Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για αναβάθμηση

loukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Έχω έναν TurboX Desktop εδώ και 2,5 χρόνια με επεξεργαστή intel P4 3,2 GHZ, κάρτα γραφικών GeCube X800GT2-D3 256 MB, RAM 2χ512 MB, σκληρούς 120 και 160 GB, motherboard Albatron PX915GC PRO-G και τροφοδοτικό 420 watt-24pin Chieftec (ότι γραφει η απόδειξη γράφω :P). Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το σύστημα. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει να κάνει κόλπα (μάλον έχει πρόβλημα ο 120 σκληρός και η 1 RAM). Εχτές ήθελα να παίξω το Assassin's Creed και επειδή δεν έπαιζε άρχισα να σκέφτομαι την αναβάθμηση. Θα το πάω και για service έτσι και αλλίως διότι τώρα ούτε boot δεν κάνει :P. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι: Πια κάρτα γραφικών μου προτείνετε να βάλω (για να παίζει το Assassin's Creed, από 512 ΜΒ και πάνω και αν γίνεται μέχρι 200-250,βασικά 150 αλλά οκ ?:lol:). Επίσης θέλω άλλα 2 GB RAM καλή και φτηνή. Και μία τελευταία ερώτηση. Αν πάρω έναν επεξεργαστή Intel Core 2 Quad 2.4 GHZ θα τρέχει όσο ο P4 3,2 GHZ γιατί δεν θέλω με τίποτα πιο αργό! Χρειάζομαι άλλον επεξεργαστή για να παίξει το Assassin's Creed? Ευχαριστώ για το χρόνο σας! :-D

Δημοσ.

Καταρχη η μητρικη σου παιρνει DDR1 μνημες και πλέον είναι αρκετά πιο ακριβή από τη DDR2. Το Πλαίσιο πάντως είχε DDR1 1GB μνήμες. Σε αυτο το σύστημα Core 2 δεν μπορεις να βάλεις. Θα χρειστεις νεα μητρική για αυτό. Επίσης οτιδήποτε πανω απο μια HD3850/9600GT δεν αξίζει να τα βάλεις στο σύστημα σου γιατί δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει ο επεξεργαστής σου και γιατι θα χρειαστείς και καινούργιο τροφοδοτικό για πιο δυνατή καρτα. Η συμβουλή μου είναι απλός να φτιάξεις το σύστημα αν είναι εντός εγγύησης και να σκεφτείς μήπως επενδύσεις σε νεο υπολογιστή. Μη πάρεις Quad για Games γιατί απλά τα περισσότερα παιχνίδια μέχρι 2 πυρήνες εκμεταλλεύονται αν και ίσως αλλάξει αυτό ως ένα βαθμό από την επόμενη χρονιά.

Δημοσ.

Καταρχήν προτίμησε ενεργητική ψύξη γιατί αν δεν έχεις καλή κυκλοφορία αέρα στο κουτί σου θα έχεις πρόβλημα. Κατα τα άλλα με τις τιμές που έχει το Πλαίσιο η 8800GT είναι καλύτερη αγορά αλλά δεν νομίζω να τη σηκώσει το τροφοδοτικά σου. Εγώ με HD3870 και με Athlon X2 4600 μια χαρά το έτρεξα σε 1680χ1050

Δημοσ.

Ναι... Δεν είναι καλή ιδέα η παθητική ψύξη για το pc μου. Αν είναι αλλάζω και τροφοδοτικό... Μπορείς να μου προτείνεις τροφοδοτικό και κάρτα(με links αν μπορείς)? To AC θα τρέχει με P4 επεξεργαστή? Ευχαριστώ πολύ:-)

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1030353

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1076515

Το τροφοδοτικό είναι για να μην ξεφύγεις απο τα 200Ε αλλα παραμένει καλό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε μελλοντικη αναβαθμιση. Να βάλεις και μνήμη οπώσδηποτε όμως. Τουλάχιστον 1,5GB να έχεις για παιχνίδια. Απλως να έχεις υπόψη σου οτι ως ένα βαθμό θα είσαι CPU limited. Για την ακρίβεια μόλις είδα τα minimum specs γιατο Assassins Creed και θέλει Pentium D στα 2,6 αν και μπορει και να παιξει και με το δικό σου.

http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmessage.php?board=935316&topic=42222237

Δεν ξέρω αν κανένας P4 user απο το insomnia το έχει παίξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...