Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για chip PS2 ή Memor32

kflabouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα chip στο ps2(οχι το σλιμ)αλλα μου εχει χαλασει και πλεον διαβαζει μονο κανονικα cd!

η version του μηχανηματος ειναι η..

console scph-39004

browser 1.20

cd player 1.20

playstation driver 1.10

dvd player 2.13e

Το θεμα μου ειναι πιο chip να παρω ?Μου ειπαν για το modbo4 ομως δε ξερω τι γινεται..επισης αν το αγορασω πιος μπορει να το βαλει χωρις να δωσω τα μαλλια της κεφαλης μου??

Επισης διαβασα και καποια πραγματα για το Memor32,δεν εχω καταλαβει ακριβως τι χρειαζετε να κανεις,απλα το βαζεις στην υποδοχη της memory card και βαζεις το αντεγραμμενο cd και παιζει,η θελει και αλλη διαδικασια?Μπαινει στο πσ2 μου?αξιζει?δουλευει?

Εχω πολλες ερωτησεις και ειμαι πολυ μπερδεμενος!!:-D

Επισης εχω καποιο σκληρο δισκο ιde που μπορω να τον χρησιμοποιησω!Αυτο γιατι τον χρησιμοποιουν,μονο για να βαζουν τα αντεγραμμενα games μεσα η της ταινιες??Για παραδειγμα μπορω ενω δεν εχω chipaki να βαλω τα αρχεια στο σκληρο και να παιξω κανονικα??

Δημοσ.

Εστειλα σημερα στο ebworld και μου ειπαν για το modbo4 40εθρο μαζι με την εγκατασταση,αξιζει?Βοηθηστε λιγο!

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι έχω εγώ στο δικό μου...

Πάντως απο σχετικά θέματα που έχω διαβάσει.. το modbo είναι καλή περίπτωση.. και τα 40 euro είναι επίσης καλούλα τιμή...

Go for it!@

Δημοσ.

Βάλε το χωρίς δεύτερη σκέψη.Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και για τα σημερινά δεδομένα είναι το καλύτερο modchip σε σχέση τιμή/απόδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...