Inler Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Φιλε Coma_Black το κατεβασα και εγω το 5o update αλλα το microsoft security essentials μου αναγνωριζει ιο στο αρχειο dll...Το εχω κατεβασει 5-6 φορες και παντα το ιδιο...Εσυ ειχες κανενα τετοιο προβλημα; Επισης ειδες καμια διαφορα στα γραφικα(βελτιωση);
Coma_Black Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω για antivirus το panda cloud δεν μου έβγαλε κάτι για ιούς.. Μπήκε κανονικά χωρίς προβλήματα αν και διάβασα σε μερικούς πως το game κολλάει στα 50% download. Η όπως είπε ένας φίλος στο forum του TDU... θα περιμένουμε για το patch που διορθώνει το patch του patch για το patch που βγήκε τo patch Λοιπόν για το game μετά το patch μερικοί λένε πως τρέχει καλύτερα.. Εγώ είμαι στην άλλη κατηγορία που το game πριν το patch έτρεχε καλά και τώρα σε άσχετα σημεία κολλάει για δευτερόλεπτα και crashare όταν το τρέξω από το εικονίδιο μερικές φορές.. θα κατεβάσω τελευταίους drivers nvidia μήπως φτιάξει το θέμα με τα κολλήματα.. αυτο το πόσταρα και στο official site του TDU2 facebook και στο φόρουμ του παιχνιδιού γιατί τα νεύρα μου έγιναν κρόσια.... ( the thing is that they give you an unfinished product without many championships, without bikes, without many cars but with many connection errors and in game bugs.. its not right.. maybe u dont have problem with that but i wanted to play something that i didnt have to search all over the freaking internet to find solution for.. I tried to enjoy the game but now im thinking of selling it. also i dont want to pay every month for things that sould have been here from the beginning... i feel stupid for pre ordering this in the first place.. ) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2011 από Coma_Black
Coma_Black Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 η φώτο τα λέει όλα.. Κάνει απεργία η Eden είναι σε διαμάχη με την ATARI και ζητάει την βοήθεια τον πελατών(μας πήδηξαν και τώρα θέλουν αγκαλίτσες) μου μυρίζει GOTHIC 3 η φάση.. βλέπω να βγάζει κανα patch η EDEN 10 Giga στο τέλος για να φτιάξει τα άφτιαχτα... πηγή: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=52053
Jonny Depp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλό μεσημέρι παιδιά . θα ήθελα να ρωτήσω γιατί μου κάνει σπασίματα το παιχνίδι "TEST DRIVE UNLIMITED 2" όταν τα βάζω όλα "very high" + 1920x1080 + 4xAA + enable vsync, με το παραπάνω σύστημα που έχω? Έχω επίσης windows 7 64 bit. επίσης το έχω εγκαταστήσει στο "C/program files (x86)" και όχι στο "C/program files" (σκέτο). Μηπως φταίει αυτό? Τι μπορεί να φταίει? Επίσης με ποιο πρόγραμμα βλέπω πόσα frames μου βγάζει το παιχνίδι? Επίσης δε έχω κατεβάσει το update του παιχνιδιού. Επίσης το έχω κατεβάσει σπασμένο απο τον "Θείο" Ας μου απαντήσει κάποιος βρε παιδιά ,κοντεύω να τρελαθώ ,πριν 3 μέρες το πήρα το σύστημα
Anastazio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 καλα δεν εχεις και καμια καρτα τουμπανο,μην εχεις τρελες προσδοκιες,την ιδια εχω,ειναι απλα average.
tarantules Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Νομίζω οτι η κάρτα του είναι μια χαρά για αυτό το παιχνίδι.Εδώ εγώ με κάρτα 3 ετίας (HD4870) και παίζει νεράκι στα 1440Χ900 με όλα στο full
Teo1303 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά.Έχω αγοράσει και εγώ το παιχνίδι τον Ιούνιο μήνα.Λιοπόν έπαιζα offline και ο καιρός δεν άλλαζε.Είχε καλοκαιρία συνέχεια.Ενω στα driving schools είχε και βροχερά test.Όταν έβαλα το Internet(συνδέομαι ασύρματα με το netgear WNA 3100 USB Wireless αφού το modem είναι στον κάτω όροφο, το αναφέρω απλά για κάθε ενδεχόμενο) άρχισε να φορτώνει κάτι σε μέγεθος 450 MB και το άφησα αρκετά και έγινε επαννεκίνηση PC και μετά έβγαζε error 5!!! και δεν έπαιξε ξανά γιατί πατάω το οκ που λέει να πατηθεί.Γιατι δεν μπορώ online να πάιξω τώρα??? Λειτουργικό XP SP3 , N-Vidia Albatron 9600GT κάρτα γραφικών στα 512. μνήμη 3 GB, Core 2 Duo 2,6 Ghz kai DSL PSTN otenet σύνδεση.Το μόνο κόλπο που έτυχε να κάνω για να παίζει το παιχνίδι ήταν να μην πατήσω το οκ να πάω στο παιχ΄νιδι μέσω του σκληρού κα;ι να πατήσω το exe απο μέσα για να ανοιξει. .Τί γίνεται τώρα.Το Patch απο που το φορτωνουμε???.Δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι τώρα.Μπορεί να βοηθήσει κανένας please???Κάποια patch που αναφερθήκανε παραπάνω δεν ξέρω που να πατήσω για download. Μια βοήθεια λίγο παρακαλώ
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παίζετε το παιχνίδι; Ήθελα να ρωτήσω,μπορούμε να φορτώσουμε δική μας μουσική;Γιατί έχει πολύ άθλια δικιά του μουσική! νομίζω το βρήκα http://articles.puba...4900,86425.html For PC Players: Actually, this may also work. because things are sometimes easy. 1. Go to My DocumentsTest Drive Unlimited 2savegame 2. In there, create a folder called "Radio" 3. Enter the "Radio" folder and create a new folder, called anything you want 4. Put your MP3's in there, a .m3u playlist or shortcuts. You can do this for up to 32 files per folder 5. Start up the game and switch on the radio (standard button: R). Switch to your own Radio Station (which has the name of the folder from step 3). δεν λειτουργεί,το ψάχνω..Αν κάποιος το έχει κάνει,ας μου πει! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2012 από xtrmsnpr
bep1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Για σας παιδια και καλη χρονια σε ολους!!! Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το TDU2, με το conn-x που ειχα ηταν ολα μια χαρα ( η τουλαχιστον ετσι θυμαμαι... ) εδω και λιγο καιρο εχω βαλει Forthnet Douple Play και εχω ενα προβλημα με το online μερος του παιχνιδιου, απλος μερικους παικτες τους βλεπω στον δρομο με lag και ειναι σπαστικο πολυ αυτο... το AppLaunch μου βγαζει το μηνυμα: Your NAT is: Strict: Symmetric οπως φαινεται στην εικονα ενω επρεπε να λεει: Your NAT is: Open: FullCone και με πρασινα γραμματα αντι για κοκκινα. Το antivirus δεν φταιει, το ειχα βγαλει για να ειμαι 100% συγουρος αν φταιει αυτο η οχι αλλα δεν ειταν αυτο. Λεω αυριο να παρω τηλεφωνο στην Forthnet να δω αν μπορουν να κανουν αυτοι κατι για να λυθει το προβλημα. PLEASE αν ξερετε τι μπορει να φταιει θα σας ειμουν ευγνομων!!!
