Προς το περιεχόμενο

τουρκοι-μουσουλμανοι-μειονοτητα

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειμαστε συμφοιτητες..:P:p

Ειναι 600ε το μηνα περιπου πραγμα που σημαινει οτι εχεις μια οικονομικη ανεση πραγμα που σε κανει να διαφερεις απο μεγαλο ποσοστο των συμπατριωτων σου, αν ηταν ολοι σαν και εσενα δε θα υπηρχε προβλημα, καταλαβαινεις πως το λεω απο οικονομικης αποψης και ποιοτητας ζωης που μπορουμε να τους προσφερουμε σαν κρατος.

Εσυ για παραδειγμα που εχεις μια οικονομικη επιφανεια δε θα αναγκαστεις ουτε να κλεψεις ουτε να γκετοποιηθεις(λαθος λεξη μαλλον..:P) αλλα θα αφομοιωθεις σωστα στην κοινωνια.

Σε ποιο έτος είσαι;

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οτι ειχα να πω το ειπα στο πρωηγ.τοπικ...κατι ασχετο εκει στο ιστ που πας, λες αραγε οτι εισαι αλβανος?οταν λενε αστεια οι αλλοι για τους αλβανους, απαντας?γιατι μερικα ατομα που ηξερα απο κει δεν το λεγανκ κρυβοντουσαν...

στο σηριαλ αραγε να χε καλυτερη εξελιξη ενας ελληνοαλβανικος ερωτας?

εδω θα γραφω μονο για τους τουρκους κ εντελως οφ τοπικ σαν το παραπανω:P

Αυτό όμως lucifer(ή όπιος άλλος διέγραψε το ποστ μου) δεν το διέγραψες... good.

Δημοσ.
Σε ποιο έτος είσαι;

3o στη Διοικηση ειμαι τελειωνω φετος(αν ολα πανε καλα..)

Εσυ εισαι πληροφορικη ετσι.? Και εγω για εκει πηγα στην αρχη αλλα ειδα κατι 8ωρα τη μερα και δεν την παλευα ασε που δε μου αρεσε κιολας..:P

Δημοσ.
3o στη Διοικηση ειμαι τελειωνω φετος(αν ολα πανε καλα..)

Εσυ εισαι πληροφορικη ετσι.? Και εγω για εκει πηγα στην αρχη αλλα ειδα κατι 8ωρα τη μερα και δεν την παλευα ασε που δε μου αρεσε κιολας..:P

χεχε... τυχερέ τελειώνεις... ΄μόνο ενα 8ωρο την εβδομάδα ήταν ρε.:P

Αν και καλα έκανες και πήγες διοίκηση.. έχει και ωραίες κοπέλες εκει.:P

Εμείς μόνο μια κοπέλα έχουμε σε όλο το τμ'ημα της πληροφορικής.:mad:

Δημοσ.
χεχε... τυχερέ τελειώνεις... ΄μόνο ενα 8ωρο την εβδομάδα ήταν ρε.:P

Αν και καλα έκανες και πήγες διοίκηση.. έχει και ωραίες κοπέλες εκει.:P

Εμείς μόνο μια κοπέλα έχουμε σε όλο το τμ'ημα της πληροφορικής.:mad:

Ναι και εμενα το 8ωρo τωρα δε μου φαινετε τραγικο αλλα τοτε στα 18 μετα το σχολειο λεω δεν ειναι δυνατον να κανω περισσοτερες ωρες απο οταν πηγαινα σχολειο ηθελα κατι πιο χαλαρο.

Και οντως η διοικηση εχει μερικες πολυ ωραιες κοπελες αλλα πολυ ψωνισμενες οι περισσοτερες αστα να πανε. Με ρωταει μια μια φορα που μενω τις λεω Πατησια μου λεει "που ειναι αυτο?" της λεω κεντρο Αθηνα, μου λεει μετα ασε με μονο απο Κηφησια και κεφαλαρι ξερω εγω και σηκωνετε και φευγει..:lol::lol:

Και για να μην ξεφευγουμε peace brothers και δειτε eurovision να γελασετε ειναι τραγικοι ολοι..:P:p

Δημοσ.
πατε μαζι στην χρυση αυγη?

Ναι γνωριστηκαμε ενώ δέρναμε κάτι ψευροπροοδευτικά αναρχοκουμούνια που βρωμούσαν.

Εσύ τι λέει?Πως την βγάζεις?

Δημοσ.

εγω εχω εκφρασει την αποψη μου για τους αλβανους. να αγιασει το ποδι των καραμπινερι που τους πεταγαν στην θαλασα στο μπαρι. πειτε με φασιστα πειτε με οτι θελετε. γουσταρω ολους τους λαους ολες τις ρατσες περισοτερο και απο την δικια μας αλβανο δεν θελω να βλεπω μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. πειτε με και φασιστα πειτε με και χρυσαυγιτη δεν θελω να τους βλεπω μπροστα μου. τετοια κακια και φθονο σε ματι ανθρωπου δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου. αντε δυο τρεις κυριλε να εχω γνωρισει και μερικους οικογενειαρχες οι υπολοιποι απλα δεν.... και οσοι δεν καταλαβαινετε τι λεω ελατε για ενα μηνα καλοκαιρι στο γκυζη και αν κοιμηθειτε φυσιολογικα εστω και μια μερα χωρις κραυγες και αλβανικα τραγουδια στην διαπασων 2 το βραδυ ελατε να μου πειτε .

Δημοσ.
εγω εχω εκφρασει την αποψη μου για τους αλβανους. να αγιασει το ποδι των καραμπινερι που τους πεταγαν στην θαλασα στο μπαρι. πειτε με φασιστα πειτε με οτι θελετε. γουσταρω ολους τους λαους ολες τις ρατσες περισοτερο και απο την δικια μας αλβανο δεν θελω να βλεπω μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. πειτε με και φασιστα πειτε με και χρυσαυγιτη δεν θελω να τους βλεπω μπροστα μου. τετοια κακια και φθονο σε ματι ανθρωπου δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου. αντε δυο τρεις κυριλε να εχω γνωρισει και μερικους οικογενειαρχες οι υπολοιποι απλα δεν....

http://www.youtube.com/watch?v=RNKNqmL3Vcg&feature=related

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...