Προς το περιεχόμενο

η οθονη παιρνει μπροστα με 2-3 ρεσταρτ..

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω σοβαρο προβλημα με το υπολογιστη που εχω για τις εγγραφες μου , μουσικο pc , μου κανει κατι κουλα παταω να ανοιξει και μερικες φορες ενω δουλευουν οι ψυκτρες κτλ η οθονη γιοκ .. μαυρη και αραχνη αν φαει κανα 2 ρεσταρτ τοτε αρχιζει και δουλευει , τα ξυλωσα ολα απο πανω οταν την ειχα εξω την τεσταρα 5 φορες και ανοιξε την κουμπωσα επανω εβαλα και ενα φυλλο χαρτι α4 για τυχων βραχυκυκλωματα απο κατω αλλαξα τροφοδοτικο γιατι αν κουνουσα το 12πινο εσβηνε αλλα ΠΑΛΙ μερικες φορες δεν αναβει τι μπορει να φταιει ρε παιδια??? κανενα καλωδιο vga μηπως , πρεπει να πω οτι καρτα γραφικων δεν εχω αλλα εχω την ονμποαρτ δοκιμασα με μια ατι 9000 αλλα δε ανοιξε ποτε με αυτην εξαλλου δε θυμαμαι αν λειτουργει κιολας.. πειτε σας παρακαλω τι μπορει να φταιει αλλιως την πεταω και υσηχαζω , η οθονη δουλευει οταν την δοκιμαζω στο λαπτοπ..

Δημοσ.

Καλησπερα,σημερα ειδα το μηνυμα σου,ειχα ασχολια με το Ubuntu που εγκατεστησα,και δουλευει παρα πολυ καλα,στο θεμα τωρα,παρεμφερες προβλημα ειχα με τη θυρα usb,μη στα πολυλογω,εφταιγαν,οι επαφες της motherboard...κοιταξε το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...