kjtzemis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 οποιος εμπλεξε με την forthnet καταστραφηκε!! οταν πρωτοεβαλα συνδεση ιντερνετ σπιτι μου εβαλα forthnet επειδη ειχαμε εναν γνωστο εκει στο καταστημα!!!τι ηθελα και την εβαζα...χειροτερη εταιρια για μενα δεν υπαρχει...ειχα εναν χρονο συμβολαιο και απο τα μισα ηθελα να την κοψω αλλα επρεπε να πληρωσω 70Ε και γιαυτο την κρατησα!!!απο 12 μηνες που εχει ο χρονος ζητημα να ειχα 2,5-3 μηνες ιντερνετ (χωρις υπερβολες)!!!τους επερνα τους ξαναπερνα τηλεφωνο αυτοι μου ελεγαν ολο τα ιδια και τα ιδια...με ειχαν βαλει και ειχα αγορασει ποσα καλωδια ποσα φιλτρα για τις πριζες,μπριζα με ειχαν βαλει να αλλαξω τα εκανα ολα μπας και δω ασπρη μερα αλλα τπτ...μεχρι που στο τελος μου ειπανε οτι πρεπει να αλλαξω τα ηλεκτρολογικα απτο σπιτι (χαχααχχαχααχχαχα) οτι ναναι αρχισα και γελαγα μονος μου!!!!ειπα αμαν να περασει ο χρονος για να φυγω!!τωρα ειμαι στην hol και ειμαι υπερευχαριστημενος και απο την εταιρια και απο την ταχυτητα!!!
ex3Lmei Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 οποιος εμπλεξε με την forthnet καταστραφηκε!! Εγω που είμαι στη forthnet 3-4 χρονια γιατι δε βρίσκω κανενα προβλημα ; Μηπως σου είπανε κανα firmware και χαθηκες γιατι τα περισσοτερα router που δίνει εχουν να κανουν και με "αναβαθμιση" του router !!;
kjtzemis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Εγω που είμαι στη forthnet 3-4 χρονια γιατι δε βρίσκω κανενα προβλημα ; Μηπως σου είπανε κανα firmware και χαθηκες γιατι τα περισσοτερα router που δίνει εχουν να κανουν και με "αναβαθμιση" του router !!; εμενα ενα d-link μου ειχανε δωσει!!! αλλα απο μονους μου δεν μπορω να ξερω αν πρεπει να κανω αναβαθμιση το ρουτερ ή οτι διποτε αλλο...απο την στιγμη που επερνα στην εξυπηρετηση πελατων επρεπε να μου πουνε τι επρεπε να κανω και οχι να μου λενε οτι μ@λ@κι@ τους κατευαινε στο κεφαλι οπως αλλαξε τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου!
ex3Lmei Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Εδώ εχουν μαζέψει η forthnet όλα τα firmware για να μην ψαχνεσαι σε κάθε κατασκευαστή να το βρεις... http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10013205 Είχα και γω κάποιο προβλημα καποια στιγμη αλλά με την αναβαθμιση του firmware έγινε "περδικι" .. Πολύ πιθανον να ξεχασε να στο αναφέρει και πολύ πιθανον να είναι αυτό το πρόβλημα μιας και εχω ακούσει και αλλους να εχουν τέτοιο προβλημα.. Ο παροχέας (forthnet)όμως δεν εχει αμεση σχεση με το firmware καθε κατασκευαστη εταιριας router - modem...
bep1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το κατεβασα το firmware για να το κανω update το modem αλλα δεν εβρισκε το modem την ωρα της διαδικασιας, το καλο ειναι μετα που πηγα να δω τι εκδοση του firmware ειχα ειταν ιδη η τελευταια (η 8.2.7.8 ειναι η ποιο καινουρια και αυτην εχω) επομενος δεν ειναι αυτο. Αν και επερνα σημερα τηλ. στην forthnet αλλα μπα.... ειταν κατυλυμενες οι γραμμες. καμια αλλη ιδεα;;; βρικα αυτο εδω: Open ports on your router or gateway Now let’s open ports on your router or gateway, so that your network hardware can communicate with the TDU2 servers (this is also called "port forwarding"). Open the TCP/UDP port 8889 with the IP address found in the previous step. Please, refer to the router manufacturer for help with opening network ports. απο οτι καταλαβα πρεπει να ανοιξω την TCP/UDP 8889 στο ρουτερ μου, PLEASE μπορειτε να μου πειτε πως την ανοιγω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα