A_panM Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Κατι τρεχει και δεν μου κραταει τις ρυθμισεις του ΒΙΟS η μητρικη μου msi k8n neo4 platinum. Οσο και να το ψαξα -αλλλαξα μπαταρια -εκανα clear cmos -τιποτα!! Κατα τα αλλα δουλευει κανονικα. Στο μεταξυ υποψιαζομαι οτι ειναι γενικο το προβλημα με την μιτρικη. Το εχω δει ηδη 2-3 φορες και απ'οτι μου λενε συμβαινει συχνα. Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Ευχαριστω
Venisk Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μήπως έχεις κάνει overclock? ρωτάω με την λογική πως δεν αντέχει κ έτσι σβήνει... Καλό θα ήταν να αφήσεις την μητρική πάνω από 15 λεπτά χωρίς καμία παροχή ρεύματος κ φυσικά χωρίς την μπαταρία..
A_panM Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 οχι overclock δεν εχω κανει..μπαταριες εχω αλλαξει μεχρι τωρα 5 φορες... τι αλλο μπορω να κανω?
Venisk Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ξαναπέρασε το bios..ίσως να είναι λίγο απίθανο..μα ποτέ δεν ξέρεις..
A_panM Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ξαναπέρασε το bios..ίσως να είναι λίγο απίθανο..μα ποτέ δεν ξέρεις.. Πως να το περασω? Με live update (το εχω κανει και τπτ) με δισκετα εχω προσπαθησει αλλα δεν τα ακταφερα... κατεβασα το βιος ο εβαλα στη δισκετα,το εκανα boot αλλα τπτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.