bep1995 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θα σε κανω φιλο και αμα συναντηθουμε καμια φορα καλος αλλιως οκ δεν πηραζει (12 με 3 το βραδυ αν μπεις λογικα θα με πετιχεις) thx για το λινκ, αν και δεν νομιζω να βγαλω ακρη. Αν και αυτες τις μερες σαν να εχει διορθωθει αυτο το προβλημα, δεν βλεπω πια τοσους παικτες με lag Σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια σας!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το παιχνίδι είναι gtp..Από πολλές απόψεις..Για την ώρα,δεν έχει cloud..τουλάχιστον το steam..δεν μου πέρασε τα saves..Και ότι είχα κάνει τις γιορτές δεν υπάρχει.. εκτός και αν έκανα κάτι εγω λάθος.
mchls Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Test Drive Unlimited 2 – DLC 2 Released on the PC
mchls Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Test Drive Unlimited 2 developer not shuttered after all
DJJordan Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γειά σας, ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι, είναι το test drive unlimited 2, αλλά δυστιχώς δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ, τις περισσότερες φορές που το ανοίγω, έχει έντονο lagging (ειδικά στην ibiza), που νομίζω ο,τι προέρχεται από το εξωτερικό περβάλλον, πχ όταν είμαι σε κλειστό χώρο πχ κάποιο γκαραζ ή δωμάτιο χωρίς παράθυρα δεν υπάρχει πρόβλημα, τις τελευταίες μέρες ψάχνω απεγνωσμένα να κατεβάσω κάποιο patch που να διορθώνει το πρόβλημα και δεν βρίσκω τίποτα, μου φαίνεται αδιανόητο το σύστημα που έχω να μη σηκώνει το παιχνίδι, συγκεκριμμένα: athlon 64 x2 6000, 4GB ram, ati 5770, έχω δοκιμάσει να καθαρίσω προσωρινά αρχεία και registry με το jv16 power tools, ανασυγκρότηση με diskeeper, και καθαρισμό με emergency kit, drivers και windows7x64 ενημερωμένα, και βελτίωση δεν είδα, παρόλο που τα fps φαίνονται αρκετά για να δικαιολογούν τόσο έντονο κόλημα, (25 με 35)
Coma_Black Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παίδες παίζει κανεις στο online? Μπήκα γιατι έφαγα ban 1 μήνα απο το GTA και έπαθα πλάκα γιατι οι σέρβερ λειτουργούν και έχει αρκετό κόσμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα