Προς το περιεχόμενο

τουρκοι-μουσουλμανοι-μειονοτητα

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωραία, καλή η πλάκα παιδιά, αλλά φτάσαμε 11 σελίδες.

Αρχίστε να σοβαρεύετε.

Φίλτατε διαχειριστή, αλλεπάλληλες φασιστικές αντιλήψεις δεν οδηγούν σε διαγραφή του αντίστοιχου topic?

Όχι, τίποτε δηλαδή, αλλά μια φορά έβαλα γελοιογραφία με τον Παναγόπουλο και τον Ρουσόπουλο και διαγράφηκαν σε χρόνο dt...

Δημοσ.
εγω εχω εκφρασει την αποψη μου για τους αλβανους. να αγιασει το ποδι των καραμπινερι που τους πεταγαν στην θαλασα στο μπαρι. πειτε με φασιστα πειτε με οτι θελετε. γουσταρω ολους τους λαους ολες τις ρατσες περισοτερο και απο την δικια μας αλβανο δεν θελω να βλεπω μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. πειτε με και φασιστα πειτε με και χρυσαυγιτη δεν θελω να τους βλεπω μπροστα μου. τετοια κακια και φθονο σε ματι ανθρωπου δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου. αντε δυο τρεις κυριλε να εχω γνωρισει και μερικους οικογενειαρχες οι υπολοιποι απλα δεν.... και οσοι δεν καταλαβαινετε τι λεω ελατε για ενα μηνα καλοκαιρι στο γκυζη και αν κοιμηθειτε φυσιολογικα εστω και μια μερα χωρις κραυγες και αλβανικα τραγουδια στην διαπασων 2 το βραδυ ελατε να μου πειτε .

Μπράααααβο το παιδί. άντε και εις ανότερα. Κραυγές ε; και τραγούδια...

τι λες ρε παιδί μου σοβαρά; Ακούσανε οι άνθρωποι καλοκαιριάτικα ενώ κάνουν διακοπές τραγούδια; 2 η ώρα; Ρε συ τα πράγματα είναι σοβαρά. Ρε αλήθεια μας λες η μας κάνεις πλάκα... ακου εκεί να ακούσουν τραγούδια.

Δεν φτάνει που τους έχετε κάνει την τιμή να δουλεύουν για μερικά ψωροευρώ όλη μέρα έχουν το θράσος και ακούνε τραγούδια!!!!

Αυτοι οι αλβανοί ρε παιδί μου θα σας χαλάσουν την κοινωνία, φαντάζεσαι να γίνουν και οι έλληνες σαν τους Αλβανούς... να βάζουν μουσική 2 η ώρα το βράδυ. Άσε που έγιναν πολοί και μπορεί να πάρουνε την Τσαμουρια... γιατι αυτοί όταν τελειώνουν την δουλειά τους κατα τις 12 η ώρα το βραδυ (Αφού οι περισσότεροι κάνουν από 2 δουλειες) ασχολούνται με την Τσαμουρια... ναι αλήθεια δεν το ήξερες; Έχω έγκιρη πηγή.. την Κατερίνα. Πάντως την μεγαλύτερη πλάκα την σπάω όταν μου λέει ο kage ανέκδοτα για αλβανούς... εκεί ξεκαρδίζομαι σου λέω.

