murcielago580 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Γεια σας.εχω ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω για κανενα λογο να το εξηγησω.εχω εναν pentium 4 3.0 ghz ht με 1 gb ram kai tin 1650 pro.σχετικα παλιο....λοιπον πριν λιγο καιρο αποφασισα να ανοιξω το κουτι να το καθαρισω απο τις σκονες.ολα καλα αλλαξα και παστα στον επεξεργαστη καθαρισα τους ανεμιστηρες-ψυκτρες και ανοιγω το pc.μπαινω να παιξω lineage2 και ηταν πραγματικα σαν να εκανα αναβαθμιση στο pc.ολα κυλουσαν πιο ομαλα με πολλα περισσοτερα fps απο πριν κατα εναν περιεργο λογο.γενικα ηταν αρκετα καλυτερο το pc σε ολα μετατροπη ταινιων κλπ.σημερα μετα απο κανα 2 κλωτσιες που εφαγε....το ξαναανοιξα γτ ειχε βγει απο την θεση της η ψυκτρα του επεξεργαστη και εσπασε ενα πλαστικο στο τροφοδοτικο.τπτ κακο ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα.ομως το θεμα ειναι οτι τωρα που ξαναανοιξα το κουτι οι επιδοσεις του pc εγιναν οπως πριν.δλδ ειναι παλι αργο οπως πριν το καθαρισω.μπορει καποιος να βοηθησει???
murcielago580 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ρε παιδια δεν ξερει να με βοηθησει???καμια βοηθεια η καμια ιδεα κανεις????
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μιά περίπτωση (που όμως δεν έχει να κάνει με κλωτσιές και καθαρίσματα) είναι είτε κάτι να έχει αλλάξει στο BIOS (πχ η ταχύτητα του επεξεργαστή), είτε στα windows (να έχει γυρίσει σε PIO mode o controller που έχει πάνω τον δίσκο).
murcielago580 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 γινεται να γινει αυτο χωρις εγω να κανω κατι?δλδ και στην πρωτη φορα που ανοιχτηκε το κουτι και ειδα καλυτερευση στις επιδοσεις να εγινε κατι τετοιο και μετα παλι το ιδιο αλλα αντιστροφα?
panagos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Κλωτσάς το pc σου και αναρωτιέσαι γιατί δεν λειτουργεί καλά; Βγάλε όλα τα Hardware απο μέσα, και ξανακούμπωσέ τα. Βεβαιώσου οτι λειτουργεί σωστά η ψύκτρα. Γιατί το κλώτσησες; Σε πήρε κανείς pk?
murcielago580 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 οκ παιδια το βρηκα.washcloud thanks ειχαν πειραχτει πολλα στο bios.panagos πιστευω ολοι καποια στιγμη φτανουμε σε ενα σημειο με το pc που μας βγαζει εξω απο τα ρουχα μας.anyway ευχαριστω και παλι
Sadamiraq Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ποτε μην βαρας το pc για κανενα λογο γιατι να ξερεις οτι αργα η γρηγορα θα σου το γυρισει και χειροτερα μαλιστα
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αυτό το τελευταίο είναι αρκετά καλό και για την υπογραφή μου...
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Έχουμε δει κακοποίηση συζήγων.κακοποίηση παιδιών ότι θα βλέπαμε και κακοποίηση ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν το περίμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.