katerina_a_86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Η Ελλάδα δεν πρόκειται/δεν έχει λόγο να γίνει. Έγώ λέω ότι έχει λόγο να γίνει. ...Κακώς συνεχίζω, η φράση τα λέει όλα, αλλά : το γεγονός ότι πολλοί παράγοντες ανοίγουν τα σύνορα, κι όχι μόνο η αδυναμία φύλαξης. το παραπάνω, και πολλάκις πιο πριν ..το θέμα είναι να μη ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ σ' αυτό, αλλά παρ' ολ' αυτά, ανάφερε κάποιους τρόπους, και φρόντισε να συμβαδίζουν με τις διεθνείς διατάξεις. Δεν είμαι στρατιωτικός αλλά δεν νομίζω ότι αυτό ειναι το πρόβλημα.Ας τους συλλαμβανουν στα συνορα και να τους διώχνουν άμεσα.Σιγα το πρόβλημα. ...ΤΟΤΕ δεν ΕΧΕΙΣ θέμα. Είναι το μόνο. Από κει και πέρα, πάμε είτε σε αστήρικτα "θα" "ίσως" και φόβους, που αντίκρυσμα δεν είχαν καν/δεν έχουν πουθενά. Στη χειρότερη, μιλάμε απλά για ρατσισμό. Έχω.Το λέω παρακάτω.Τι βάζεις quote?Άντε πάλι με τον ρατσισμο... Κι εσύ είσαι καμπούρης. ..ακόμα 1 φορά : ΠΟΥΘΕΝΑ οι μετανάστες, ως μειονότητα, δεν έχουν ανατρέψει κράτη. Ιστορικό δηλαδή δεν υπάρχει. Η ελλάδα συνορεύει με την Αλβανία. ...μπορεί "αλλού" στην "πλάκα" να προτιμούσαν διάφοροι να σωπάσεις, αλλά το θέμα δεν είναι να σωπάσεις. Ειλικρινά. Να καταλάβεις είναι, και δεν το λέω με ΚΑΜΜΙΑ μειωτική διάθεση. Κι εγώ τα ίδια πιστεύω για σένα.Επίσης έχεις ένα υφάκι αυθεντίας και ανωτερότητας. ...υπο κράτηση/δίωξη/ό,τι να 'ναι, είναι όποιοι ΕΙΝΑΙ "επικίνδυνοι". Δεν έχει σημασία (στη θεωρία πάντα), αν έχει κάποιος ιδέες όπως πχ ο Χίτλερ, ΧΩΡΙΣ να έχει διαβάσει γι' αυτές. Αυτό που εννοούσα είναι ποιά είναι η θέση όσων έχουν παρόμοιες ιδέες. Μη μπλέκεις τις ιδέες μου με ιδέες άλλων. ...καλή ώρα. Τώρα εσύ κάνεις διάλογο? ? υπό ΠΟΙΑ έννοια πάνε πίσω...Δεν ξέρω εγώ να "καθυστεράνε" (στην ΗΔΗ σακατεμένη "εκπαίδευση") για χάριν των "αδαών". Δεν ξέρω να το κάνουν ΟΥΤΕ για τα "καθυστερημένα" ελληνόπουλα. ΞΕΡΩ όμως ότι συνήθως τα ΟΠΟΙΑ παιδια μεταναστών, να ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ για να "τους προλάβουν". Έχω διάφορα προσωπικά παραδείγματα, και δε νομίζω να γνώρισα μόνο πεφωτισμένους. Ειλικρινά, το παράδειγμα είναι "παιδικό"...Πίστεψέ με, είναι "παρείες" τα μεταναστόπουλα, κι αν ΜΆΘΟΥΝ κάτι, απ΄το ΔΙΚΟ τους σκίσιμο θα προέλθει... Δεν είσαι ενημερωμένος.Δεν είναι άγγλοι και Γάλλοι οι μετανάστες που ήρθαν. Δεν είναι ντροπή είναι η αλήθεια. Αν η υποβάθμιση είναι το ΘΕΑΜΑ των "τριτοκοσμικών", τότε συγγνώμη, αλλά δεν σε τιμά ως άνθρωπο μια τέτοια ματιά. έλεος... ...ΚΑΝΕ και λίγο μάρκετινγκ, γιατί τα "αγνά αισθήματα ξενοφοβίας" ΚΑΚΟ μας κάνουν....ενώ έχεις την εντύπωση ότι αντιθέτως προσφέρεις έτσι.... Λες πολλά.Στην Σπάρτα έλεγαν ότι το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.(κουράστικα) Μάρκετινγκ ας κάνουν αυτοί που δεν πιστεύουν στο δίκαιο των ιδεών τους.