Αυτοι οι αλβανοί πολοί αλήτες.. δεν φτλανει που ζουν στην Ελλάδα αλλά ψηφίζουν για την eurovision και την Αλβανία... απαπαπα τι είναι αυτοι ρε!!! Ε και προσέξτε μην παντρέυεστε με αλβανούς έτσι... γιατι τότε εκτός από την Τσαμουριά μπορεί να πάρουν και την Αθήνα. Τι ... μήπως νομίζετε ότι πηγαίνουν εκεί για να δουλεύουν... θέλουν να σας τα φάνε όλα. Προς θεού δεν είμαι ρατσιστής... εγω το συμφέρον της Ελλάδας θέλω. Μόνο αυτό... στόχος ζωής να μην τα τρώνε οι Αλβανοί και οι πακιστανοί... μονο οι πολιτικοί μας.. Μην τα δείνετε όπου κι όπου. Και σιγά μην κουράζεται ο Αλβανός για να βγάλει τα λεφτά του... του τα χαρίζετε... ακι τώρα που χριάζονται 3.000 ευρώ το άτομο για να φτιάξει τα χαρτιά του ένας Αλβανός.. για μερικά χρόνια... προς θεού μην έχετε τύψεις... αυτό είναι λοιπόν σύμφωνα με τη Κατερίνα ο ορισμός της Φιλανθρωπίας. Που όπως είπαμε και πριν έγκυρότατη πηγή.

ΥΓ. Το άλλο που το πάτε... σύμφωνα με την άλλη έγκυρότατη πηγή τον Kage οι περισσότεροι αλβανοί είναι δολωφόνοι και κλέφτες.

Τώρα για να πούμε και κάτι σοβαρό, τι θέση λέτε να πάρει η Καλομοίρα;

Δημοσ.
Μπράααααβο το παιδί. άντε και εις ανότερα. Κραυγές ε; και τραγούδια...

τι λες ρε παιδί μου σοβαρά; Ακούσανε οι άνθρωποι καλοκαιριάτικα ενώ κάνουν διακοπές τραγούδια; 2 η ώρα; Ρε συ τα πράγματα είναι σοβαρά. Ρε αλήθεια μας λες η μας κάνεις πλάκα... ακου εκεί να ακούσουν τραγούδια.

Δεν φτάνει που τους έχετε κάνει την τιμή να δουλεύουν για μερικά ψωροευρώ όλη μέρα έχουν το θράσος και ακούνε τραγούδια!!!!

Αυτοι οι αλβανοί ρε παιδί μου θα σας χαλάσουν την κοινωνία, φαντάζεσαι να γίνουν και οι έλληνες σαν τους Αλβανούς... να βάζουν μουσική 2 η ώρα το βράδυ. Άσε που έγιναν πολοί και μπορεί να πάρουνε την Τσαμουρια... γιατι αυτοί όταν τελειώνουν την δουλειά τους κατα τις 12 η ώρα το βραδυ (Αφού οι περισσότεροι κάνουν από 2 δουλειες) ασχολούνται με την Τσαμουρια... ναι αλήθεια δεν το ήξερες; Έχω έγκιρη πηγή.. την Κατερίνα. Πάντως την μεγαλύτερη πλάκα την σπάω όταν μου λέει ο kage ανέκδοτα για αλβανούς... εκεί ξεκαρδίζομαι σου λέω.

Αυτοι οι αλβανοί πολοί αλήτες.. δεν φτλανει που ζουν στην Ελλάδα αλλά ψηφίζουν για την eurovision και την Αλβανία... απαπαπα τι είναι αυτοι ρε!!! Ε και προσέξτε μην παντρέυεστε με αλβανούς έτσι... γιατι τότε εκτός από την Τσαμουριά μπορεί να πάρουν και την Αθήνα. Τι ... μήπως νομίζετε ότι πηγαίνουν εκεί για να δουλεύουν... θέλουν να σας τα φάνε όλα. Προς θεού δεν είμαι ρατσιστής... εγω το συμφέρον της Ελλάδας θέλω. Μόνο αυτό... στόχος ζωής να μην τα τρώνε οι Αλβανοί και οι πακιστανοί... μονο οι πολιτικοί μας.. Μην τα δείνετε όπου κι όπου. Και σιγά μην κουράζεται ο Αλβανός για να βγάλει τα λεφτά του... του τα χαρίζετε... ακι τώρα που χριάζονται 3.000 ευρώ το άτομο για να φτιάξει τα χαρτιά του ένας Αλβανός.. για μερικά χρόνια... προς θεού μην έχετε τύψεις... αυτό είναι λοιπόν σύμφωνα με τη Κατερίνα ο ορισμός της Φιλανθρωπίας. Που όπως είπαμε και πριν έγκυρότατη πηγή.

ΥΓ. Το άλλο που το πάτε... σύμφωνα με την άλλη έγκυρότατη πηγή τον Kage οι περισσότεροι αλβανοί είναι δολωφόνοι και κλέφτες.

Τώρα για να πούμε και κάτι σοβαρό, τι θέση λέτε να πάρει η Καλομοίρα;

οι πακιστανοι αρχηγε μια χαρα παλικαρια ειναι. ολοι οι λαοι εχουν κατι να σου δωσουν. εσυ ανηκεις στην πιο ανυπαρκτη ρατσα στην υφηλιο. εχετε και τουπε γαμω τον θεο σας.ετσι οπως μιλας μου θυμιζεις εκεινο τον αλβανο που βγαινει στις τηλεορασεις. τεσπα δεν παιζει να κατσω να επιχειρηματολογησω με αλβανο γιατι βλεπω οτι αποκτησατε και ειρωνια. δεν σου ειπα εγω οτι δεν δουλευεις σου ειπα οτι δεν σεβεσε τιποτα και τσαμπουκαλευστε και εκει που σας παιρνει και δημιουργειτε προβληματα αλλα παντα εκει που σας παιρνει. αντε να εντιταρω. που κανουν διακοπες ρε καραμητρο τσοπανη στο κεντρο της αθηνας ενω ο κοσμος πηγαινει στις δουλειες του το πρωι? να πατε στα χωρια σας να κανετε τα πανηγυρια σας.

Δημοσ.

Σε παρακαλώ πολύ κάνε έντιτ το ποστ, για να μην κλειδωθεί το θέμα... περιμένω απαντήσεις από άτομα ελάχιστα ποιο μορφομένους από εσένα.

Δημοσ.

δεν φταιτε εσεις τα προοδευτικα κομπλεξακια φταινε που το παιζουν προχωρημενοι για να πηδηξουν καμια γκομενα. καλα να παθουμε.σιγα μην σου απαγγειλω και τα ρ του ερωτα αλβανε.

Δημοσ.

Ειναι μια ευτυχισμενη οικογενειακη γιορτη.λεπτη στιγμή

Κατερίνα , καρρέ του άσσου ο elis88 κοιτα μερικά ποστ οπαραβαν

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ ηλίθιο να βρίζει κάποιος έναν ολόκληρο λαό.

Άλλο να μην θεωρείς συμφέρον της χώρας σου την μετανάστευση και άλλο να βάζεις στο ίδιο καζάνι εκκατομύρια κόσμου.Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί λαοί,υπάρχουν κακοί και καλοί άνθρωποι.Αυτό είναι ρατσισμός πράγματι.

Δεν θέλω να με βάλετε στο ίδιο καζάνι με τέτοιες απόψεις.

Δημοσ.
Φίλτατε διαχειριστή, αλλεπάλληλες φασιστικές αντιλήψεις δεν οδηγούν σε διαγραφή του αντίστοιχου topic?

Φασιστική αντίληψη είναι η φίμωση κάθε ιδέας.

Δημοσ.
Εγώ θεωρώ ηλίθιο να βρίζει κάποιος έναν ολόκληρο λαό.

Άλλο να μην θεωρείς συμφέρον της χώρας σου την μετανάστευση και άλλο να βάζεις στο ίδιο καζάνι εκκατομύρια κόσμου.Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί λαοί,υπάρχουν κακοί και καλοί άνθρωποι.Αυτό είναι ρατσισμός πράγματι.

Δεν θέλω να με βάλετε στο ίδιο καζάνι με τέτοιες απόψεις.

Καλά τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια???

Εντάξει... εσύ ανήκεις σε άλλη κατηγορία... τουλάχιστον έχει κάποια επιχειρήματα(αν και διαφωνώ τελείως με αυτά) γιατι δεν στέκουν...

Και τέλως πάντων άσε λίιιιιιιιιιιγο τον εγωισμό και δέξου δυο πραγματάκια.

Δημοσ.
Καλά τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια???

Εντάξει... εσύ ανήκεις σε άλλη κατηγορία... τουλάχιστον έχει κάποια επιχειρήματα(αν και διαφωνώ τελείως με αυτά) γιατι δεν στέκουν...

Και τέλως πάντων άσε λίιιιιιιιιιιγο τον εγωισμό και δέξου δυο πραγματάκια.

Άσε έχω και μάθημα αύριο...

Τι να δεχτώ?

• Οτι είναι ακίνδυνο το ελληνικό κράτος να έχει στο εσωτερικό του 1000000 Αλβανούς?
    Δεν έχουμε Αυστραλούς.Συνορεύουμε.Ούτε αφομίωση θα γίνει σύντομα γιατί έχετε έντονη εθνική συνείδηση όπως όλοι οι βαλκάνιοι.

• Η ότι η μετανάστευση δεν διαταράσει την κοινωνία στην οποία γίνεται?
    Τα συμπτώματα τα έχουμε δει αν και δεν μένω σε αυτά.Είπαμε αυτά είναι κρυολόγημα.
    Ο καρκίνος με νοιάζει.

Τελος πάντων αυτό που επιζητώ είναι μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική.

Πόσο παράλογο μπορεί να είναι αυτό ????

Εσύ πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό και να δεχτείς ότι έχω

κάθε δικαίωμα να ανησυχώ για την χώρα μου

και αν κρίνω πως δεν είναι καλό να μην μου αρέσει και η μετανάστευση.

Δημοσ.
Άσε έχω και μάθημα αύριο...

Τι να δεχτώ?

Οτι είναι ακίνδυνο το ελληνικό κράτος να έχει στο εσωτερικό του 1000000 Αλβανούς?

Δεν έχουμε Αυστραλούς.Συνορεύουμε.Ούτε αφομίωση θα γίνει σύντομα γιατί έχετε έντονη εθνική συνείδηση όπως όλοι οι βαλκάνιοι.

Η ότι η μετανάστευση δεν διαταράσει την κοινωνία στην οποία γίνεται?

Τα συμπτώματα τα έχουμε δει αν και δεν μένω σε αυτά.Είπαμε αυτά είναι κρυολόγημα.

Ο καρκίνος με νοιάζει.

Τελος πάντων αυτό που επιζητώ είναι μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική.

Πόσο παράλογο μπορεί να είναι αυτό ????

Τι σπουδάζεις;

Λοιπον... πάντως να είσαι σίγουροι οτι οι αλβανοι μετανάστες λιγοστεύουνε, διότι τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Να σου φέρω ένα παράδειγμα... είχε τύχει σε γνωστό μου να έχει πεθάνει ο πατέρας του στη Αλβανία και να μην μπορεί να πάει στην κηδεία... επειδή για να εκδοθεί η αδεια παραμονής θέλει πολύ καιρό, και όταν εκδίδεται.. εκδίδεται λιγμένη. Αυτά δεν είναι τυχαία.

Ούτε είναι τυχαίο που δεν αφήνουν μία γριά γυναίκα να έρθει στην ελλάδα για να δει την κόρη της. Σιγά σιγά οι μόνοι μετανάστες που θα μείνουν στην Ελλάδα θα είναι αυτοί που μεγαλώσανε εδώ... κάτι σαν κι εμένα.

Αν με θεωρείς απειλή για την κοινωνία σου τότε έχεις δίκειο. Με θεωρείς απειλή; :P

Δημοσ.
Τι σπουδάζεις;

Λοιπον... πάντως να είσαι σίγουροι οτι οι αλβανοι μετανάστες λιγοστεύουνε, διότι τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Να σου φέρω ένα παράδειγμα... είχε τύχει σε γνωστό μου να έχει πεθάνει ο πατέρας του στη Αλβανία και να μην μπορεί να πάει στην κηδεία... επειδή για να εκδοθεί η αδεια παραμονής θέλει πολύ καιρό, και όταν εκδίδεται.. εκδίδεται λιγμένη. Αυτά δεν είναι τυχαία.

Ούτε είναι τυχαίο που δεν αφήνουν μία γριά γυναίκα να έρθει στην ελλάδα για να δει την κόρη της. Σιγά σιγά οι μόνοι μετανάστες που θα μείνουν στην Ελλάδα θα είναι αυτοί που μεγαλώσανε εδώ... κάτι σαν κι εμένα.

Αν με θεωρείς απειλή για την κοινωνία σου τότε έχεις δίκειο. Με θεωρείς απειλή; :P

Πολιτικός μηχανικός

Αν ισχυρίζεσαι πως το ελληνικό κράτος έχει αποκτήσει μια σοβαρή μεταναστευτικη πολιτική τότε ελπίζω να είναι όπως τα λες ,

για το καλό όλων μας.

Αλλά δεν νομίζω πως αυτό έχει γίνει ακόμα.

Ισως έχουν γίνει κάποια βήματα μόνο όπως λες.

Σοβαρή μεταναστευτική πολιτική σημαίνει:

• Αποφασίζουμε αν θέλουμε μετανάστες στην Ελλάδα.

• Αποφασίζουμε πόσους θέλουμε.

• Αποφασίζουμε τι εθνικότητας θέλουμε να είναι.

• Αποφασίζουμε ποια κριτήρια γενικότερα θέλουμε να πληρούν ώστε να είναι αποδοτικοι για την κοινωνία που θα τους φιλοξενήσει.

• Μετά τους δεχόμαστε και τους προσφέρουμε ίσα δικαιώματα,ίσους μισθούς και όλες τις κοινωνικές παροχές.

Όλα τα άλλα είναι προχειρότητες και καθιστούν το φαινόμενο επικίνδυνο για την κοινωνία.

Σε όλες τις σοβαρές έτσι γίνεται.Και οι Έλληνες έτσι είχαν μεταναστεύσει.

Νιώθω ανασφάλεια να συμβαίνουν τόσο ριζικές και γρήγορες αλλαγές στην ελληνική κοινωνία χωρίς σχεδιασμο.

Έτσι αν δεν ελεγθεί το φαινόμενο, δυστυχώς elis δεν μπορώ να είμαι σίγουρη πως δεν αποτελεί κίνδυνο για την χώρα μου η ύπαρξη στο εσωτερικό της ενός μεγάλου αριθμού αλλοδαπών του οποίου είσαι μέλος και εσύ.

Δημοσ.
Πολιτικός μηχανικός

Αν ισχυρίζεσαι πως το ελληνικό κράτος έχει αποκτήσει μια σοβαρή μεταναστευτικη πολιτική τότε ελπίζω να είναι όπως τα λες για το καλό όλων μας.

Αλλά δεν νομίζω πως αυτό έχει γίνει ακόμα.Ισως έχουν γίνει κάποια βήματα όπως λες.

Σοβαρή μεταναστευτική πολιτική σημαίνει:

• Αποφασίζουμε αν θέλουμε μετανάστες στην Ελλάδα.

• Αποφασίζουμε πόσους θέλουμε.

• Αποφασίζουμε τι εθνικότητας θέλουμε να είναι.

• Αποφασίζουμε ποια κριτήρια γενικότερα θέλουμε να πληρούν ώστε να είναι αποδοτικοι για την κοινωνία που θα τους φιλοξενήσει.

• Μετά τους δεχόμαστε και τους προσφέρουμε ίσα δικαιώματα,ίσους μισθούς και όλες τις κοινωνικές παροχές.

Όλα τα άλλα είναι προχειρότητες και καθιστούν το φαινόμενο επικίνδυνο για την κοινωνία.

Έτσι αν δεν ελεγθεί το φαινόμενο, δυστυχώς elis δεν μπορώ να είμαι σίγουρη πως δεν αποτελεί κίνδυνο για την χώρα μου η ύπαρξη στο εσωτερικό της ενός μεγάλου αριθμού αλλοδαπών του οποίου είσαι μέλος και εσύ.

Αν ήταν έτσι όπως λες αυτο θα ήταν καλύτερο και για εμένα, αλλά αυτο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αν και θα διαφωνίσεις θα σου πω κατι:

αν εσυ κινδηνεύεις 1 εγω κινδηνέυω 1000000000000000000000.

Επειδή είμαι κι εγώ μέλος των μεταναστών και ξέρω... ο μόνος στόχος τους είναι.. να δουλεψουν για λίγο εδώ και μετα να γυρήσουνε. Το βλέπω αυτο και στους γονείς μου και σε όλους όσους ξέρω.

Εμένα όμως δεν θα με ξεφορτωθεις εύκολα!!!! :lol:

Μάλλον θα είμαι επ' αόριστον στην Ελλάδα. Λόγο του ότι έχω σπουδάζω στην Ελλάδα και στην Αλβανία δεν θα μπορώ να κάνω και πολλά. Μόνο αυτοί θα μείνουν στο τέλος. Οι περισσότερο μαζεύουν χρήματα και κάνουν δικές τους δουλιές στην Αλβανία. Δυστηχώς όμως υπάρχουν κι αυτοι που έρχονται φτωχοί και φευγουν φτωχότεροι.Καλώς η κακός είναι λίγοι αυτοι που θα μείνουν... αν σε τρομάζει ο μεγάλος αριθμός των μετανάστων.

ΥΓ. Όσο αφορά βέβαια την αλβανική μεριά με τους άλλους δεν ξέρω τι γίνεται...

Δημοσ.
Αν ήταν έτσι όπως λες αυτο θα ήταν καλύτερο και για εμένα, αλλά αυτο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αν και θα διαφωνίσεις θα σου πω κατι:

αν εσυ κινδηνεύεις 1 εγω κινδηνέυω 1000000000000000000000.

Επειδή είμαι κι εγώ μέλος των μεταναστών και ξέρω... ο μόνος στόχος τους είναι.. να δουλεψουν για λίγο εδώ και μετα να γυρήσουνε. Το βλέπω αυτο και στους γονείς μου και σε όλους όσους ξέρω.

Εμένα όμως δεν θα με ξεφορτωθεις εύκολα!!!! :lol:

Μάλλον θα είμαι επ' αόριστον στην Ελλάδα. Λόγο του ότι έχω σπουδάζω στην Ελλάδα και στην Αλβανία δεν θα μπορώ να κάνω και πολλά. Μόνο αυτοί θα μείνουν στο τέλος. Οι περισσότερο μαζεύουν χρήματα και κάνουν δικές τους δουλιές στην Αλβανία. Δυστηχώς όμως υπάρχουν κι αυτοι που έρχονται φτωχοί και φευγουν φτωχότεροι.Καλώς η κακός είναι λίγοι αυτοι που θα μείνουν... αν σε τρομάζει ο μεγάλος αριθμός των μετανάστων.

ΥΓ. Όσο αφορά βέβαια την αλβανική μεριά με τους άλλους δεν ξέρω τι γίνεται...

Χαίρομαι που συμφωνείς πως ο οργανωμένος τρόπος μετανάστευσης είναι καλύτερος για όλους και ότι αυτό που γίνεται τώρα δεν είναι σωστό.

Βέβαια έχε υπόψιν σου ότι εγώ αμφιβάλλω γενικά για τον αν χρειαζόμαστε την μετανάστευση.Βέβαια αν η ελληνική πολιτεία κρίνει πως χρειαζόμαστε έναν αριθμό μεταναστών και γίνει οργανωμένα δεν θα έχω πρόβλημα και δεν θα ανησυχώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...