flo1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Απο χτες δεν μπορω να κανω συνδεση, αναβοσβηνει το φωτακι συνεχεια στο μοντεμ και κανει τον χαρακτηριστικο ηχο... Τωρα συνδεθηκα αλλα σε μια ωρα μπορει να με πεταξει. Εχω απληρωτους 3 μηνες, αν το αφησω κι αλλο θα μου κοψουν τη συνδεση?
Dreamina Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Και προτίμησες να ποστάρεις εδώ αντί να πάρεις τηλέφωνο να σου πουν αν έχει πρόβλημα η σύνδεση σου?
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 καταρχην παρε τηλ να δεις τι γινετε με την γραμμη.β.διαβασε το sticky σωστη εγκατασταση adsl.μετα 8α σε παρουν την να σου πουν γιατι δνε εχεις πληρωσει και οπως σε ολες τις ετερειες καποια στιγμη 8α παει διαμεσο δικηγορικου γραφειου συνηθως.
flo1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Και προτίμησες να ποστάρεις εδώ αντί να πάρεις τηλέφωνο να σου πουν αν έχει πρόβλημα η σύνδεση σου? Καταρχην, οποιος βαριεται να απαντησει, δεν απανταει, δεν χρειαζεται να κανετε τον εξυπνο. Ναι, προτιμησα να ποσταρω εδω πρωτα γιατι εκει θελω μιση ωρα να πιασω γραμμη, και εδω μπορει να μου απαντησει καποιος πιο συντομα. Υπαρχει κανενα οριο στα μηνυματα που ποσταρεις? ....:rolleyes: Τελος παντων, το ελυσα, Ευχαριστω.
alexisgt Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τελος παντων, το ελυσα,Ευχαριστω. Τι ήταν τελικά..?
flo1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Moυ ειπαν να ξαναεγκαταστησω drivers απο το modem, αλλα επειδη μου εβγαλε ενα αλλο προβλημα (δεν γινοταν autorun απο το cd, και δεν εκανε εγκατασταση, προβλημα υπολογιστη (?)) εκανα επαναφορα συστηματος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 για αυτό ETHERNET FTW...μακρυά από usb...
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 αν εχεις crypto f200 και καθεσε με αυτο τοτε ειναι μαζοχια.πετατο μακρια και παρε ρουτερ να βρεις ηρεμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.