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αν δέχεσαι καποιον στην χωρα σου πρέπει να τον δεχτεις σαν ανθρωπο ισαξιο και να του δωσεις τα ισαξια ανθρωπινα δικαιωματα και πολιτικά αυτα που του αναλογουν. Αν δεν μπορεις να φερθεις ανθρωπινα σαν κρατος δεν πρεπει να τους δεχεσαι καθόλου. Είπα εγώ να τους δεχτούμε? Σε μερικά αποσπάσματα σε ειδησεις βλέπω ότι αν εισαι μεταναστης στην ελλάδα δεν ειναι και ότι το πιο ευχάριστο. Οταν κάποιος είναι νόμιμος πολίτης της χώρας, πρέπει να έχει τον σεβασμό και την αντιμετώπιση που θα ειχε και ενας ιθαγενείς. Και καμια μα καμία διάκριση σε κανένα τομέα. Ουτε επαγγελματικό ούτε εκπαιδευτικό. Έχεις απόλυτο δίκιο.Αν αποφασίσουμε ότι μας συμφέρει να τους δεχτούμε πρέπει να τους φερόμαστε απόλυτα ισάξια.
kage Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 αν υπηρχαν ΜΟΝΟ νομμιμοι κατι θα γινοταν αλλα οταν καθε μερα ερχονται με περπατημα απο τα βουνα των συνορων ή με ταχυπλοα 10 ατομα δεν παει να πει οτι τους δεχτηκαμε ! Πες μου εσυ ακριβώς τι πιστεύεις για να σου απαντήσω, δεν πρόκειται να απαντείσς σε μερικά copy/paste. Αν αναφέρεται σε εμένα η ερώτηση, δεν δηλώνω έλληνας, αλβανός δηλώνω. δεν ρωταω απανταω με στοιχεια το τι κακο ή καλο κανουν οι αλλοδαποι! τον αλλον ρωτησα ton washloud
Lucifer Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Παρεμπιπτόντως, σε αυτό το θρεντ δεν θα υπάρχει η ελαστικότητα που υπήρξε στο αλβανοτέτοιο. Επίσης, έγκυρες πηγές λένε πως η κατερίνα δώδεκα χιλιάδες οχτακόσα τόσο είναι ωραίο γκομενάκι.
elis88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 αν υπηρχαν ΜΟΝΟ νομμιμοι κατι θα γινοταν αλλα οταν καθε μερα ερχονται με περπατημα απο τα βουνα των συνορων 10 ατομα δεν παει να πει οτι τους δεχτηκαμε ! Για πες, ποιος φταίει για αυτο. Μήπως πρέπει να φυλάτε καλλύτερα τα σύνορά σας κλπ. Θα ακούω εγώ όλα αυτα επειδή σε μερικους ( λίγους ) τους ήρθε να έρθουν από τα βουνά. Ας μιλάμε για τους νόμιμους καλύτερα γιατί αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
raven360 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Παντως παιδια το να μπεις μεταναστης σημερα στην Ελλαδα εχει γινει οντως τρομερα δυσκολο. Το ξερω απο μια αλβανιδα που εχουμε για οικιακη βοηθο εδω και 2 χρονια δε μπορει να φερει τον αντρα της στην Ελλαδα και η ιδια κινδυνευει να απελλαθει λεει. Οι μεταναστες ειναι καλοι για την οικονομια αρκει να ειναι τοσοι στον αριθμο οσοι μπορει να αντεξει το κρατος, παραπανω θα υπαρξει προβλημα γιατι δε μπορουν να απορροφηθουν απο την Ελληνικη οικονομια χωρις συνεπειες, δεν ειναι ρατσιστικο αυτο ειναι οικονομικα. Παντως σε μερικες περιοχες οι μεταναστες ειναι περισσοτεροι απο τους Ελληνες, εδω κατω Πατησια η κατασταση δεν υπαρχει, σε καθε πολυκατοικια ειναι στανταρ περισσοτεροι Ελληνες απο ξενους, ενας φιλος μου ειναι ο μονος Ελληνας σε μια πολυκατοικια με 22 διαμερισματα. Αποτελεσμα ολου αυτου δηλαδη της ανεξελεγκτης μεταναστευσης ειναι η υποβαθμιση της περιοχης γιατι οσοι ειχαν λεφτα την εκαναν με ελαφρα για βορεια η νοτια. Η οικογενεια μου μενει απο πολυ παλια πατησια και μου λενε οτι παλια πριν ερθουν ολοι οι ξενοι η περιοχη δεν ειχε καμια σχεση. Δεν ειναι ξενοφοβια ολα αυτα ειναι η καθημερινη πραγματικοτητα για οσους ζουν σε τετοιες περιοχες, δεν εχω τιποτα με τους μεταναστες ολοι ανθρωποι ειναι και μαλιστα αναγνωριζω τις δυσκολιες του να πας μεταναστης σε μια αλλη χωρα αλλα ολα πρεπει να γινονται με μεθοδο και με προγραμματισμο απο την πλευρα της κυβερνησης. Αν γινουμε σε λιγα χρονια getto σαν την Αμερικη θα σας αρεσει δηλαδη ολοι οι οικονομικα ανετοι να ζουν σε περιοχες χωρις μεταναστες με ισχυρη αστυνομευση κ.α και οι υπολοιποι στο ιδιο τσουβαλι και σκοτωθειτε μεταξυ σας. ΥΓ: Δεν ειμαι ρατσιστης ουτε φασιστας..:p
elis88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Παρεμπιπτόντως, σε αυτό το θρεντ δεν θα υπάρχει η ελαστικότητα που υπήρξε στο αλβανοτέτοιο. Επίσης, έγκυρες πηγές λένε πως η κατερίνα δώδεκα χιλιάδες οχτακόσα τόσο είναι ωραίο γκομενάκι. Κατερίνα είμαι "ελληνας". Θέλω τοιυς αλβανούς μόνο αν με συμφερει και δουλεύουν για μένα δωρεαν.. Πάμε για καφέ;
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δεν υποτιμάω εγώ το γένος μου, εσυ τους υποτιμάς που νομίζεις ότι ρίχνουν το επίπεδο στα σχολεία.Εξάλου και να θέλουν δεν γίνεται να μπουν άλλοι Αλβανοί στην Ελλάδα και να πάνε και σε σχολείο κι όλας. Για αυτο μάλλον δεν στέκει αυτο που λες. Τώρα το πως μπορεί να ρίχνουν το επιπέδο οι μετανάστες... δεν μπορώ να καταλάβω. Τους μαθένουν ποιο αργα την αλφαβήτα. Γιατί η μητρική τους γλώσσα δεν είναι τα ελληνικά. Έχω φίλους πολλούς δασκάλους που μου λένε για το πρόβλημα. Δεν τους υποτιμάω.Περιγράφω την κατάσταση.Για ρώτα κανέναν δάσκαλο. Δεν είπα ότι είναι χαζοί. Και δεν χρειάζεται να μπούνε κι άλλοι για να στέκει αυτό που λέω. Πριν λίγο παραδέχτηκα ότι δεν είσαι ρατσίστρια, μην με κάνεις να το πάρω πίσω, με προκαλεις. Αν μου βρεις έναν λόγο θα αποδεχτώ ότι είναι ρατσίστρια. Εγώ μπορώ να πω για σένα ότι υποτίμησες το γυναικείο φύλο με αυτά που μου έλεγες στο προηγούμενο post. Εσυ τι έχεις να μου προσάψεις? Αλλό να ασχολείσαι με τα πολιτικά και άλλο να γίνεσαι παιχνιδάκι των πολιτικών. Υπάρχουν πολλά ποιο σημαντικά πραγματα να ασχοληθείς σε σχέση με τα πολιτικά στην Ελλάδα. Γιατί με προσβάλεις?Είναι σαν να με λες χαζή.Είπα εγώ ότι εσυ γίνεσαι παιχνιδακι? Απαγορεύεται να έχω τις απόψεις μου? Άσε εμένα να κρίνω τι είναι σημαντικό για την χώρα μου. Αλλά άστα αυτά.Αυτά είναι κρυλόγημα.Ο καρκίνος είναι η ενδεχόμενη δημιουργία μειονότητας και οι επερχόμενες διεκδικήσεις.
kage Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 αμα πυροβολαγαν οσους περναγαν τα συνορα οπως κανουν αλλα κρατη θα λεγες το ιδιο?οτι τοτε τα φυλανε σωστα?ή μηπως θες να μαντρωσουν μερικες χιλ. εκτασεις? οσοι μπηκαν κ ειναι νομμιμοι εχουν ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ αυτοι αν θελουν να την κανουν μονιμοι ειναι δικο τους προβλημα... σωπα ρε να φερουνε κ το σοι τους για να περασουν καλα? εχετε ιδεα πως πηγαν οι ελληνες μεταναστες στο εξωτερικο?ερχοντουσαν π.χ. οι γερμανοι κ λεγαν θελουμε 100 ατομα για τα χωραφια...δεν ειπαν ποτε θελουμε 100 ατομα με το σοι τους... Αλλά άστα αυτά.Αυτά είναι κρυλόγημα.Ο καρκίνος είναι η ενδεχόμενη δημιουργία μειονότητας και οι επερχόμενες διεκδικήσεις.[/b]σωστο @λουσιφερ που κολλα το τι γκομενακι ειναι, με το θεμα...επισης αφου βλεπεις οτι το τοπικ εκεινο ειχε παρει την πορεια για τους μεταναστες γιατι δεν τα μεταφερεις εκει τα ποστ απο εδω?
Lucifer Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Θέλω να εξαπολύσω πάνω της τον αλέτζο μπας και χαλαρώσει.
elis88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 αν υπηρχαν ΜΟΝΟ νομμιμοι κατι θα γινοταν αλλα οταν καθε μερα ερχονται με περπατημα απο τα βουνα των συνορων ή με ταχυπλοα 10 ατομα δεν παει να πει οτι τους δεχτηκαμε ! δεν ρωταω απανταω με στοιχεια το τι κακο ή καλο κανουν οι αλλοδαποι! τον αλλον ρωτησα ton washloud Τα στοιχεία σου λένε μόνο τα κακά όμως. Άμα ήθελα στοιχεία θα έψαχνα στο google, αν έχεις δικια σου άποψη πες την με δικά σου λόγια και όχι με copy/paste
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Κατερίνα είμαι "ελληνας". Θέλω τοιυς αλβανούς μόνο αν με συμφερει και δουλεύουν για μένα δωρεαν.. Πάμε για καφέ; Όχι δεν γουστάρω άτομα που θέλουν να δουλεύουν οι άλλοι γι αυτους δωρεάν. Ούτε άτομα που επιχειρηματολογουν ειρωνευόμενοι. Οπότε δεν πάμε για καφέ.
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Θέλω να εξαπολύσω πάνω της τον αλέτζο μπας και χαλαρώσει. Τι είναι το αλέτζο?Μετανάστης?
DIMITRISG Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 katerina κατι σου πρότεινε πριν ο elis88 , παιδια μην το κουραζετε αν γουσταριζόσαστε. αντε να ζησετε, και στα δικά μου baaahhh !
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 katerina κατι σου πρότεινε πριν ο elis88 , παιδια μην το κουραζετε αν γουσταριζόσαστε. αντε να ζησετε, και στα δικά μου baaahhh ! Δεν βλέπω σίριαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.