seiracides Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Χάνομαι παιδιά σώστε μεεε!!! Το pc μου (CPU p2dcore 2.13 oc->3.00, RAM TeamX 2GB ddr2, Mobo asus p5bDeluxe, VGA xfx fatal1ty 7600gt silent, PSU Corsair HX620W, ΟΘΟΝΗ Eizo TFT L557, Δίσκοι 2 WD 250GB SATA, OS winXP pro en SP3) δεν ανοίγει. Τα συμπτώματα είναι τα εξής: πατάω το κουμπί εκκίνησης και αυτός ξεκινάει (τον ακούω) αλλά ενώ η οθόνη είναι αναμένη δεν δείχνει τίποτα! εχω τη δυνατότητα για dvi και dsub σήμα και καλώδια, με κανένα όμως δεν βλέπω τίποτα. Η οθόνη ανιχνεύει για ύπαρξη σήματος αλλά δεν βρίσκει ούτε digita ούτε analog και μετά από λίγο πέφτει σε κατάσταση αναμονής. Η οθόνη δουλεύει με τον παλιό μου ΗΥ και με τα δύο σήματα γιατί όμως όχι και με τον νέο; Θα σκάσω και έχω και δουλειά μέσα που την χρειάζομαι θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου... Σήμερα το μεσημέρι γίναν αυτά παιδιά. Το pc έκλεισε σε hibernation χθές το βράδυ κανονικά. Τώρα τί φταίει δεν ξέρω. Καλώδια οθόνης Ο.Κ. οθόνη επίσης Ο.Κ. Οι δίσκοι δουλεύουν, ανεμιστήρες Ο.Κ. ... τι να πώ και τι να κάνω δεν ξέρω Τα φώτα σας παίδες μπας και δώ και γώ φως!
telnet05 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δοκιμασε να κανεις reset το bios. Υπαρχει ενα jumperaki διπλα στην μπαταρια, πανω στην motherboard.
seiracides Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δοκιμασε να κανεις reset το bios. Υπαρχει ενα jumperaki διπλα στην μπαταρια, πανω στην motherboard. τζαμπεράκι δεν βλέπω εκεί κοντά 'εβγαλα την μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα και την ξανάβαλα. Τίποτα όμως.
telnet05 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Κατω δεξια εχω βαλει σε κυκλο ενα μπλε jumper. Βγαλτο και βαλτο στα 2 δεξια pins και μετα παλι οπως ηταν πριν.
Venisk Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 πρέπει να βγάλεις ξανά την μπαταρία..περίμενε ένα 5 λεπτό.. Edιt: telnet05 ωραίος..
seiracides Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ΤΙΠΟΤΑ παιδιά.... τι - πο - τα ! ευχαριστώ telnet05 είδα το τζαμπερακι πήρα το manual και έκανα ρισέτ σύμφωνα με τις οδηγίες. Αλλά μετά τα ίδια. Τί να φταίει ρε παιδιά ...
Venisk Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 όταν εκκινείς τον υπολογιστή..ακούς το ανεμιστήρα της κάρτας? (το τεστ που κάνει για τον ανεμιστήρα)
seiracides Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 όταν εκκινείς τον υπολογιστή..ακούς το ανεμιστήρα της κάρτας? (το τεστ που κάνει για τον ανεμιστήρα) Aν εννοείς την γραφικών, αυτή είναι silent δεν έχει ανεμιστηράκι. Οι άλλοι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά με το που πατάω το κουμπί εκκίνησης
telnet05 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δοκιμασε να την βαλεις στην αλλη PCI-Express θυρα.
seiracides Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δοκιμασε να την βαλεις στην αλλη PCI-Express θυρα. Τίποτα Telnet05! μόλις το δοκίμασα
Venisk Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Aν εννοείς την γραφικών, αυτή είναι silent δεν έχει ανεμιστηράκι. ok..τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις άλλη κάρτα..
seiracides Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ok..τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις άλλη κάρτα.. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και αυτό την Τρίτη που θα έχω στα χέρια μου μια δεύτερη κάρτα. Τώρα όμως τίγίνεται; Ρε τι πάθαμε... καμιά ιδέα κανείς; Τί να έγινε... εκτός από κάρτα τί μπορεί να είναι... επεξεργαστής καμένος; Και αν δεν παίζει με άλλη κάρτα μετά τί;
Venisk Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 θα το δοκιμάσω και αυτό την Τρίτη που θα έχω στα χέρια μου μια δεύτερη κάρτα Μα δεν έχεις ένα φιλαράκι να σου δανείσει μια κάρτα να δοκιμάσεις μέχρι την Τρίτη? επεξεργαστής καμένος; Δεν παίζει για κανένα λόγο φίλε..θα άκουγες πολλά μπιπ.. Μήπως έφαγες καμιά διακοπή από την ΔΕΗ?
raven3x7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μητρική καμμένη μου φένεται εμένα. Αν ηταν η GPU θα έπρεπε και πάλι να σφυράει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.