kapodistrias Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Κ850,το οποιο το χαρτί της απόδειξης έχει χαθεί αλλά έχει εγγύηση,μπορείτε να μου πείτε αν τύχει κάτι και το πάω για service,μπορούν να το βρούν μέσω ΙΜΕΙ ή κάπως αλλιώς;;
babis-x Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Ζήτα ένα αντίγραφο της απόδειξης, από το κατάστημα πώλησης. Το σέρβις, ζητά συνήθως φωτοτυπία απόδειξης.
gfilippas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Κατά 99% δεν πρόκειται να σου ζητήσουν το χαρτί της απόδειξης αν το πας για σέρβις. Αν είναι μέσα στην εγγύηση φαίνεται από το ΙΜΕΙ. Εκτός αν είσαι τόσο τυχερός και πέσεις σε κέρατο.
babis-x Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Κατά 99% δεν πρόκειται να σου ζητήσουν το χαρτί της απόδειξης αν το πας για σέρβις. Αν είναι μέσα στην εγγύηση φαίνεται από το ΙΜΕΙ. Εκτός αν είσαι τόσο τυχερός και πέσεις σε κέρατο. Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος, στο επίσημο σέρβις το μόνο που μου ζήτησαν είναι η απόδειξη.
gfilippas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Καλά. 10 φορές έχω πάει το τελευταίο διάστημα σε 2 διαφορετικά se service points της Θεσ/νίκης και ποτέ δεν μου ζήτησαν απόδειξη.
andr3as Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 όπως και να έχει, καλό είναι να έχεις την απόδειξη αγοράς και να αναγράφεται το ΙΜΕΙ της συσκευής επάνω έτσι ώστε να είσαι καλυμένος από κάθε άποψη.... Φιλικά AnDr3aS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.