Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια! δεν δίνει σήμα

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάνομαι παιδιά σώστε μεεε!!!

Το pc μου

(CPU p2dcore 2.13 oc->3.00, RAM TeamX 2GB ddr2, Mobo asus p5bDeluxe, VGA xfx fatal1ty 7600gt silent, PSU Corsair HX620W, ΟΘΟΝΗ Eizo TFT L557, Δίσκοι 2 WD 250GB SATA, OS winXP pro en SP3)

δεν ανοίγει. Τα συμπτώματα είναι τα εξής: πατάω το κουμπί εκκίνησης και αυτός ξεκινάει (τον ακούω) αλλά ενώ η οθόνη είναι αναμένη δεν δείχνει τίποτα! εχω τη δυνατότητα για dvi και dsub σήμα και καλώδια, με κανένα όμως δεν βλέπω τίποτα. Η οθόνη ανιχνεύει για ύπαρξη σήματος αλλά δεν βρίσκει ούτε digita ούτε analog και μετά από λίγο πέφτει σε κατάσταση αναμονής. Η οθόνη δουλεύει με τον παλιό μου ΗΥ και με τα δύο σήματα γιατί όμως όχι και με τον νέο; Θα σκάσω και έχω και δουλειά μέσα που την χρειάζομαι :X θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου...

Σήμερα το μεσημέρι γίναν αυτά παιδιά. Το pc έκλεισε σε hibernation χθές το βράδυ κανονικά. Τώρα τί φταίει δεν ξέρω. Καλώδια οθόνης Ο.Κ. οθόνη επίσης Ο.Κ. Οι δίσκοι δουλεύουν, ανεμιστήρες Ο.Κ. ... τι να πώ και τι να κάνω δεν ξέρω :fear: Τα φώτα σας παίδες μπας και δώ και γώ φως!

Δημοσ.
Δοκιμασε να κανεις reset το bios. Υπαρχει ενα jumperaki διπλα στην μπαταρια, πανω στην motherboard.

τζαμπεράκι δεν βλέπω εκεί κοντά 'εβγαλα την μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα και την ξανάβαλα. Τίποτα όμως.

Δημοσ.

Κατω δεξια εχω βαλει σε κυκλο ενα μπλε jumper. Βγαλτο και βαλτο στα 2 δεξια pins και μετα παλι οπως ηταν πριν.

P5BDeluxe_2.jpg

Δημοσ.

ΤΙΠΟΤΑ παιδιά.... :cry: τι - πο - τα !

ευχαριστώ telnet05 είδα το τζαμπερακι πήρα το manual και έκανα ρισέτ σύμφωνα με τις οδηγίες. Αλλά μετά τα ίδια. Τί να φταίει ρε παιδιά ...

Δημοσ.

όταν εκκινείς τον υπολογιστή..ακούς το ανεμιστήρα της κάρτας? (το τεστ που κάνει για τον ανεμιστήρα)

Δημοσ.
όταν εκκινείς τον υπολογιστή..ακούς το ανεμιστήρα της κάρτας? (το τεστ που κάνει για τον ανεμιστήρα)

Aν εννοείς την γραφικών, αυτή είναι silent δεν έχει ανεμιστηράκι. Οι άλλοι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά με το που πατάω το κουμπί εκκίνησης

Δημοσ.
Aν εννοείς την γραφικών, αυτή είναι silent δεν έχει ανεμιστηράκι.

ok..τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις άλλη κάρτα..

Δημοσ.
ok..τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις άλλη κάρτα..

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και αυτό την Τρίτη που θα έχω στα χέρια μου μια δεύτερη κάρτα. Τώρα όμως τίγίνεται; Ρε τι πάθαμε... καμιά ιδέα κανείς; Τί να έγινε... εκτός από κάρτα τί μπορεί να είναι... επεξεργαστής καμένος; Και αν δεν παίζει με άλλη κάρτα μετά τί;

Δημοσ.
θα το δοκιμάσω και αυτό την Τρίτη που θα έχω στα χέρια μου μια δεύτερη κάρτα

Μα δεν έχεις ένα φιλαράκι να σου δανείσει μια κάρτα να δοκιμάσεις μέχρι την Τρίτη?

επεξεργαστής καμένος;

Δεν παίζει για κανένα λόγο φίλε..θα άκουγες πολλά μπιπ..

Μήπως έφαγες καμιά διακοπή από την ΔΕΗ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...