sarisn Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλημέρα παιδιά, επειδή από χθες τους παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν τους βρίσκω με τίποτα, μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να διακόψω με την εταιρία με την οποία επί 4 μήνες δεν είχα ούτε τηλέφωνο, ούτε internet? Και όχι μόνο αυτό, αλλά προχθές που έκανα την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να το συζητήσουμε μετά από τουλάχιστον 50 τηλεφωνήματα από τη πλευρά μου, βγαίνει ο τεχνικός και μου λέει: "θέλετε να έχετε τηλέφωνο κύριέ μου ή όχι?" με το πλέον ειρωνικότατο ύφος.... τον έστειλα στον αγύριστο και του το έκλεισα στα μούτρα. Αρκετά με τους άσχετους. Thanks.
sarisn Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ΟΚ την βρήκα τη λύση, ένα φαξ χρειάζεται και τέλος.
novice21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ΟΚ την βρήκα τη λύση, ένα φαξ χρειάζεται και τέλος. Μακαρι....
alt10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 αμα εχεις λαβει εξοπλισμο δεν ειναι και τοσο ευκολο πληρωνεις για να διακωψεις και αν δεν ειχες ποτε ενεργοποιηθει μετα απο μερες λενε Χρονια παιρνεις πισω τα λευτα παντως το συμβολαιο που υπεηραψες λεει οτι σε περπτωση διακοπης πριν απο 12 μηνες πληρωνεις νομιζω 55 ευρω...
sarisn Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ναι καλά που θα τους δώσω και 55 ευρώ... ούτε τηλέφωνο, ούτε DSL είχα αυτό το διάστημα. Δεν πρόκειται να δουν ούτε λεπτό.... οι κλέφτες. Σήμερα θα έρθουν να πάρουν το μόντεμ είπαν. Ααααα και το πρώτο φαξ δεν το έβρισκαν, lmao.
alt10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 εγω οταν θελω να εποικοινωνισω μαζι τους με φαξ στελνω τουλαχιστον 3 γιατι ανεξιγητα τα χανουν ...
sarisn Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μιας και αναφέρθηκε το θέμα με τα 55 ευρώ, συμφωνήθηκε τηλεφωνικά να μην πληρωθεί το ποσό αυτό. Επειδή είναι απατεώνες όμως και τους φοβάμαι, υπάρχει κάποιος τρόπος να κατοχυρωθώ και γραπτά σε αυτό το θέμα? Να φτιάξω ένα χαρτί που θα λέει ότι μίλησα με τον τ:
sarisn Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μιας και αναφέρθηκε το θέμα με τα 55 ευρώ, συμφωνήθηκε τηλεφωνικά να μην πληρωθεί το ποσό αυτό. Επειδή είναι απατεώνες όμως και τους φοβάμαι, υπάρχει κάποιος τρόπος να κατοχυρωθώ και γραπτά σε αυτό το θέμα? Να φτιάξω ένα χαρτί που να γράφει ότι μίλησα με τον τάδε και είπαμε αυτό και να τους το πάω για υπογραφή?
alt10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ναι αυτο το κανω και εγω σε καθε εποικοινωνια μαζι τους που αλλαζει τους ορους . Πρωτα γραψτο καλα απο τν σελιδα του λογ/σμου σου στα θεματα και μετα τυπωσε το και στειλτο με φαξ αν μπορεις να συμπεριλαβεις και τα ονοματα τν υπευθυνων και οχι των τηλεφωνητων ... και μετα κρατα το για μελλοντικες καταστασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.