MessengerOfGood Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δεν είμαι σίγουρος ότι όλες οι αγγελίες που εμφανίζονται ανοιχτές είναι πράγματι ανοιχτές. Μια δυό που ρώτησα συμφορουμίτες είχαν πουληθεί. Καλό είναι να θυμόμαστε να τις κλείνουμε για ευνόητους λόγους νομίζω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δεν είμαι σίγουρος ότι όλες οι αγγελίες που εμφανίζονται ανοιχτές είναι πράγματι ανοιχτές. Μια δυό που ρώτησα συμφορουμίτες είχαν πουληθεί. Καλό είναι να θυμόμαστε να τις κλείνουμε για ευνόητους λόγους νομίζω... Eναπόκειται στο μέλος που δημιουργεί την κάθε αγγελία να την ενημερώσει σχετικά (μέσω της Επεξεργασίας του μηνύματος) για το ποιά αντικείμενα πωλήθηκαν και ποιά όχι. Το forum δεν μπορεί να κάνει κάτι σε αυτό.
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Κι όμως, ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι. Εξαρτάται από το vBulletin: Μπορεί να επιβληθεί περιορισμός στο πόσα ενεργά threads μπορούν να υπάρχουν maximum σε ένα forum section για κάθε μέλος; Αν κάποιος λοιπόν θέλει να προσθέσει νέα αγγελία, θα πρέπει να ενδιαφερθεί και να ζητήσει διαγραφή μίας παλιότερης αγγελίας του που θα τον εμποδίζει να ποστάρει νέα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.