Προς το περιεχόμενο

Προβλημα forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χτες δεν μπορω να κανω συνδεση, αναβοσβηνει το φωτακι συνεχεια στο μοντεμ και κανει τον χαρακτηριστικο ηχο... Τωρα συνδεθηκα αλλα σε μια ωρα μπορει να με πεταξει.

Εχω απληρωτους 3 μηνες, αν το αφησω κι αλλο θα μου κοψουν τη συνδεση?

Δημοσ.

Και προτίμησες να ποστάρεις εδώ αντί να πάρεις τηλέφωνο να σου πουν αν έχει πρόβλημα η σύνδεση σου?

:fear:

Δημοσ.

καταρχην παρε τηλ να δεις τι γινετε με την γραμμη.β.διαβασε το sticky σωστη εγκατασταση adsl.μετα 8α σε παρουν την να σου πουν γιατι δνε εχεις πληρωσει και οπως σε ολες τις ετερειες καποια στιγμη 8α παει διαμεσο δικηγορικου γραφειου συνηθως.

Δημοσ.
Και προτίμησες να ποστάρεις εδώ αντί να πάρεις τηλέφωνο να σου πουν αν έχει πρόβλημα η σύνδεση σου?

Καταρχην, οποιος βαριεται να απαντησει, δεν απανταει, δεν χρειαζεται να κανετε τον εξυπνο.

Ναι, προτιμησα να ποσταρω εδω πρωτα γιατι εκει θελω μιση ωρα να πιασω γραμμη, και εδω μπορει να μου απαντησει καποιος πιο συντομα.

Υπαρχει κανενα οριο στα μηνυματα που ποσταρεις?

:fear:

....:rolleyes::rolleyes:

Τελος παντων, το ελυσα,

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Moυ ειπαν να ξαναεγκαταστησω drivers απο το modem, αλλα επειδη μου εβγαλε ενα αλλο προβλημα (δεν γινοταν autorun απο το cd, και δεν εκανε εγκατασταση, προβλημα υπολογιστη (?)) εκανα επαναφορα συστηματος.

Δημοσ.

αν εχεις crypto f200 και καθεσε με αυτο τοτε ειναι μαζοχια.πετατο μακρια και παρε ρουτερ να βρεις ηρεμια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...