Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό WD7500AAKS

parashosp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

ΧΑΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΕΠΕΝΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΑΝΕΤΕ.

Δημοσ.

Ποιο λειτουργικο συστημα εχεις ( xp η vista ); Συνδεσε τον σε αλλη θυρα usb του υπολογιστη ειτε δοκιμασε με καποιο αλλο Pc με το ιδιο η ακομα και διαφορετικο λειτουργικο. Το κουτι του σκληρου δισκου μηπως ειχε καποιο cd με drivers;

Δημοσ.

εχω xp αλλα το πακετο δεν ειχε καπιο λειτουργικο για xp η vista μονο για windows 98,2000 εχω motherboard τιs gigabyte(GA965G-DS3) εκανα αλλαγη του σκληρου εβαλα ενα 350G στο κουτι και λειτουργει μια χαρα καθωs αψωγα δουλευει και εξωτερικοs μεσα στον υπολογιστη οχι απο το usb αλλα με τε καλωδια sata και με ρευμα μεσα απο τον υπολογιστη και οχι απο το τροφοδοτικο του.

Δημοσ.
εχω xp αλλα το πακετο δεν ειχε καπιο λειτουργικο για xp η vista μονο για windows 98,2000 εχω motherboard τιs gigabyte(GA965G-DS3) εκανα αλλαγη του σκληρου εβαλα ενα 350G στο κουτι και λειτουργει μια χαρα καθωs αψωγα δουλευει και εξωτερικοs μεσα στον υπολογιστη οχι απο το usb αλλα με τε καλωδια sata και με ρευμα μεσα απο τον υπολογιστη και οχι απο το τροφοδοτικο του.

Μου είχε συμβεί και μένα με WD80άρι εξωτερικό. Μετά απο δεύτερο φορμάρισμα δεν μου ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα.

Δημοσ.

1.δες αμα στο manual αναφερει κατι για το προβλημα σου(αφου στη διαχειριση δισκων εχει θαυμαστικο)

2.ειναι μεσα στην εγγυηση?

3.μηπως εχει προβλημα κανα καλωδιο?

δε μουχει συμβει παντως κατι τετοιο...

Δημοσ.

το manual δεν αναφερει κατι σχετικο με το προβλημα πιστευω οτι ειναι καθαρα προβλημα του controller του εξωτερικου.Καθωs δεν μπορω να βρω και το μοντελο στο site του κατασκευαστη(MDL:WD7500C032-002 τιs σειραs WD7500AAKS.... Παντωs ταιριαζει σε τιτλο που διαβαζα στο site απο καποι φιλο που ειχε καποιο παρομιο προβλημα και εγραφε.<ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ>.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...