν γιατί δεν ήθελα να ξαναδώσω ielts και γιατί πιστεύω πως τόσο διαστημα σε ένα ξένο κράτος θα σε βοηθήσει πολύ στα αγγλικά σου...Θα μιλάς, θα ακούς, θα βλέπεις μόνο στα αγγλικά... Τέλος είναι και η τελευταία μου ευκαιρία να με δεχτούν στο πανεπιστήμιο που με πήρα με προυπόθεση να βελτιώσω τα αγγλικά μου είτε με καλύτερο IELTS είτε με το να ολοκληρώσω με επιτυχία τα pre-sessional... Τελικά πήρανε τον φίλο σου. Τα κατάφερε?είναι εύκολα?δύσκολα? Με έχει φάει η αγωνία..Σε ποιο πανεπιστήμιο πήγε?
teddy4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Τα πανεπιστήμια για Μάστερ δίνουν conditional offers εαν δεν έχεις την απαιτούμενη βαθμολογία σε english language certificate. Συγκεκριμένα έλαβα ενα offer απο UK κατα το οποίο: OUR OFFER: This offer is conditional upon the following: Pass the IELTS with a minimum score of 7.0 including at least 6.0 in the written section and no less than 6.0 in any other section. Please submit your test result as soon as possible for assessment. Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι δεν μπορώ να ξαναδώσω IELTS και ότι θα πρέπει αντί γι αυτό να παρακολουθήσω 5week-presessional english course.Γίνεται? Μου είπαν OK και πως θα πρέπει να πληρώσω το deposit payable και ότι μέχρι να τελειώσω το presessional course το offer μου θα είναι conditional. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει περίπτωση να παρακολουθήσω το presessional course και να μου πουν μετά ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω το Master γιατί έχει κλείσει με unconditional offers? και να μου επιστρέψουν το deposit payable? Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία θα με βοηθούσε αρκετά ώστε να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται??
teddy4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 κανείς που να έχει κάποια σχετική εμπειρία στο θέμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.