ntinos82st Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Παιδιά θα ηθελα λίγη βοήθεια! θέλω να αγοράσω επεξεργαστή και δεν ξέρω ποιόν σε INTEL. μπορώ να διαθέσω μεχρι 500€. έχετε τίποτα να προτείνετε? εαν μπορείτε παραθέστε και κανενα link. ευχαριστώ πολύ.
telnet05 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δες για Q9450 και Q9550. Τετραπυρηνοι και σφαιρα. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGRkaJiXmJTK/viewproduct/Intel_Core_2_Quad_Q9450/ http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAWQ
antonl Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα μην διαβάσεις τα παρακάτω. Μήπως τα (έστω μέχρι) 500? είναι υπερβολικό ποσό για έναν επεξεργαστή και μόνο; Δηλαδή αν ένας επεξεργαστής με 500? αποδίδει 10% παραπάνω από έναν με 250? (όπως συμβαίνει μ' αυτούς που αναφέρει ο telnet05), θα επιλέξεις τον ακριβότερο; Επίσης θα βοηθούσε να έλεγες για τι χρήση προορίζεις τον υπολογιστή.
KANTAFY2002 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 φιλε μου καταρχην πες μας τη συστημα εχεισ η η που θα τον βαλεις και γιατι δουλειες θα τον χρησιμοποιησης παντως δικη μου γνωμη ειναι ενας διπλοπυρινος σε ταχυτητα μεχρι 3GHZ σε καλυπτη αλλα αυτα παντως αναλογα οπωσ ειπα γιατι θα τον χρησιμοποιησης το pc ΠΧ ΠΑΙΧΙΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ INTEL ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 200 EURO ελπιζω να βοηθησα
raven3x7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αν δεν μας πεις χρήση ότι κι να σου πούμε θα είναι μαντεψιά. Και οι τετραπύρηνοι έχουν τη χρήση τους(π.χ. 3d rendering)
ntinos82st Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 τον επεξεργαστη τον θέλω για 3d rendering, gia pro engineering και άλλα προγράμματα που δουλεύω. τώρα εχω ενα P4 3.4 και σέρνετε με όλα αυτά τα προγράμματα που δουλεύω. βεβαια που και που το χρησιμοποιώ και για παιχνίδια.
oneofthem Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 κοίτα σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα και διπύρηνο να βάλεις η διαφορά που θα δεις στο pro/e θα είναι μέρα με τη νύχτα, υποθέτω πως τα project που ασχολείσαι δεν είναι απαιτητικά οπότε αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα παίρνεις κάτι φθηνότερο αλλά εννοείται αν έχεις τα χρήματα και πας σε τετραπύρηνο είναι ακόμη καλύτερα και δεν θα πάει χαμένος τώρα αν το θες για rendering σε καθαρά 3d πακέτα και όχι cad τότε πας καλύτερα κατευθείαν σε τετραπύρηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.