Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξωτερικο σκληρο Toshiba 250gb usb

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται για εξ.σκληρο δισκο Toshiba 250gb με συνδεση usb ο οποιος ξαφνικα μου παρουσιασε το εξης προβλημα,δεν μου ανοιγει(οχι δεν τον αναγνωριζει απλως).Το ενδεικτικο λαμπακι ειναι κοκκινο και κανει να ανοιξει αλλα τιποτα..Ειτε τον ανοιγοκλεινω πολλες φορες ειτε τον εχω ωρες ανοιχτο παραμενει κοκκινο το λαμπακι..Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει?Μπορω να σωσω τα αρχεια μου τουλαχιστον αν οχι την λειτουργια του δισκου?Αν ναι με ποιο τροπο?Ευχαριστω προκαταβολικα..

Δημοσ.

ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Μ ΕΝΑΝ 80ΑΡΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΡΑΧΗΚΗΚΛΩΝΕ ΤΟ HUB Κ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΝ ΣΤΟ ΒΡΕΙΣΚΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΝ Η/Υ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΔΙΑ Η ΚΑΝΑ HUB Η ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΟΥ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑ USB ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!!

Δημοσ.

Εχει γινει η συνδεση με αλλον υπολογιστη και ουτε σε αυτον υπαρχει αναγνωριση του δισκου; Δες απο το bios η απο disk management μηπως και τον εχει εκει. Επισης κατεβασε μια live διανομη του slax linux και κανε boot απο το cd του λειτουργικου συστηματος ωστε να δεις τις συσκευες που σου βγαζει και ισως μεσα σε αυτες υπαρχει και ο δισκος. Ισως το προβλημα ειναι θεμα κατασκευης του δισκου αλλα κανε εναν ελεγχο πρωτα.

Δημοσ.

Ο δισκος ειναι εσωτερικος σε θήκη?Αν ισχυει κατι τετοιο πολυ πιθανον να εχει παραδωσει πνευμα ο controller του κουτιου

Δημοσ.

Παιδια ο δισκος ειναι χωρις θηκη κ για να το πω απλα δεν παιρνει μπρος!Οχι απλα δν τον αναγνωριζει αλλα ειναι σαν να κολλαει σε μια off κατασταση και να το παλευει να ανοιξει..Ενας φιλος μ ειπε πως ισως θελει format..Εσεις τι λετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...