tsiouficto Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με αυτά τα 3 χαρακτηριστικά των LCD τηλεοράσεων. Η απορια μου είναι τι "τιμές" παίρνουν, και πότε είναι καλύτερες? (πχ. η αντίθεση 8000:1 είναι καλύτερη ή χειροτερη από την 10000:1?)
2007MM2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με αυτά τα 3 χαρακτηριστικά των LCD τηλεοράσεων. Η απορια μου είναι τι "τιμές" παίρνουν, και πότε είναι καλύτερες? (πχ. η αντίθεση 8000:1 είναι καλύτερη ή χειροτερη από την 10000:1?) Θεωρητικά καλύτερη είναι η υψηλότερη αντίθεση και φωτινότητα και η χαμηλότερη απόκριση. Λέω θεωρητικά γιατί οι εταιρίες κάνουν διάφορα τεχνάσματα για να ανεβάζουν τις τιμές αυτές με αποτέλεσμα να υπάρχουν LCD με μικρότερη αντίθεση που παίζουν καλύτερα από άλλες με υψηλότερη. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να βασιστείς στις τιμές αυτές για να διαλέξεις. Θα πρέπει να διαβάσεις συνολικά reviews και προπάντων να τις δεις από κοντά για να δεις αν πράγματη σου αρέσει ένα μοντέλο.
tsiouficto Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ πολύ. Δεν ρωτάω πάντως για να αγοράσω. Απλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, θέλω να μάθω κάποια πράγματα εντελώς εγκυκλοπαιδικά. Εννοείται οτι αμα χρειαστεί να αγοράσω, θα το ψαξω πιο πολυ και δε θα αρκεστώ στα χαρακτηριστικά και μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.