Προς το περιεχόμενο

Vmware Problem!!


panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία, έχω εγκταστήσει το Vmware στο Laptop, όπου έχω εγκατεστήμένα τα Windows Χp και κάνω boot από το Vmware το backtrack 3 beta και βάζω ως Virtual Network την wireless και το πρόβλημα μου είναι πώς το backtrack βλέπει την κάρτα σαν ethernet και όχι σαν Wireless, τι να κάνω? Δεν ξέρω αν έκανα το post στην σωστή κατηγορία???

Eυχαριστώ προκαταβολικά!!!!

Δημοσ.

Το vmware συνδεεται με το pc σου "ενσυρματα" και μετα το δικο σου pc συνδεεεται ασυρματα με οτι αλλο εχεις (access point, router, αλλο pc).

 

Οποτε ειναι αδυνατον να δει το vmware τον εξω κοσμο ασυρματα. Μιας και ειναι livecd, γραψτο σε ενα δισκακι και bootαρε το pc σου με αυτο να δεις αν δουλευει οπως θες.

Δημοσ.

Αυτό που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις με το vmware και το backtrack να το βγάλεις. :P

 

Μπορείς να το φορτώνεις απλά ως live cd.

 

*Υπόψιν,δεν μπορούν όλες οι ασύρματες κάρτες να παίξουν με το aircrack-ng. :-)

Δημοσ.
Μιας και ειναι livecd, γραψτο σε ενα δισκακι και bootαρε το pc σου με αυτο να δεις αν δουλευει οπως θες.

 

To έγραψα σε δισκάκι bootάρω από αυτό και που επιλέγεις αν θα έχεις GUI ή Command Line επιλέγω οποιοδήποτε και μέτα μαύρη όθονη και δεν προχωράει!!

Τι να κάνω αν γίνεται τίποτα??

Δημοσ.

Τι εννοείς μαύρη οθόνη?

Δεν γράφει κάτι?

Αν γράφει δώσε ένα

startx

και πες μας τι σου λέει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...