kage Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ΥΓ. Το άλλο που το πάτε... σύμφωνα με την άλλη έγκυρότατη πηγή τον Kage οι περισσότεροι αλβανοί είναι δολωφόνοι και κλέφτες. ετσι ετσι,ελπιζω να ξερεις τι ειναι το παρακατω.γιατι εκει στην χωρα σου δεν υπαρχει http://www.ministryofjustice.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=962 μπορει καποιος να σβησει τα ακυρα ποστ?Αυτο το τοπικ ηταν για τους τουρκους κ ψηθηκε να απαντησει παλι για την αλβανια κ το καλο που κανει στην χωρα μας(αφου δεν σ αρεσει k δεν σας συμπεριφερονται καλα,τι κανετε εδω?). πολυ θα ηθελα να μαθω πως γινεται ενας φτωχος αλβανος ,πλουσιος στην Ελλαδα. καλα εσυ π δηλωνεις πλουσιος γιατι δεν εχεις φυγει ακομη ?εφοσον εισαι εδω 1 φορα πλουσιος εκει θα σαι 20
elis88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Χαίρομαι που συμφωνείς πως ο οργανωμένος τρόπος μετανάστευσης είναι καλύτερος για όλους και ότι αυτό που γίνεται τώρα δεν είναι σωστό. Βέβαια έχε υπόψιν σου ότι εγώ αμφιβάλλω γενικά για τον αν χρειαζόμαστε την μετανάστευση.Βέβαια αν η ελληνική πολιτεία κρίνει πως χρειαζόμαστε έναν αριθμό μεταναστών και γίνει οργανωμένα δεν θα έχω πρόβλημα και δεν θα ανησυχώ. Πάντως αν δεν υπήρχε ανάγκη η συμφέροντα... δεν θα υπήρχε μετανάστευση στην Ελλάδα. Τίποτα δεν γίνεται για το τίποτα.
elis88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ετσι ετσι,ελπιζω να ξερεις τι ειναι το παρακατω.γιατι εκει στην χωρα σου δεν υπαρχειhttp://www.ministryofjustice.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=962 μπορει καποιος να σβησει τα ακυρα ποστ?Αυτο το τοπικ ηταν για τους τουρκους κ ψηθηκε να απαντησει παλι για την αλβανια κ το καλο που κανει στην χωρα μας(αφου δεν σ αρεσει k δεν σας συμπεριφερονται καλα,τι κανετε εδω?). πολυ θα ηθελα να μαθω πως γινεται ενας φτωχος αλβανος πλουσιος στην Ελλαδα. καλα εσυ π δηλωνεις πλουσιος γιατι δεν εχεις φυγει ακομη ? Και ποιος σου είπε ότι ηταν επιλογή μου να έρθω εδώ; Αν προσέξεις καλα... το θέμα με την Αλβανία δεν το άνοιξα εγώ.. Σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι με τις φυλακές!!! Δεν εκπροσωπώ αυτούς τους ανθρώπους και δεν με νοιάζει τι γίνεται με αυτούς οκ? Δήλωσα εγώ πλούσιος? Πότε δήλωσα εγώ πλούσιος;;; Εγώ δεν θα φύγω από εδω(δυστηχώς για σένα) γιατί εδώ άρχησα το σχολείο.. εδώ σπουδάζω... είναι εύκολο νομίζεις να πάω στην Αλβανία να βρω μια δουλειά από την στιγμή που τα ελληνικά τα ξέρω καλύτερα από τα αλβανικά; Βλέπεις; δςν είναι θέμα επιλογής... κάτα κάποιο τρόπο είμαι φυλακισμένος εδώ....
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Πάντως αν δεν υπήρχε ανάγκη η συμφέροντα... δεν θα υπήρχε μετανάστευση στην Ελλάδα. Τίποτα δεν γίνεται για το τίποτα. Δεν είμαι σίγουρη πως έγινε επειδή κάποιοι πολιτικοί σκέφτηκαν ότι η μετανάστευση συμβάλει στο καλό της κοινωνίας.Αν υπήρχε τέτοια πρόθεση γιατί δεν έγινε οργανωμένα? Μπορεί να συνέβει γιατί έτυχε και ήμασταν ανοργάνωτοι,μπορεί γιατί μας το επέβαλαν διεθνή συμφέροντα,μπορεί για λόγους που δεν μπορώ να ξέρω. Άλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει μια σαφής εθνική στρατηγική πως να νιώθω ασφάλεια και πως να αποδεχτώ χωρίς σκεπτικισμό μια τέτοια μεγάλη αλλαγή και να είμαι σίγουρη πως κάνει καλό στην χώρα μου και δεν κρύβει κινδύνους για το μέλλον της?
elis88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δεν είμαι σίγουρη πως έγινε επειδή κάποιοι πολιτικοί σκέφτηκαν ότι η μετανάστευση συμβάλει στο καλό της κοινωνίας.Αν υπήρχε τέτοια πρόθεση γιατί δεν έγινε οργανωμένα? Μπορεί να συνέβει γιατί έτυχε και ήμασταν ανοργάνωτοι,μπορεί γιατί μας το επέβαλαν διεθνή συμφέροντα,μπορεί για λόγους που δεν μπορώ να ξέρω. Άλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει μια σαφής εθνική στρατηγική πως να νιώθω ασφάλεια και πως να αποδεχτώ χωρίς σκεπτικισμό μια τέτοια μεγάλη αλλαγή και να είμαι σίγουρη πως κάνει καλό στην χώρα μου και δεν κρύβει κινδύνους για το μέλλον της? Τέλως πάντων.. μόνο το μέλλον θα δείξει ποιος έχει δικειο.
kage Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ειπες οτι δεν ειναι εγκυρα τα ινφο(οι πηγες,οπως θα βλεπες ειναι κ απο το παραπανω site) που δωσα για το καλο που κανουν οι αλλοδαποι...κ σ δειξα με το λινκ οτι το μονο καλο που κανουν ειναι για χ λογους να ειναι το 48% του συνολου των φυλακων αποτελουμενο απο αυτους... εσυ μπηκες κ υποστηριζεις τους αλλοδαπους κ κυριως τους αλβανους. ειπες οτι μενεις πασαλιμανι κ βγαζεις λεφτα κ γι αυτο πας κ στο ιστ. ειχες επιλογη οταν μεγαλωσες ή κ μετα να γυρναγες πισω αλλα οχι μονο δεν γυριζεις αλλα λες οτι θα μεινεις σε μια χωρα που σε χαλαει.... κ αφου οπως λες ολοι οι αλβανοι θελουν να φτιαξουν φραγκα εδω κ να γυρισουν πισω κ να ναι φραγκωμενοι για να κανουν οτι θελουν.σε ρωταω αφου η οικογενεια σου ειναι ηδη φραγκωμενοι ας πουμε εδω γιατι δεν εφυγαν να γυρισουν πισω αφου αυτος ηταν κ ο στοχος κ τον πετυχαν? k τελος πολυ θα ηθελα να μαθω πως γινεται ενας φτωχος αλβανος να γινει στην ελλαδα ευκαταστατος.
natasa123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 πιστευω πως η αλλογιστη μεταναστευση στην ελλαδα εγινε σκοπιμα απο καποιους επειδη θελουν με το τροπο αυτο να υποβαθμισουν την "ποιοτητα" και την εξελιξη της χωρας.
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Τέλως πάντων.. μόνο το μέλλον θα δείξει ποιος έχει δικειο. Ναι πολύ ωραία... Να περιμένω από το μέλλον μήπως τύχει και έχω άδικο και δεν αποκτήσει ανεπανόρθωτα προβλήματα η Ελλάδα. Αυτό δεν είναι σοβαρή πολιτική.Είναι ερασιτεχνισμοί. Γι αυτό ανησυχώ.Ακυβέρνητο καράβι είμαστε.
elis88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ειπες οτι δεν ειναι εγκυρα τα ινφο(οι πηγες,οπως θα βλεπες ειναι κ απο το παραπανω site) που δωσα για το καλο που κανουν οι αλλοδαποι...κ σ δειξα με το λινκ οτι το μονο καλο που κανουν ειναι για χ λογους να ειναι το 48% του συνολου των φυλακων αποτελουμενο απο αυτους...εσυ μπηκες κ υποστηριζεις τους αλλοδαπους κ κυριως τους αλβανους. ειπες οτι μενεις πασαλιμανι κ βγαζεις λεφτα κ γι αυτο πας κ στο ιστ. ειχες επιλογη οταν μεγαλωσες ή κ μετα να γυρναγες πισω αλλα οχι μονο δεν γυριζεις αλλα λες οτι θα μεινεις σε μια χωρα που σε χαλαει.... κ αφου οπως λες ολοι οι αλβανοι θελουν να φτιαξουν φραγκα εδω κ να γυρισουν πισω κ να ναι φραγκωμενοι για να κανουν οτι θελουν. σε ρωταω αφου η οικογενεια σου ειναι ηδη φραγκωμενοι ας πουμε εδω γιατι δεν εφυγαν να γυρισουν πισω αφου αυτος ηταν κ ο στοχος κ τον πετυχαν? Πρωτά απ'ολα οι πηγές σου λένε γενικά για τους μετανάστες και όχι για τους αλβανούς. Είπα εγώ σε αυτο το τόπικ ότι πάω ιστ; η οτι έχω χρήματα με το τσουβάλι; Το ιστ το ανέφερα μόνο σε ένα παιδί που ήθελε να πάει σε ΙΕΚ, και του πρότινα να πάει σε μία παρόμοια σχολή επειδή πέρνεις πτυχίο bachelor, και όχι πτυχίο από IEK. Αφού έχω κάνει σχολείο από 1η δημοτικού εδώ, λογικό δεν είναι να μείνω και να φτιάξω την ζωή μου εδώ; Οι γονείς μου θα φύγουν... εγώ θα μείνω. Οι γονείς μου είναι οι άτυχοι της υπόθεσεις.. γιατι εγώ στην πραγματικότητα τα βρήκα σχεδόν όλα έτοιμα αυτοί γέφτηκαν την πίκρα... περισσότερο... και σε πληροφορώ ότι το έχουν σιχαθεί το μέρος, και ανυπομονούν να τελειώσω τη σχολή για να φύγουν. Τον δικό τους στόχο τον πέτυχαν και με το παραπάνω. Για πες μου λίγο που το πας....
kage Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ειδικα τα λεγαν...http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2152182&postcount=378 Σύμφωνα με έρευνα που φιλοξενεί σε εμπεριστατωμένη μελέτη του ο κ. Βασ. Καρύδης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, οι Αλβανοί συνιστούν το 50% των αλλοδαπών κρατουμένων>> για το σπιτι κ τα φραγκα κτλ το απαντησες στο αλλο θεμα. μενεις εδω γιατι εχεις δει σε τι κατασταση ειναι πισω τα πραγματα κ εννοειτε πως δεν αφηνεις το καλυτερο για το χειροτερο κ ιδιαιτερα η επομενη γενια που εζησε ολα τα χρονια στην ελλαδα αλλα παρ ολα αυτα εσυ καθεσε κ την βριζεις εδω κ 20 σελιδες...γι αυτο δεν θα γινετε ελληνες ποτε
elis88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ειδικα τα λεγαν...http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2152182&postcount=378Σύμφωνα με έρευνα που φιλοξενεί σε εμπεριστατωμένη μελέτη του ο κ. Βασ. Καρύδης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, οι Αλβανοί συνιστούν το 50% των αλλοδαπών κρατουμένων>> για το σπιτι κ τα φραγκα κτλ το απαντησες στο αλλο θεμα. μενεις εδω γιατι εχεις δει σε τι κατασταση ειναι πισω τα πραγματα κ εννοειτε πως δεν αφηνεις το καλυτερο για το χειροτερο κ ιδιαιτερα η επομενη γενια που εζησε ολα τα χρονια στην ελλαδα αλλα παρ ολα αυτα εσυ καθεσε κ την βριζεις εδω κ 20 σελιδες...γι αυτο δεν θα γινετε ελληνες ποτε Το ότι ζω εδώ δεν σημαίνει ότι θέλω να γείνω έλληνας. Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Δεν ξέρω καλά αλβανικά. Δεν μπορώ λοιπόν να δουλέψω στην Αλβανία.. πως το λένε... σε τι γλώσσα θέλεις να στο πω. Δεν είναι θέμα επιλογής. Δεν βρίζω την Ελλάδα. Πες μου έστω και την παραμικρή βρισιά που έχω πει για την ελλάδα. Για τον τρόπο αντιμετόπισης λέμε από την κοινωνία... και το κράτος. Σου είπα και πριν δεν με αφορά το τι γίνεται στις φυλακές.
kage Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 παντως για παιδι που απο α δημτικου παει σχολειο θα μπορουσες να γραφες σωστοτερα ελληνικα... αν δεν θες να γινεις ελληνας γιατι θελεις ελληνικη υπηκοοτητα?καποιος που αποφασιζει να μεινει για ολα τα χρονια του σε αλλο μερος επρεπε να την θεωρει 2η παρτιδα. αν εσυ νομιζεις οτι δεν κατηγορεις με αυτα που λες την χωρα που σε φιλοξενει κ σε μεγαλωσε δεν ειναι δικο μου θεμα.δεν θελουμε ουτε τετοιους μεταναστες ουτε τετοιους Ελληνες
elis88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 παντως για παιδι που απο α δημτικου παει σχολειο θα μπορουσες να γραφες σωστοτερα ελληνικα...αν δεν θες να γινεις ελληνας γιατι θελεις ελληνικη υπηκοοτητα?καποιος που αποφασιζει να μεινει για ολα τα χρονια του σε αλλο μερος επρεπε να την θεωρει 2η παρτιδα. αν εσυ νομιζεις οτι δεν κατηγορεις με αυτα που λες την χωρα που σε φιλοξενει κ σε μεγαλωσε δεν ειναι δικο μου θεμα.δεν θελουμε ουτε τετοιους μεταναστες ουτε τετοιους Ελληνες Ποιος σου είπε όοτι θέλω ελληνικη υπηκοότητα. Πως εγώ να την θεωρώ δευτερη πατρίδα αν αυτό δεν γίνεται αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία; Γιατί άδικο έχω; Σε ενοχλεί που τα λέω η σε ενοχλεί που γίνονται αυτά που λέω; Καλυνήχτα.
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Επίσης έχεις ένα υφάκι αυθεντίας και ανωτερότητας Έκανα τον κόπο να διαβάσω κάποιες σελίδες που παρεμβλήθηκαν από το τελευταίο μου ποστ εδώ, και προσέχω το παραπάνω. Δηλαδή εκτός από κινδυνολογία, η οποία πηγάζει από τον συνδυασμό φοβικών συμπλεγμάτων, αφελών ερμηνειών, και συσχετισμό άκαιρων παραδειγμάτων, πάντα σε συνάρτηση με την από νωρίς έκδηλη ρεάλ πολιτίκ του καπιταλιστικοκωλοπαιδισμού ("είναι ζούγκλα και δε θέλω να 'μαι η γαζέλα της υπόθεσης" - παρ' όλο που στη ζούγκλα δεν παίζουν μόνο τα αρπακτικά αλλά και οι πχ ρινόκεροι,ή αλλιώς το τσογλανίζειν εστί φιλοσοφείν ), έχουμε πλέον την αναπάντεχη αλλ' ως φάνηκε και αναπόφευκτη τελικά εκδήλωση συμπλέγματος κατωτερότητας. Ωραία.
NoD Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Πόσο κόμπλεξ ακόμη ρε ? Αν είσαι πρώτα Έλληνας και μετά άνθρωπος σάλτα γαμήσου. Μηδέν. Εδώ είσαι πρώτα Έλληνας, μέτα Χριστιανός, μετά Μπάοκ και μετά ανεγκέφαλος. Κλείδωστο το γαμίδι, αηδία είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.