Προς το περιεχόμενο

ΝΧΖΤ Alpha Black Window

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το ΝΖΧΤ Alpha Black Window για το σύστημα που ετοιμάζω

Μου φαίνεται καλη επιλογή γιατι αρχικά πήγαινα για το coolermaster rc-690, αλλα δεν ειναι διαθεσιμο πλέον(το συστημα θα αγοραστει απο πλαισιο).

Αν υπάρχει κανείς που το έχει δοκιμάσει η οποιος εχει καποια αποψη για το συγκεκριμένο κουτι ας την παραθέσει.:-)

Δημοσ.

Ελα αρχηγε.εδω και 4-5 μερες το εχω ;).ωραιο κουτακι σε design και λοιπα

και μεσα δεν χρειαζονται βιδωμα οτι βαλεις απο σκληρους roms και λοιπα εχει μια μαγκια που κανεις με κατι πλαστικα..το μονο μειων οτι ειναι πολυ μικρο..να φανταστεις την 89800 gtx αν ηταν 1cm μεγαλυτερη δεν θα χωραγε με τιποτα.οσο για την ψυχτρα σχεδον κουτουλαει στο παραθυρο του case .Αρα αν δεν θες να βαλεις μεσα υπερβολικα πραγματα ειναι οτι πρεπει πιστευω ;)

Δημοσ.
Ελα αρχηγε.εδω και 4-5 μερες το εχω ;).ωραιο κουτακι σε design και λοιπα

και μεσα δεν χρειαζονται βιδωμα οτι βαλεις απο σκληρους roms και λοιπα εχει μια μαγκια που κανεις με κατι πλαστικα..το μονο μειων οτι ειναι πολυ μικρο..να φανταστεις την 89800 gtx αν ηταν 1cm μεγαλυτερη δεν θα χωραγε με τιποτα.οσο για την ψυχτρα σχεδον κουτουλαει στο παραθυρο του case .Αρα αν δεν θες να βαλεις μεσα υπερβολικα πραγματα ειναι οτι πρεπει πιστευω ;)

Την ίδια ψύκτρα θα βαλω κ εγω πανω σε μια asus p5e και καρτα γραφικων θα βαλω την ECS 8800GT, ελπιζω να μην εχω προβλημα

Το πλαισιο δινει διαστασεις 545 x 218 x 500mm για το κουτι, μπορεις να μου πεις αν αληθευει αυτο? γιατι δεν μου φαίνεται και τόσο μικρό.

Άκυρο για τις διαστασεις, μαλλον το πλαισιο εκανε λαθος και οι πραγματικες ειναι 208.3 x 440.4 x 476.8 mm απο το site της εδω

Δημοσ.

τι να σου πω δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου.αν θες παντως καμοια φωτο η τιποτα τετοιο στειλε πμ ψηλε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...