polonos1313 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Εμένα πάλι μου την δίνει που το φρένο δεν είναι αναλογικό. 'Η θα πιάνει πολύ λίγο η΄ θα θα μπλοκάρει τους τροχούς!
Voodooman Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δοκίμασες να τρέξεις στην πίστα κοντά στο αεροδρόμιο? Την είχα προσέξει την πίστα, αλλά δεν είχα πάει ποτέ. Αγόρασα την CLK GTR και πάω τώρα αμέσως!
S2Katana Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Πήγαινε, πήγαινε, εγώ έλιωσα με την 575M!Πολύ drift-άμαξο!
BILL5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ορεα ολα αυτα αλα το παιχνιδι για να το αγορασουμε αυθεντικο δεν το βρισκω πουθενα εγω επαιζα test drive απο το 2 και μετα 3 μεχρι το 6 ηταν ακυρα αντε να βγει το 2 να δουμε τι θα δουμε + - του τιτλου υπερ: καλη οδηγικη συμπεριφορα ορεα τοπεια καλα γραφικα αρκετα αμαξια και μηχανες κατα: δεν ειχε τοyota supra ολοκλυροση για το 100% online AL που αλαζανε τα αμαξια λοριδες μονα τους στην ψυχρα δεν ειχε lan αγορα του mega pack που διορθωνε το προβλημα με τα save που εχανε το παιχνιδι αλα εβαζε καποια νεα αυτοκινητα.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Kαι μπένω εγώ τώρα με κέφια βλέποντας ένα ξεχασμένο τόπικ για ένα παιχνίδι που γουστάρω,περιμένοντας να δω κανα screenshot,κανά επίσημο release date,ή τίποτα τέτοιο και βλέπω το παραπάνω ποστ για το προηγούμενο τίτλο της σειράς. Ή ποστάρεις στο τοπικ για το παλιό,ή δεν ποστάρεις καθόλου,γ@$# τη ξενέρα μου γ&@%...
pappous018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Kαι μπένω εγώ τώρα με κέφια βλέποντας ένα ξεχασμένο τόπικ για ένα παιχνίδι που γουστάρω,περιμένοντας να δω κανα screenshot,κανά επίσημο release date,ή τίποτα τέτοιο και βλέπω το παραπάνω ποστ για το προηγούμενο τίτλο της σειράς. Ή ποστάρεις στο τοπικ για το παλιό,ή δεν ποστάρεις καθόλου,γ@$# τη ξενέρα μου γ&@%... Συμφωνω απολύτως!!!!!! Τελικά έχουμε κανα νέο για το 2????Τι γίνεται πότε κυκλοφορεί?????? Ουτε ένα βίντεο ουτε μια φοτό????Υπάρχει καμιλα ημερομηνιά ή ούτε καν???? Και κάτι ακυρο με το 2 Στο 1 έχει βγεί κανά καινούργειο Σουπερπακ???
Inferno_lb13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά έχουμε κανένα νέο σχετικά με το παιχνίδι? Το μόνο που βρήκα είναι αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Test_Drive_Unlimited_2
kostacurtas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Test Drive Unlimited 2 likely confirmed, features off-road racing An Italian Xbox site has apparently revealed Test Drive Unlimited 2, commenting that both Atari and Eden Studios are working on it. Test Drive Unlimited 2 will be a follow up the the original that was released in mid 2006, early in the the Xbox 360’s lifespan, which manage to drawn in a respectable fanbase. According to the Italian site, MondoXbox, the new game will feature both on and off-road challenges, showcasing vehicles with both two to four wheels. However, neither Atari or Eden have officially commented on the game as of yet.
pappous_soulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μας δίνουν full size screenies να κρίνουμε καλύτερα τα γραφικά ρε γμτ. Το screenshot με τον αράπη πάντως είναι όλα τα λεφτά.
nikosl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Βλέπω και δείκτη βενζίνης??? Ρούχα, αμαξάρες, γυναικάρες...... Πολύ lifestyle παιχνίδι
personGR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Φανταστικό, και απ'ότι φαίνεται είναι ακόμα Alpha... Αναμένουμε εναγωνίως :D
nikosl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Άμα έχει και μοντέλο ζημιών.. TI ΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ. Δεν θέλω να γρατζουνιέται η 599 μου
pappous_soulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θέλω να την δω να κομματιάζεται. Μουεχεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα