Προς το περιεχόμενο

Αγνώστου ταυτότητας ηλεκτρονικό πρόβλημα

tommi03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

This is my promblem:

Το pc μου τα σταμάτησε ξανά να λειτουργεί

ΟΚ το pc είναι ένας p4 2,53GHz και η μητρική είναι: http://www.baber.com/baber/411/ecs_p4s5a.htm

Παλιά είχε σταματήσει να ανταποκρίνεται δηλαδή όταν πάταγα το κουμπί να ανοίξει δεν έβγαζε τίποτα η οθόνη και το led που αναβοσβήνει όταν φορτώνει το pc έμενε μόνιμα αναμμένο ενώ οι ανεμιστήρες δούλευαν κανονικά και οι σκληρή δίσκοι δεν ακούγονταν να λειτουργούν ούτε έκανε το κλασικό μπιπ

Τον είχα αφημένο στην γωνία με την σκέψη ότι είχε πρόβλημα η μητρική

Μια μέρα μου ήρθε και μέτρησα της επαφές του τροφοδοτικού και προς έκπληξη μου είδα πως εκεί που έχει έξοδο για 12volt η βελόνα του πολυμετρου έπαιζε δεξιά αριστερά{αν βάλεις κάποιο led αναβοσβήνει(χρήσιμο για φωτορηθμηκό αλλά όχι για pc:-D:-D)}

Έτσι δοκίμασα κάποιο άλλο τροφοδοτικό της υπερβολικής ισχύς των 250watt και ο υπολογιστής δούλεψε μια χαρά για περίπου μια εβδομάδα μέχρι χθες βράδυ που ξανασταματησε να λειτουργεί (το τροφοδοτικό φαίνεται να λειτουργεί κανονικά)

Τη στα κομμάτια συμβαίνει είναι τελικά η μητρική ή είναι κάτι άλλο??

Δημοσ.

250 watt τροφοδοτικό έχω σε έναν pentium και με 2 σκληρους δυσκολεύεται να ανοίξει. Στον π4 που έχεις εσύ ακόμα και με έναν δίσκο και ενσωματωμένη καρτα γραφικών είναι πολύ πιθανον να μην φτάνει, έχουν περάσει και τα χρόνια του , οπότε... Γνωμη μου είναι ότι τη μια αυτή βδομάδα δούλευε στο όριο και κλάταρε. Πάρε καινούριο τροφοδοτικο. Βέβαια αν το ρεύμα που έδινε ήταν ασταθές , λόγω ότι δουλευε στο όριο, πολύ πιθανόν να έπαθε ζημιά και η μητρική ή και κάποιο άλλο υποσύστημα.

Δημοσ.

Δοκίμασα …ηλεκτροσόκ έβαλα ένα τροφοδοτικό 350 watt από τον υπολογιστή του αδερφού μου αλλά κανένα αποτέλεσμα

Αφού δεν χάλασε η μητρική την προηγούμενη φορά με το άλλο τροφοδοτικό που έκανε τα δικά του μου φαίνετε δύσκολο να χάλασε από αυτόν

Όλη την εβδομάδα λειτουργούσε τέλεια χωρίς το παραμικρό χωρίς να το ζορίζω ιδιαίτερα.

Παιδία please help θα μείνω χωρίς υπολογιστή ξανά και θα τρέχω για να κάνω της εργασίες της σχολής .

Να αναφέρω επίσης ότι δεν σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί αλλά αφού των είχα κλίσει κανονικά μετά από μερικές ώρες προσπάθησα να τον ανοίξω και δεν ανήγε.

Δημοσ.

Επανήλθα με ευχάριστα(για εμέ) νέα

Το πρόβλημα λύθηκε τη έφταιγε??

Λόγο του ότι το κουτί του υπολογιστή είναι κάπως παλιό είχε κολλήσει το κουμπί του reset μέσα έτσι έβγαλα το καλώδιο από την μητρική και ο υπολογιστής πήρε κανονικά.

Το γιατί λειτουργούσε πριν με το κουμπί πατημένο και σταμάτησε ξαφνικά ένας θεός ξέρει.

Πήρα μεγάλη χαρά όταν άκουσα το μπιπ.

:mrgreen::-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...