Προς το περιεχόμενο

Test Drive Unlimited 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σε κανω φιλο και αμα συναντηθουμε καμια φορα καλος αλλιως οκ δεν πηραζει (12 με 3 το βραδυ αν μπεις λογικα θα με πετιχεις) thx για το λινκ, αν και δεν νομιζω να βγαλω ακρη. Αν και αυτες τις μερες σαν να εχει διορθωθει αυτο το προβλημα, δεν βλεπω πια τοσους παικτες με lag :D Σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια σας!!! :) :) :)

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι gtp..Από πολλές απόψεις..Για την ώρα,δεν έχει cloud..τουλάχιστον το steam..δεν μου πέρασε τα saves..Και ότι είχα κάνει τις γιορτές δεν υπάρχει..

εκτός και αν έκανα κάτι εγω λάθος. :mad:

• 3 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

:shifty: Γειά σας, ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι, είναι το test drive unlimited 2, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ, τις περισσότερες φορές που το ανοίγω, έχει έντονο lagging (ειδικά στην ibiza), που νομίζω ο,τι προέρχεται από το εξωτερικό περβάλλον, πχ όταν είμαι σε κλειστό χώρο πχ κάποιο γκαραζ ή δωμάτιο χωρίς παράθυρα δεν υπάρχει πρόβλημα,

τις τελευταίες μέρες ψάχνω απεγνωσμένα να κατεβάσω κάποιο patch που να διορθώνει το πρόβλημα και δεν βρίσκω τίποτα, μου φαίνεται αδιανόητο το σύστημα που έχω να μη σηκώνει το παιχνίδι,

συγκεκριμμένα: athlon 64 x2 6000, 4GB ram, ati 5770,

έχω δοκιμάσει να καθαρίσω προσωρινά αρχεία και registry με το jv16 power tools, ανασυγκρότηση με diskeeper, και καθαρισμό με emergency kit, drivers και windows7x64 ενημερωμένα, και βελτίωση δεν είδα, παρόλο που τα fps φαίνονται αρκετά για να δικαιολογούν τόσο έντονο κόλημα, (25 με 35)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες παίζει κανεις στο online? Μπήκα γιατι έφαγα ban 1 μήνα απο το GTA και έπαθα πλάκα γιατι οι σέρβερ λειτουργούν και έχει αρκετό κόσμο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...